...a šta će bit sa Quick replay-om... hoće se vratit ili...
Printable View
...a šta će bit sa Quick replay-om... hoće se vratit ili...
do rujna se ništa vjerovatno važnoga neće promjenit tj. sve dok zappan ne položi ispite
zar se sada kada je iskljucen reputacijski sustav, zar se ne bi trebala maknut ona sticky tema:
??????= Citat =:
Imaš pravo, malo je nelogično da stoji obavijest o nečemu što ne postoji.
zbog povijesti?:rolleyes:
ja bi smanjio broj postova po stranici. zbog prevelikog broja postova po stranici stranice postaju jako nepregledne za scrollanje.
To si svatko može postaviti u kontrolnoj ploči= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
ups, :throw: :ban: :rotfl:
Ja bi na dno stranice stavil "Novi postovi" link, tak da ne moram svaki put skrolat skroz do gore ;)
...vidiš, ja sam si namjestio na 100 postova pa je ok...= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
...pa stisneš tipku Home na tipkovnici ;) i u trenu si na vrhu...= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Gle fakat!!! thnkx ;D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
eh da.. jos sam nesto primijetio...
neki korisnici jos uvjek u sigu imaju ovaj text:
(tako nesto slicno)= Citat =:
AKO TI IŠTA ZNAČIM ILI TI JE MOJ POST KORISTIO KLIKNI NA VAGU NA DNU NICKA BIT ĆU TI ZAHVALAN
A rep. sustav vise ne postoji.. pa bez veze im to stoji.. :)
to je individualan problem, te se ne tiče vodstva foruma.= Citat =:
Izvorno postao prpic
u sigu možeš imati što god želiš, pa i to iako je besmisleno...
osim jasno prodajem tekstova, oni ne prolaze
pa dobro... ali to mi izgleda glupo :)= Citat =:
Izvorno postao Inovator
u arhivi postoji jedna tema u kojoj je postavljen jedan link koji ne radi... ne vidim svrhu te teme... ako grijesim ispravite me..:)
Daj malo ohladi sa tim traženjem grešaka. Zar misliš da neki ovdje nemaju drugog posla nego provjeravati da li je svaki link u redu? Pogledaj malo datum kad je to stavljeno u arhivu, 2003. je za Internet davna prošlost. Tada je imalo smisla staviti tu temu u arhivu, tako da se nakon par mjeseci ne zagubi.
Kako bi ti se dopalo da zatvorimo forum na, recimo, mjesec dana dok vodstvo foruma ne provjeri i ispravi sve prekinute, neispravne linkove, provjeri valjanost informacija u svim postovima i ispravi sve greške koje se nalaze na forumu?
Siguran sam da baš i nebi!
oprosti mi molim te...
Ja sam samo malo svrljao po arhivi i naisao na to, pa pomislio da bez veze stoji jer link nije ispravan...
Da to nebi nekom palo napamet. Ovo mi je glavna zabava na poslu.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Na poslu se radi ;D, bez brige, to nikom ne pada na pamet. Samo sam htio pokazati koliki je opseg posla koji bi trebali obaviti.= Citat =:
Izvorno postao Denis
Vratite nam
Quick replay
please
Postoje tehnički problemi sa Quick replay, a Zappan je vrlo zauzet, tako da se strpi. Nedostaje svima.
predlažem da se oglas veže za ime te da se omogući uz update i promjena naslova , znači ukratko , jedan oglas na korisničko ime pa ga updateaj kolko ti srce želi bez gomilanja
Čim zappan bude u mogućnosti -> Quick reply ( i to sa opcijom citiranja) ne samo na dnu teme već i kod svakog pojedinog posta.
rado, ali= Citat =:
Izvorno postao andrija
a) QR je počeo štekat u jednom trenutku pa je isključen
b) kak si to zamislio kod svakog pojeidnog posta, to neće ići ni da mi se ideja sviđa (a ne sviđa mi se imat iza svakog posta box za QR). kad je QR aktivan, svaki post ima ikonu da se na njega QR-a koja te baca automatski na dno u QR box