The Illusionist-malo me podsjeća na Prestige, valjda zbog slične tematike i ako mi je Prestige daleko bolji film...sve u svemu, oke film za pogledati, kraj filma malo iznenadi...ocjena 7/10.
Printable View
The Illusionist-malo me podsjeća na Prestige, valjda zbog slične tematike i ako mi je Prestige daleko bolji film...sve u svemu, oke film za pogledati, kraj filma malo iznenadi...ocjena 7/10.
1408 3/10, ne vrijedi gledati
the notebook...
savršen za gledanje sa curom ispod deke...hahahah
ne, ozbiljno...jako dobar film na poprilično otrcanu temu...
stranger than fiction... oduvijek mi se will ferel više sviđao u ozbiljnijem izdanju. mnogo zajeban film o liku koji odjednom postane svjestan narratora svog života i skuži da će umrijeti...
svakako pogledati...
oba filma - 9/10
Resident Evil III: The Extiction - 4/10 Dobra tema, radnja se prebrzo odvija,nerazrađeno, isto ko i prva dva nastavka ništa posebno.
"Neustrašiva" (The Brave One) - Jodie Foster u ulozi u kojoj bi se mnogi voljeli pronaći jednom i preuzeti zakon u vlastite ruke. Fosterova je uobičajeno dobra u filmu u kojem mi jedino kraj nije dovoljno na mjestu. Ali cjelina nije narušena.
7/10
"Kuća Monstrum" (Monster House) - ovaj crtić imam na kompu nekih pola godine i tek sam ga se udostojio danas pogledati ni ne znajući da mu je radnja smještena na sam Halloween. :) Malo drugačija tematika za crtić i zbog toga možda ni nije namjenjen za najmlađe uzraste. Originalno i solidno.
6/10
"Obitelj Robinson" (Meet The Robinsons) - imao sam ga isto na kompu par tjedana i prije nego li sam ga išao pogledati provjerio sam ocjenu na IMDb-u i RottenTomatoes-u i ohrabren vrlo dobrim ocjenama odlučio ga pogledati sa starcima. Na kraju je ispalo da se radi o prilično neuspjelom djelcu koje pokušava biti mnogo smješnije nego što je. Znači, kada bi nešto trebalo biti smješno onda se hvatamo klasičnim glupiranjem likova što stvara upravo suprotan efekt. Barem je tako bilo kod nas. Već neko duže vrijeme nisam pogledao kvalitetan i duhovit crtić. Možda zato što ih sada štancaju po 10-ak godišnje.
4.5/10
Noć vještica (Hallowen) - gledao ga u kinu neki dan. Film je dosta dobar, radnja je stalna, ne prekida se stalnim bu efektima i nema previše odstupanja od nje. Jedan od rijetkih horora koji mi se svidio. Radnja se događa u sadašnjosti i zato mi se film i najviše svidio.
8/10
"1408"
- tipični King. Pa tko voli.. Išli u kino jer je bio ponedjeljak, 50% off cijene.. Ne vrijedi ni toga kad razmislim.. Dosadan dosadan dosadan..
BTW: wtf je značio onaj kraj????
---
Ocjena: 3/10. Zbog ludog Cussacka.
"Mrtav Ladan"
- Srbi su nenadje*mašni kad je komedija u pitanju. Pitam se kako bi izgledala naša produkcija slične tematike? Katastrofalno i teatralno. JA sam se valjao od smijeha da me trbuh još boli!! OBAVEZNO POGLEDATI!
---
Ocjena: 8/10
"SICKO"
- još jedan film M.Moorea. Tipično. Samo je ovaj put na meti američki sustav zdravstva. Nas se ne ticalo, ali dobro je vidjeti zakulisne igre i standard. I da Hipokratova zakletva tamo ne znači baš ništa. Osim licemjerja. If you follow me..
---
Ocjena: 7/10 (jer je Moore u biti goodguy, Don Quijote, unatoč samodopadnosti)
"Reno 911!: Miami" - inače poznat i popularan serijal u SAD-u po prvi puta prenesen na veliko platno. Riječ je o skupini smotanih i ne baš nešto prepametnih murjaka iz Rena koji bivaju pozvani na skup policajaca u Miami. Inače im ne treba mnogo da naprave sranje, a što tek uspiju kad tamo stignu... Dalje spoilat neću. Kada sam vidio trailer prije skoro godinu dana bio sam oduševljen, ali nakon što sam pogledao film i nisam baš toliko. Ima film svojih trenutaka, ali mi se čini kao da ne dovoljno.
6/10
Gas do daske 3
akcijska komedija... preporučam da ga pogledate, ako volite akcijske komedije...
Ocjena: 9/10
:)
"Smrt na sprovodu" (Death At The Funeral) - opet još jedan primjer primamljivog trailera za film koji na kraju krajeva ne ispada toliko primamljiv. Dvoumio sam se između njega i komedije "Zalomilo se", ali kako sam mislio kako će biti nesnosna gužva i prepuno kino klinaca za potonji, odlučio sam se za ovu britansku (crnu) komediju. Prva polovica filma je poprilično slaba, odnosno kako to američki kritičari vole reći "shoots, but often misses". Vidi se da žele da fore uspiju, ali to prolazi samo kod najnezahtjevniji, što je ispalo, većina gledatelja u dvorani. Drugi dio filma je nešto bolji kada se tempo podigne i film dobije na živosti, ali opet u konačnici nije dovoljno. Možda sam ipak trebao pogledati "Knocked Up". :)
5.5/10
knocked up-ako nisam prije napisao,sad me firš sjetio....
slabo,jako slabo,na momente ok...ali u globalu prazno...
Shooter 9/10 - dobar film, dosta akcije :beer:
reign over me----zapravo ok,jako dobro,simpa..pogledati
7.5/10
američki gangster---premalo akcije za moj ukus..denzel mi je mrak kao i uvijek,a crowe-tak,tak---blijed.....iako je istiniti film,predvidiv mi je,malo dosadan,jer sam znao priču....7/10
SAW IV - dobar... 8/10
Ratatouille....oličan 8.7/10
Upravo pogledao "The Empty Acre", ne znam sto da kazem o filmu, cudan je, nedorecen, no ako netko voli misteriju... have fun!
http://www.imdb.com/title/tt0770745/
Ne znam koju bi ocjenu dao!
"Divljaci na kotačima" (Wild Hogs) - navodno nikad niste prestari za sranja. To bi nam barem ovaj film trebao dokazati, ali neće baš to tako lako ići. Nekoliko klasičnih, ali uspjelih fora, nekoliko totalno suvišnih likova i jedna razbibriga za subotu navečer. Vjerujte, neće vam ostati u sjećanju duže od jednog dana. Vrlo vjerojatno ćete nakon filma i zaboraviti koji su sve glumci glumili tu četvoricu.
5.5/10
Lassie (1994)
1/10
film nema ni trunke originalnosti niti uvjerljivosti. tu 1-icu dajem samo zbog slatkih životinjica u filmu. inače, film je totalni gubitak vremena. :(