id map ti je 2200 za adriaroute 3.0
pozz svima:thumbup:
probao vise puta, resetirao postavke garmina, gasio - vadio bateriju i ponovno palio mob. jednostavno neznam vise kaj da probam, jer ne zeli nac satelita.
pod opcijom signala satelita prikazuje da je pronasao samo satelit 24 i to sa signalom oko pola i dalje nista :mad:
mozda jos koj savjet?
hvala
ne pričaj gluposti, kod je bio i ostao 708
potraži potpomognuti gps
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60070
Definitivno sigurno je da je ID map za AR3.0 708.
Ja sam samo C/P sa mobitela na mobitel na koje je već bio AR2.3 i Garmin nije tražio nikakvo ponovno otključavanje mape.
ja sam ga otključao sa 708, e sad dali je trebalo ili ne neznam uglavnom sve radi bez problema
lijep pozdrav svima!
nemam vise snage traziti odgovor na slijedece pitanje, a trazim vec 3 dana po forumu...
ADRIA TOPO 2.20 - kakav je za voznju?
da li trebam brisati ADRIA ROUTE i onda tek stavljati ADRIA TOPO?
imao sam ADRIA 2.30, pa sam stavio ADRIA TOPO i kad bih zadao odrediste dobivao sam odgovor tipa: ˝unable to create rute, no roads near starting point˝. a ja na autoputu...
karte ubacivam bez problema preko mapsourcea, sve dobro radi. sad sam stavio ADRIA 3.00 i sve super. sav materijal sam nasao ovdje. koristim E66.
puno hvala na vasim komentarima i savjetima, nisam imao pojma o garminu dok nisam dosao ovdje.
p.s. ima li netko BlueChart: Mediterranean Regular? bio bih jako zahvalan.
adria topo nije rutabilna karta, isključi ju u izborniku kada koristiš navigaciju
da ne trazim po ovim postovima...
ja sam preko mapsourcea stavio adra route 3.0.... jel mogu samo opet prebaciti sebi adria topo, hoce li se snimit preko route ili ce obje ostat?
jel neko pokusao instalirati garmina na N900??
mislim da ostanu obje, jos sam u zatvorenom prostoru pa nisam testirao
prebaci ih zajedno, kao jednu mapu
dali imaju točke brzine za garmin na mobitelu?
što misliš točno pod "točke brzine"?
[QUOTE=Vader;912154]ne pričaj gluposti, kod je bio i ostao 708
Izvinjavam se svima na brzopletosti, :creep:(moja greška);2200- to je id map za city navigator 2010.30
- za Adriaroute kod je bio i ostao 708 i hvala prika na ispravci:beer:
pozz
da se i ja ukljucim .problem je u sljedecem. kad odredim neku ulicu u koju namjeravam krenuti. i onda zelim pogledati na karti kuda ce me voditi , prije nego pritisnem tipku IDI, ali vise ne radi ono zumiranje. koje je do sada radilo.nadam se da shvacate o cemu govorim. mislio sam da treba pricekati. ali uzalud , jednostavno ne radi. ako netko zna razlog. unaprijed hvala. p. s. mob je nokia 5800 i n85. problem je isti. kod oba aparata.garmin je 5.00.60 a karta je adriaROUTE 3.0
imaš u postavkama automacko zumiranje
ljudi volio bi ako mi itko moze pomoci, sve sam radio po uputama ali kada pokrenem garmin nema opcije za interni GPS, a 100% sam stavio SW.UNL file, i sto je jos gore nece niti karte da mi ucita, kaze da nemoze otkljucati karte bez valjanog ID-a jedinice,... jel mi itko moze pomoci,.. unaprijed HVALA... P.S. znam da je tema zastarjela alll neznam kom da se obratim