Također GZ! Hev fan! :wave:
Printable View
Također GZ! Hev fan! :wave:
imate vi dvije prav! ja idem gol! :D
Carevo novo ruho... ;D
posto idem medju ekipu koja pretezito slusa rock.. odlucih na mp3 nabacit svoje teknjave da mi nebu dosadno veceras.. maznula goroj polovici njegov novi mp4 plejer.. stavila ga na usb da se puni.. i puni se on tako od jutra.. i sad ocu prebacit mjuzu na njega, neda, izbacuje neki error.. nis, istekam ja to, i sad se djubre od plejera neda upalit vise!! yebate, ubit ce me, nov novcat je!! :freakout:
a, čuj, čini mi se da si večeras "osuđena" na rock. http://smileyonline.free.fr/images/g...1050848555.gif
Za neke će loše počet 2008 :retard: Al ko zna, možda će se super nastavit :mega:
ma yebo rock, imam ja i svoj plejer, nebum osudjena na rock ;D al ovaj moj ce me ubit.. lagano.. da.. jos da bar negdje mogu izguglat kak se to kinesko sranye resetira.. katastofa!!
:bigjump:
napokon gotov sa seminarskim... ;D :)
sad se mogu najest i počet spremat za doček nove godine... ;D
Eto gospodo,ja vam odoh ispratit staru a docekat novu godinu. (malo smo uranili):) Ove godine me vise necete cut ni vidjet,tako da se vidimo tek dogodine. Nek vam je svima sretna i uspjesna 2008-a godina,i nek vas zdravlje i sreca prate gdje god krenuli!!! Sve vam najbolje zelim! Poz! :wave:
http://img341.imageshack.us/img341/6220/bozic1bp8.gif
nazivcirao me plejer.. mamu mu kinesku..
odoh se bacit u kadu!
odjavljujem se daklem i ja s foruma za ovu godinu..
cestitat vam Novu unaprijed necu, jer sam kao praznovjerna i to kao nije dobro, cestitati unaprijed. a posto ja vama zelim samo dobro, onda cu vam pozeljeti dobar provod veceras, uzivajte gdje god bili, nemojte pretjerivati u alkoholu (ovo je vise u stilu "biljeska samoj sebi") i inim stvarcicama.
citamo se 2008!
pozdrav od Lune :wave:
Idem i ja polako... dobro mi se provedite i nemoj spajat vožnju i alkohol i sve bude ok...
Vidimo se dogodine... :beer:
sad sam se probudila.malo se oporavljam pa ću krenut sa spremanjem :)
polako spremanje za The night..
JA sam već umoran, a treba dočekati Novu Godinu. Ja sam odustao od vas svih do kraja godine. :)
uskoro odo i ja...
gledam popis članova...
Ove godine, isto kao i prošle, 3aTmr ima najviše postova (5.732)
flOoKi i frish dijele drugo mjesto (oba imaju 4.930)
a Sljaka i ja, također imamo isti broj postova (4.540)
svašta....
možeš to vidjeti...
odeš u Popis članova (gore pored FAQ, Kalendara) -> kad ti se pojavi popis članova stisneš na "postova"
i onda ti se poredaju članovi po broju postova... :)
odoh na kupanac pa razbit auto
aj pozz
HNY
i ja isto..
ja za novui ja auto radio i graba...
vert javi se..mogel bi ja do tvojkeg kraja navratti
evo idem se spremat pa na doček :)
dojdi, mi sme f bertije (tere...neznam :/)
svi vec odose.. evo ja sad tek krecem... :)
uzivajte...
:wave: