Ovom forumu su bitna velika i mala slova kod usernamea ;)
Printable View
Ovom forumu su bitna velika i mala slova kod usernamea ;)
Odmah mi je manje žao što sam "osuđen" ostati na T2. :D
Iako zapravo ni ne koristim Tapatalk za ovaj forum, nekako je mušićavo...
Ja koristim 2.4.13 koji me *ebe konstantno. Nece da ude u temu pa po nekoliko puta moram izlazit i ulazit dok ne ude. Nebitno jesam li na vajrlesu ili mobilnom netu... Koja je trenutna latest version?
To je zadnja finalna verzija.
Imaš na marketu betu.
Udari refresh kad ti tak stoji u loadanju teme.
Trebao bh neku aplikaciju za FM radio, za XpEriu Mini.Ne trebam internet radio nego obicni FM.Ovaj ugrađeni nije mi po volji.Thx
Zna li netko, kod GO lounchera, kako dobiti ikonicu (widget) za Full screen? Neko vrijeme sam je imao, znači stisnem ju i onaj notification bar na vrhu (baterija, signal, prispjele poruke...) jednostavno se sakrije i wallpaper se raširi skroz do gornjega ruba.
Nešto izvanredno!!! Sada mogu jedino preko Settingsa.
To se može složiti sa gestures.
Mislim da po defaultu prst prema gore sakrije status bar, ali nisam siguran...
Hvala svima. Evo za one koji ne znaju, nakon 60 minuta istraživanja-stisnite i držite prazan ekran, da se pojave opcije dolje (moja XT je na JB) i odaberete GO shortcuts. Tu se nalazi i taj shortcut kojim s početnog zaslona možete manipulirati s Notification barom.
Trebam aplikaciju za spajanje na Cisco VPN i Windows VPN, koristi li netko tako nešto? Imam 10-ak lokacija na koje se spajam, a kad odem na teren, moram vaditi notebook.
Cerberus je besplatan samo danas sa doživotnom licencom
http://www.droiddog.com/android-blog...edium=facebook
4-5 dolara mislim
tamo piše 3 dolara. Ja sam imao od prije njihovu sim checker pa me košalo dolar ili dva...umanje kao za cijenu te stare app. Ali odlična je. Jednom sam stavio novi sim i zaboravio da ga imam i ono poslalo poruku sa te nove (u pozadini) na predodređene brojeve, sa podacima o tornju, jačini signala, bateriji i tako neke gluposti. Isto tako i na mail...Uglavnom je odlična app. Root daje još jače mogućnosti...
Zna li netko kakav dobar program za pojačavanje volumena zvuka? Primijetio sam da Xperia T ima jako slab ton i u slušalicama i pri zvonjavi, u usporedbi s Arc S npr. Postoji mali milijun Boostera, ali ima je neki s preporukom? I da radi na JB?
Poweramp
To je za slušanje mjuze, Moby-ju treba nešto kaj bi pojačalo općenito zvuk zvona, notifikejšna itd. ;)
Nek potrazi na xda ima sigurno nekaj
Ma, gledao je dosta. I ne samo na Google playu. Najbolje rootati, ali se nema vremena.
Ovako, za sada je najbolji Audio Boost, ima ikonu crnoga zvučnika. Jedini od njih 10-ak koje probivam još od jučer. Samo, ton je poprilično deformiran, tj. osjeća se da to nije "tvornička postavka". Presmiješno ili tužno da su prije samo godinu dana izbacivali modele koji nisu imali Walkman player, ali su bili nadmočni pri reprodukciji zvuka! Osobno više volim da mi se dere player nego sva ta čistoća zvuka i ostale gluposti kad možeš čuti mrava kad prdne :)
Poweramp je za slušanje glazbe. Preset loudspeaker. A za ostalo neznam! Xda naravno!
Jesi li probao noozxoide eizo pro? Ja njega ili voodoo koristin. Ja voodoo san siguran da treba root, za noozXoide neznan, stvarno neznam.
Ako ga ne možeš skinit sa playa javi mi, pa ću ti poslati apk.
Ja ga sada ne vidin na playu, pa zato kažem
Nova verzija Gmaila je blago receno katastrofa! Sreca pa sam imao backup stare. Kako dani prolaze, aplikacije su sve gore i gore. Vecina autora iz nepoznatog razloga mijenjaju izgled i vise paznje daju estetici nego samoj funkcionalnosti aplikacije.
Da prijedjem na stvar, ima li netko staru verziju aplikacije Moj VIP? Nova trazi unos lozinke prilikom svake prijave, a kod stare to nije bilo potrebno. Nazalost, nisam napravio backup.