Ekipa draga,
Dobar dan.
Zanima me aplikacija koja moze
zasebno pokazati promet wi-fi
kad sam kod kuce i na poslu.
Jeli ima tako nesto?
Unaprijed se zahvaljujem.
Printable View
Ekipa draga,
Dobar dan.
Zanima me aplikacija koja moze
zasebno pokazati promet wi-fi
kad sam kod kuce i na poslu.
Jeli ima tako nesto?
Unaprijed se zahvaljujem.
Koliko ja znam nema
Možda call meter 3g. Ili neka slična app...ako ništa drugo može se mjeriti po alikaciji... Pa tako surfati različitim browserima kod kuće i na poslu...
Nekada sam imala neku aplikaciju koja je stajala na displeju kao neke kockice gdje sam stavljala one aplikacije koje cesto koristim.Koja je to? Druga sto mi treba jeste neka aplikacija koja ce kod propustenog poziva i poruke obavjestavati svjetlom,telefon je htc desire x
Ovo prvo - misliš na foldere?
Da vjrovatno.
Onda samo promijeni launcher, ja sam koristio Nova Launcher. Dosta je sličan stock launcheru pa nije problem prebaciti se.
Probaj circle launcher. Svašta se može podesiti. Poigraj se i dobiješ što želiš. Još je dobra app multi icon, mislim da se tako zove..
Taj circle mozda i postoji ali ga ja ne nadjoh.Ovo drugo instalirala i ni makac.
Ne mogu nikako
Prvo kada se upiše circle launcher u play store.
https://play.google.com/store/apps/d...launcher.light
Da li znate neki dobar keylogger za android?
Odmah da napomenem da mi ne treba kako bi nekog oštetio ili pokrao, nego da mogu nadgledavati korištenje svojih uređaja...
Odmah na početku ovog podforuma stoji sticky tema za ovakve zahtjeve.
Drugi put prvo pogledaj prije otvaranja novih tema, inače bi mogle biti obrisane.
Pozz..
Treba mi dobar music player sa kojim mogu prebacivati pjesme preko vol +/- tipki dok mi je telefon u djepu.
Radi se o Alcatel 995 telefonu na ICS-u stock romu. Koristim PowerAMP ali preko njega ne radi. Ono sto me zanima, da li je to vezano za cyanogenmod ili se moze naci neki player sa kojim bi radilo ?
To prebacivanje pjesmi trazi izmjene u romu (frameworku, ako se dobro sjecam). Moues probati izguglati ako je netko napravio takav modul za xposed framework (nisam uspio naci ovako na brzinu) i za to ti treba root.
Izguglao sam da just shake radi to. Dodijelis player, iskljucis ostale funkcije i onda samo dvoklikom na vol dugmad prebacujes pjesme. Tako da vjerujem da mogu to i neki playeri bez roota. Mada ovako koristim player po zelji.
Skeptičan sam s obzirom na komentare i kako app nije updejtan od 2012... Meni to izgleda kao nekakva vrsta workarounda koja bi mogla mušićavo raditi, a dodatan problem može biti što je od 2012. izašlo nekoliko verzija Androida. Ne košta te probati :)
Instalirao sam ga jos sinoc. Moze biti sumnjiva aplikacija ali opet, kao i svaka druga. Radi ok. Jedino ga nakon reboota treba startati i to je to. Pa dok ne nabacim neki cyanogenmod, meni dosta.
Zamolio bih Vas da mi isprobate i ocjenite aplikaciju za besplatno slanje SMS-ova.
Dakle aplikacija radi tako da poruku koju upišete enkripta pa zatim pošalje meni na server gdje se dekripta te šalje preko SMS Gateway-a na mobitel.
Aplikacija: https://play.google.com/store/apps/d...smsaj.me&hl=hr
Mislim da je komunikacija kriptirana samo u onom "najkritičnijem" dijelu - od krajnjeg korisnika prema serveru - znači internet promet, a bitna stvar je što on koristi SMS gateway za delivery poruke. Njegov server vjerojatno preko HTTP/SMPP API-ja šalje sve primljene poruke na gateway i one onda stižu drugoj strani preko obične GSM mreže. Valjda mu SMS gateway provider garantira neki oblik sigurnosti podataka, to bi bilo za očekivati.
Jasan mi je prvi dio kako funkcionira, ali ako opet stiže na GSM mrežu na drugu stranu, kako to ostaje anonimno? Ako te već neko misli nadgledati ili neznam što, što nebi to bilo lako izvedivo?
Sorry na offtopic, samo me jako zanima :)