@nered pa jel ti cujes koje on gluposti zna lupetati?
Printable View
@nered pa jel ti cujes koje on gluposti zna lupetati?
pa mislim da sam bio jasan u zadnjem postu. probaj sebe stavit u tu poziciju. Ja sam siguran da on večinu stvari zna i da se zabuni. Možda ne zna baš sve detalje, ali raspolaže sa puno činjenica vezano uz F1. Ti vjerovatno nisi pratio do ove godine F1 kada te on živcira a oni prije njega ne.
ma uopće nije stvar u njegovom 'uzbuđivanju', meni se dapače također sviđa kaj je tak emotivan kad prenosi F1, ali druge stvari iritiraju (gore naveo)...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
a to da je bolji od dosadašnjih komentatora, to stoji...
:D :D :D :thumbup: ................= Citat =:
Izvorno postao lili
blazicko nezna niti koliko taktova ima cetverotaktni motor
Ovi u BIH na Hayatu vode odlično jedan vodi u utrci govori zaostatke i te fazone i to jako ljepo radi dok ovaj drugi govori o tehničkim podacima o novostima i o stazi
BTW pravilo o 2,5 motoorima je sranje nekazem da se treba vratit u eru turbo motora ali....
svima treba dati turbo diesele....to je buducnost :D
Da, na kraju će završit da će svi imat 1.0 mašine sa nekih 35 KS i još k tome na plin radit. Možda čak i dvotaktne mašine 650ccm, ko ona iz peglice, recimo! Pa plin gore, i autek nema šanse da ide preko 50kmh ni u slobodnom padu s Cibone.
stave jednu kariku dignu malo okretaje,ubace neki ekološki nos i to je to na ravnici stisne nos i potegne do 51-52kmh,a da jednostavnije stave motore od kosilica,oni se ne kvare moja bridgsica je izdržala 15godina ali smo je mijenjali jer ju je korozija popala
kad ti nemaš sportsku kosilicu.. ;D
Da! I kosilicu se da spustit, nabrijat, stavit OZ felge (s dobrim hlađenjem za one 35mm diskove) pa niskoprofilke, recimo 355/35/21 (of kors na 21" felgunjarama).č PA dupli ovalni Remus 120x90mm (dakle x2), bez ikakvih lonaca na ispuhu, direktno cjevčuga iz kolektora van. Podrezat federe, stavit kraće (ili ispuhane, svejedno) plinjare (Sachs, recimo), i prekrojit vrata da se dižu prema gore. Pa zatamnit šajbe, ali folijom (i to da ostane bar 15 mjehurića zraka po kvadaratnom centimetru). I onda spojler navalit gore: spojler ima bit barem 3 kvadratna metra površine, dignut cca. metar i pol u zrak, i da ima downforce od tonu i pol pri 30km/h. Najbolje da se od Boeinga 757 odreže komad krila, tik uz trup - idealna veličina.
Naravno, ne ide bez detalja: lisičji rep na anteni, krzno na volanu, velike dlakave kocke (dvije) oko retrovizora, i mirišljavi borić. I to ne jedan, nego cijela šuma Striborova.
U gepek, naravno, zvučnik. Ne bas, nego sub neki, i to da ima bar metar i pol u promjeru, i da je težak bar 30kg. Da ima nominalnu snagu od 10000W (dakle RMS) i frequency response od 0 do 10 Hz. Tak da ga ni Bog ne čuje. A kad potegne struju ima da mu ni Krško nije dosta. Al nema veze, bitno je da se tweeteri raspadaju (jer to ipak ne treba skretnice i čisto dobro podnosi niske frekvencije velike snage). Stavit, po mogućnosti, kondenzator ne od 1F, nego barem 100F. I zašlusat ga negdje usput, tak da se čovjeku u Osijeku digne kosa na glavi (a pila je u Dubrovniku).
Naravno, dok ta mjuza piči, mora sve na pili zveckat: tablica, retrovizori, ovo, ono...da se čuje onaj "klem-klomp-zzvec" zvuk izvana. Da se zvučnici čuju onim poznatim visokokvalitetnim zvukom tipa "bejzbol palicom po kartonskoj kutiji".
Izbor muzike ću prepustiti vama, mada mislim da nema šanse da bude nešto drugo...
Eh, skoro zaboravih: neon. Puno neona. Ispod pile, po felgama, unutra, i u mašini, u blatobranima. Da ima više neonki nego u Fiatovom pogonu u Torinu. Svaka lampa, naravno, u drugoj boji.
:rolleyes: Čuj Blu da ovo vrijeme ne utječe na tebe??? :eek:
Čovjek sa malo raspisao.....Na sljedecoj utrci BMW ce razvalit danas sam gledo reprizu prosle morao sam stvarno su pruzili dobar preformans
@lili: malo me opali, da. Ne volim ovakvo vrijeme :cry:
@booky boy: da, izgleda da će bit problema i s BMWom... Ah hell, ja i dalje ronim crvene suze.
Danas su kvalifikacije u 19h barem tako kazu na stranici....
:rolleyes: Pošto je kod njih sad 7.20 ujutro to je taman to.
pa... dobro im jutro!
Briđston će opet imat problema..
...Ferrari nam se dimi... Valjda niš strašno, treba konkurencije..
sada ce shumacher biti medju prvima i onda ce mu krepati auto
ma bude malo sutra..uzasno vozi ove sezone konacno im se netko priblizio i prestigao ih polagano a Šumi nema volje za vozit on se malo navaza po stazi bez motivacije..= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
a kaj ce onda biti medju zadnjima nakon sto je drugi u kvalifikacijama?!
on jos moze dobro voziti, pokazao je to par puta ove seztone
daleko od toga da on ne vozi dobro...svaka mu cast al nek se malo potrudi bilo bi mu stvarno vrijeme da i nest pokaze ove sezone..= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
pa pokaze on sta zna, ali kada mu to gume dopuste. svaku utrku ima jako dobra vremena po krugu kada dodje u drugu polovicu utrke
:rolleyes: Sad sam došla doma kaj je bilo na kvalifikacijama?
...koliko vidim, Button ima pole position... ma nema od M.S.-a ništa ove godine...