stomp the yard - tipican zenski film ;D a i za one koji vole break dance i slicne vratolomije...radnja filma je slicna step upu, save the last dance 1 i 2 i slicni :) cak mogu reci da mi je ovaj film bio i puno bolji od gore navedenih...ja cu mu dati 9/10 zbog dobre mjuze i cage i prekrasnog osmijeha columbusa shorta :) :love:
beerfest - ludilo od filma...morala sam definitivno popiti pivu uz njega :) dajem mu ipak 6.5/10 jer nije bas toliko smijesan koliko sam citala po reviewima...da je za opustiti, je...ali za nasmijati, ne bas...
shrek 3 - nsiam ga bas pazljivo gledala, ali cini mi se da je do sada najlosiji od prva dva dijela...dajem mu 8/10...simpatican ali ne toliko smijesan...
1408 - toliko ga hvale da je strasan i sta ja znam...ne bih rekla...zanimljiv mi je bio, ali nije me odusevio...ocekivala sam malo vise napetosti i straha, a dobila sam prosjecan film...6/10
ocean's 13 - prva dva dijela su mi odlicna...a ni treci nije za baciti...obicno su nastavci puno losiji, ali radnja ovog filma mi je uvijek zanimljiva...9/10
mr.brooks - preporucen mi je kao odlican psiholoski triler...totalno razocarana jer radnja ipak nije toliko komplicirana i napeta, cak stovise...meni je nadasve glupa...4/10
mr.bean na odmoru - 5/10 naviknuta sam da se lomim na beana, ovo je bilo veliko razocarenje...totalno dosadno i naivno i glupo...
jackass number 2- 10/10 decki po svom starom dobrom obicaju izvode gluposti a mene nasmijavaju toliko da me je satima poslije bolio trbuh od smijeha...
save the last dance 2 - nista previse posebno, vec videno... dat cu mu ocijenu 6/10 zbog plesa i mjuze, (i columbusa shorta, naravno :love: ), ali moram priznati da mi glavna glumica nikako nije sjela.. .:(
i think i love my wife - bio na oprahici, rekoh, mora biti dobar...a kad ono...hm...ne bas dobar...chris rock - obicno je smijesan, u ovoj "komediji" nikako nije smijesan 6/10
surf's up - simpatican crtic...opet s pingvinima...nije toliko smijesan, ima par scena, ali je OK onak za opustit se i uzivat :) 7/10
peaceful warrior - ovaj sam film bila skinula za svoju dusu, film je po istinitom dogadaju...drama je...jako mi se svidio...jednostavan...nije ratni iako bi se po nazivu tako shvatilo...vec je o gimnasticaru...odlican mi je :p 9/10
uf...mislim da je to to... :)