Ja sam uvijek za, osim kad nisam. ;D
Ajmo sto prije piknut neki datum, da ga znam rezervirat, da mi nesto ne upadne u medjuvremenu. :)
Printable View
Ja sam uvijek za, osim kad nisam. ;D
Ajmo sto prije piknut neki datum, da ga znam rezervirat, da mi nesto ne upadne u medjuvremenu. :)
ja dodem,ak luna dode bez prstena :D
haha, smogi
nego, da, Ico, pa deee siiiii :D zakaj te ket organizira tvoju pijanku? :hm:
i, momci, kojim cemo se sredstvima, lazima, restrikcijama, prijetnjama i slicno posluziti da iksa dovucemo u zege? :D
i da, i ja sam za to da se odredi neki datum sto prije, da ne bi bilo k'o sa onim silnim kavama koje smo pokusali dogovoriti.
:D
Bez brige budi, kad mi frend javi da mu je cimer otiš'o doma, pakiram četkicu za zube i dolazim za vikend ;) Svi ćete biti pravodobno informirani, ali ugrubo mogu naslutiti (naglasak na naslutiti) da je 3. mj u igri :rolleyes:
A tek tada ste najebali, samo da znate ;D
Što se mene tiče, neka X kaže kada je u zagrebu... kao što sam i prije govorio, samo da nije subota.
bilo koji drugi dan u tjednu odgovara, osim subote.
zapravo može i subota, ali poslije 22h... :D
daj broj od frenda,da prisapnem koju lijepu cimeru u uho preko celularea :D
i zacas se vidimo.
Nemojte vi mene striktno čekati, stvarno ne mogu garantirati hoće li to biti 1.3. ili 31. (jel ožujak ima 31 dan?).
Al kad budem znao, sve ostalo je lako.
Šta ti radiš subotom da si tako okupiran? vjerujem da će biti petak u điru.. Došao bi u petak popodne i zapalio doma u nedjelju popodne. A između toga... tko zna :)
@luna: lol ;D
ima 31 dan,da.a izmedju si samo moj,sunce ti kalaisano,znas ti kolke smo si gajbe medjusobno duzni.kad se zapijemo nes ti do iduce nedjelje opce znat kak se zoves a kamoli ici kuci :)
gad jedan,trebao si sutit!sad sam si sva euforicna!
Popij si koji valeral đizs! Tko još kaže da je rad s djecom baš kul :notooth:
A vas dvoje ste si samo gajbe dužni međusobno?
That's correct. A kad to ispijemo onda možemo sjesti na njih i popričati o životnim problemima, krizi u svijetu i tako to...
ma, Mile, to se njih dvoje izvlači da nebi slučajno još nekome morali platiti pivu... ;) :p
A sad za ozbiljno:
Ajde, onda ljudi, da napravimo nekakvo okupljanje forumaša u 3.mj. ove 2009.godine.
Razloga za pijanku, ups, okupljanje forumaša ima nekoliko, recimo:
- LaLuna se udaje, pa joj je bolje da nas počasti prije nego da joj uletimo na svadbu
- ja sam nešto kao na faxu ispita dao, pa bi bilo u redu da u to ime nešto i popijemo (a i reko sam bbbrlji da će mo popiti nešto alkoholno u to ime)
- Xlr je najavio dolazak u Zg, samo da se može opiti s drugim forumašima
- oni koji piju alkohol, mogu se opiti pod izlikom da su vidjeli svoje kolege forumaše
- upoznavanje i druženje forumaša
- razgovori o mobitelima, te razmjena iskustava među korisnicima usmenom predajom
- te razni drugi razgovori, zajebancije, vicevi i sl...
pa eto, na listi ima raznoraznih razloga zašto doći na okupljanje forumaša, pa si vi izaberite jedan ili više razloga. :notooth:
E sad, bilo bi lijepo kada bi se nekakv datum predložio...
A kada se dogovorimo za datum, mjesto okupljanja će mo lako rezervirati i dogovoriti se. :)
e ja isto nemogu u karlvcu sam....Pa nije bas nes super da dodem...lol
mile, ne insinuiraj nista!! sibom cu te po guzici! ja sam zena pred udajom! iks je moj mali gad, i mi se jako volimo,a volimo i buduceg mi muza, kao i on nas. oke, ovo je zvucalo malo gej, d pojnt iz da iks za mene nije musko. oke, opet krivo zvuci. iks nije prijetnja mom muzu :D tak je bolje :D
...možda je prijetnja tebi??? ;D
:lol:
luna: bolje više niš ne govori jer ću morati tražiti da te udalje s foruma :D
wauuuuuu.... manage a trois.......mmmmmmmmmmmmmm
Ne budi perverzan :D
nek s čim?? šumskim zvijerima?? :p
i kaj kad je miting? sam nek je u centru da nije na nekom jugu istoku sjeveru grada :D pa eto i ja sam za!
ako je tridesetog ovog mjeseca dolazim i ja. ;D