nema to veze kaj nisu naveli, malo prosurfaj kartom pa ces vidjeti
Radi li nekome onaj 3D prikaz ili za to moramo čekati novu verziju Garmina? :D
ako misliš na 3D objekte mislim da garmin mobile XT to ne podržava, nego samo neki njihovi navigacijski uređaji
baš gledam novi AR.. nekih manjih mjesta u slavoniji uopće nema, dok ih je u prošloj AR bilo (istina bez naziva ulica i kućnih brojeva, ali su barem bili upisani na karti)..
meni isto nema 3D objekata, valjda nisu podržani.
Daj navedi nekoliko primjera... Možda ima kad tražiš preko gradova, a ne preko adrese?
U pravu si, ima kad tražiš preko gradova.
Evo konkretno jedan primjer.. ja sam tražio Podgrađe (između Lipovca i Nijemaca, otprilike 30-ak km od Vinkovaca). Malo me zbunilo što u garminu piše PodgraDe, a ne PodgraDJe. Isto, u AR 2.30 je na karti uredno pisalo ime tog mjesta dok ovdje kad odem na Vidi kartu i potražim ga, više ne piše.
Dobro, malo se hvatam za detalje sada, nemojte zamjeriti.
Ponovi si uključi prikaz manjih mjesta, mislim da se meni to isključilo nakon stavljanja nove karte...
To s DJ i D umjesto Đ je i meni predebilno. Kod Đakova je ista stvar, umjesto DJ piše D itd.
Pozdrav svim forumašima,
prije postavljanja pitanja pregledala sam dosta tema i stranica ali nisam pronašla sličan problem. Imam Nokiu XM 5800. Instalirala sam Garmin (ikona je na displayu mob-a) i kada ga želim pokrenuti krene i nakon sekunde izbaci bez nekakve obavijesti da je greška. Sama instalacija je prošla normalno bez javljene greške. Pored nekih fajlova u folderu Garmin stoji upitnik pa neznam dali je možda to problem. Recimo pored fajla GMAPBMAP.IMG stoji upitnik. U čemu je problem????
zanima me zasto se stalno pali ovaj gps asistant ... kad god ga ugasim i ponovo startujem program on je opet upaljen ... koliko kb povuce? u romingu je to mnogo skupo ...
i jos jedno pitanje kako da ovu zensku prevedem sa milja na kilometre :) :)
Primjetio sam da mi sada Garmin sada radi samo sa jednom kartom, onom pod nazivom GMAPSUPP.IMG. karte pod drugim nazivima ne učitava.
Npr imam instaliran Adria route pod nazivom GMAPSUPP.IMG, a City Europu pod nazivom GMAPSUP1.IMG i Garmin mi prepoznaje samo Adria route. Zajenim li nazive mapa pa City Europu nazovem GMAPSUPP.IMG tada mi garmin u izborniku Upravljanje mojim podacima > skupovi karata prepozna samo City Europu.
Dali je tko imao ovakav slučaj i kako ga je riješio da su obije karte aktivne.
Smiješ imati samo:
1. gmapsupp.img
2. gmapsup2.img
3. gmapprom.img
i gmapbmap.img za base mapu.
vidim da su u adria route 3.0 sad uključene SCG.
pitanje za stručno oko:
je li AR3.0 preciznija od SCGroute ? Za područje SCG, naravno.
Ico ?
P.S. Lako se vozit po Hrvatskoj.
garmin je instaliran na satio i sve je savrseno radilo bez ikakvih problema.
e sad mi vise ne moze pronaci satelit, pokrenem garmin i nema signala satelita, ostavio sam ga sat vremena da radi i trazi, ali nista.
u cem je problem?
prije je nasao signal u roku 3-4 sekunda, evo snimka kak je radilo
http://www.youtube.com/watch?v=a4V9R27KcDg
Odi u opcije Garmina pa isključi, malo pričekaj i onda ponovo uključi GPS.
E ljudi jel probao neko da ubaci mape sa 3D gradjevinama nasao sam nesto o tome na ovom forumu??? To bi bilo zanimljivo probati
http://www.freshwap.net/forums/appli...010-10-nt.html
mozda i podrzava ovo sam nasao na netu http://www.freshwap.net/forums/appli...010-10-nt.html
Radi ko singerica! Izgleda teže nego što jest.
Hvala!
da li netko zna koji je broj za odključavanje karte adriaroute 3.0 onaj 708 više ne pali
pozz ekipa...
imam par pitanja :
1.dali se može naštimati recimo ako se vozim po cesti,nebitno bila ruta ili normalan rad gps-a da mi piše ograničenje brzine,(na noki maps sam imao da me upozorava kada odem iznad dopuštenih brzina.recimo na cesti je znak 70,a ja vozim cca 80,i onda me upozorava da smanjim brzinu dali takvo šta postoji na garminu.
2,što je to "Dim Roads"
hvala
1. Alati -> postavke -> audio -> točke blizine -> audio obavijesti i staviš točkicu na upozorenje za brzinu. Ali vjeruj mi, to je prilično iritantna opcija.
2. Dim roads, koliko sam upoznat, značilo bi da kad si odrediš rutu kojom ćeš voziti, garmin ti zatamni one ulice koje u ti rutu nisu uključene.