...tražio, ali nisam našao...probaj skratiti dosadašnju verziju...
Printable View
Uistinu je nema za skinut. Originalnu od 8 i kusur minuta sam malo preslusao i imao sam je namjeru skratit,al stvarno ne znam koji dio da uklonim jer nema nekih "šupljih" dijelova za uklonit. Ako ti se da,preslusaj malo pa mi javi kako da je skratim po tvojoj želji. Neću napamet nista radit... :wave:
nema veze, fala decki. trebalo mi za fotografa, al kaze on da je sam vec skratio.. mal' me strah kak je to izveo, al kaj sad kad nam je original predug, a bas iskljucivo tu pjesmu hocemo..
Ako treba remixat ili skracivat, javljam se na duznost.
Mislim da sam se vec dokazao... ;)
Ima netko film "Sumrak" iliti "Twilight" sa HR titlovima ako je moguće?
Trebao bih ove DVD-e koji sad izlaze na kioscima: Prapovijesni planet. Mislim da su 3 komada, nisam siguran. I jeli izašao dvdrip filma Final Destination 4?
EDIT: Trebao bih samo one sa dinosaurima. Ne znam, ali mislim da su to samo prva dva. I trebao bih što više pjesma Dj Tiesta, po mogućnosti album (neki su mi rekli da ima).
ima možda tko: Miami Vice soundtrack ?? (nova verzija filma, 2006., ne stari)
hvala
zna li netko koja je ili možda ima pjesmu neki onako dance ritam treba pjeva... ovako idu riječi do it, do it, do it to me baby i onda refren ovako nešto ...if you wanna back to rhythm all through the days all through nights... guglo sam al nikako nemogu nac stalno mi nalazi nesto od US5 i neke gluposti... hvala....
Trazim sve pjesme od grupe GIPSY KINGS,di ih mogu sknuti??Unaprijed hvala
Sinoć sam (inače ne gledam često) pogledao film Hitman i mislim da je to onaj iz 2007.
E sad me zanima ima li jos neki nastavak istog filma i ako ima,odakle se da skinut. Hvala! :rifle:
majstore, dojdi dojdi Barek je pjesma od tamburaškog sastava "MEŠTRI" iz Varaždina i zove se "Jurek i Barek". Evo link pa slušaj original... ;)
http://rapidshare.com/files/29352765...Barek.mp3.html
E ljudi...Sad neznam dal je to pravi dio ili ne, ali treba mi igra Need For Speed 2 ;)
Trebam soundtrackove iz filma Rush Hour 2 (Gas do daske 2).
Nije bitno odakle, samo da se može skinut...
Trebao bi ova dva albuma, torrent, bilo šta:
Asura - Code Eternity
Asura - Life 2
ne spada baš ovdje
naišao sam na netu na ovaj desktop al nisam našao wallpaper pa ako netko ima
http://slike.hr/slike/330shv5_aa0c3.jpg.html
ili sličan kakav možda
Eto, isti :)
Nema problema :)
Tineye, je super u ove svrhe :thumbup:
Cijeli album od Ludacrisa-Number one spot
Bilo šta, samo da ima za skinut
Jel ima tko Digimon, bilo koju sezonu? Baš mi je došlo da gledam taj crtić
EDIT: I ako imate Žikine dinastije
Tražim soundtrack AND1 mixtapeova.
Torrent, rapidshare, megaupload... bilo što...
Imam soundtrack za vol. 1- vol. 4, a za ostale sam našao na nekom forumu link za 2.- 7.- ali ne radi link.
Stvarno su super pjesme :)
:respect:
EDIT: Ipak našao na Zamundi, sada mi još samo fale 8,9 i 10... :)
ako netko ima film ballermann 6....hvala unaprijed