I ja sam dijelio tvoju muku s tobom, napokon je gotovo :) Još samo da Tomu riješimo ;D
Printable View
I ja sam dijelio tvoju muku s tobom, napokon je gotovo :) Još samo da Tomu riješimo ;D
O ima još patnika na forumu. Čini mi se da i Eminem žudi za istim...
Evo novosti. Diže se brzina. Zakon.... :D :D
http://www.pcchip.hr/?cmd=20&solo_id=6883
kasniš već postoji tema za to;)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=234116#post234116
A jebi ga. Tu se obično piše o svemu vezanom uz ADSL pa nisam skužio= Citat =:
Izvorno postao damgol
;D Ludnica. Lu-dni-ca. Prvo čitam i velim, "pa to je za mjesec dana", a tek onda skužim da veli od 12. studenog. Ovo mi zvuči kao Sci-Fi.
a jel vrijedi to i ako idem preko ISKON-a???
Pa, vjerojatno će i Iskon podići brzinu paralelno sa T-Comom.
naravno da vrijedi i za iskon :)
zasto "naravno", ipak pise da je T-com. moza i "nemora"...?
i kak se to trebamo prijaviti??ziher neće stići svima
treba zvat na besplatni info telefon 0800-nesto ili na stranici T-coma valjda ispunit neki formular. vidit cemo sutra kad budu krenuli s tom akcijom!
AAAA !! !! bravo !!!! ! ! ! ! ! !
jeee sacu jos brze surfaT!!
mnakar , da je po mom,digli bi pakete na vise , dakle ne 512 nego recimo 1512 .. to bi bilo jos onak u redu.
al ajd , bar je 4free
bez brige :kitty:= Citat =:
Izvorno postao igl
Svima će postepeno do kraja studenog automatski podići brzinu, bez ikakvih ispunjavanja formulara ili kontaktiranja Službi.= Citat =:
Izvorno postao igl
To se traži. Konačno nešto besplatno i lišeno komplikacija
Mislim da su sad pokrili dobar dio teritorija države (mada ima još jako puno gradova i mjesta za spojit na mrežu) i da imaju oko 80.000 korisnika, pa im je i zarada skočila. A, možda i sa takvim potezima pokušavaju navući do Nove godine 100.000 korisnika ADSL-a, na što su se obvezali.
...a taj Max i t-com , idem ih u ponedjeljak pitat kaj im je tu besplatno??????
I ja također, a kako stvari stoje, prije će najosnovniji paket biti 1,5Mbit/s nego dođe do mene :cry:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
(najbliže do mene je oko 2km, ali kao ima i većih mjesta, a nema šanse da nađem drugih 15 zainteresiranih...)
Kaj ti nije jasno lili? Besplatno ti je jedino povećanje brzine po ovom defaultu. Ako ti želiš podići brzinu na višu od te, onda ćeš i plaćati toliko koliko ta brzina košta.
sorry ako sam uletila u brzinu,mene muči promet i njegova naplata.!
Znam na što misliš. Ja sam skoro pola godine čekao. Ali probaj sa, tko god je zainteresiran za ADSL, krenuti i skupljati zainteresirane. Nema veze hoće li oni na kraju uzeti ADSL, već je važno da imaš tih 15+1 potpisa, sa podacima. Ako si toliko zagrijan - probaj...= Citat =:
Izvorno postao Dark
E, to je pak neka druga priča. Ali čitam neke stranice koje piše čovjek koji se kuži u tu granu, pa je njegova pretpostavka da nakon povećanja brzine, dolaze i snižavanje cijena. Prvenstveno zbog dolaska ADSL2.= Citat =:
Izvorno postao lili
.....poludim kad vidim onu reklamu sa Zuhrom ..neograničeni promet .....a meni ga obračunaju!
A, neograničen je samo za one koji su uzeli ADSL u tom promotivnom razdoblju koje, BTW traje još samo 4 dana.