= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ja jis nisam gledao Oceanovih 12 pa me malo zanima vise uglavnom čuo sam da je bezveze u odnosu orginal pa ga nisam ni gledao dakle valja li ili nevcalja konkretno?
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ja jis nisam gledao Oceanovih 12 pa me malo zanima vise uglavnom čuo sam da je bezveze u odnosu orginal pa ga nisam ni gledao dakle valja li ili nevcalja konkretno?
meni je dosta lošiji od jedinice...
kad porastem biću kengur: 8/10.
dobra fabula (sve u jednom danu), super scenarij i jasno gluma, te ludi humor!
svakako preporučujem, to je film iz prošle godine, jedan od boljih iz novije produkcije
Sahara - 7/10
Ne svidja mi se prica zapocnem kako lik trazi neki izgubljeni brod, da bi kroz pricu presli na misiju da otkriju uzrok neke bolestine... neke scene su unrealisticne... da se gledat ali ima i boljih filmova
I onda mu na kraju daš sedmicu? :zbunj:
da, zbog penelope cruz i zavrsetka na plazi u bikiniju
pošteno;);D
"Pravila privlačnosti" - mlaka voda...
(Laws of attraction)
4/10
Last Destination 2
pogledan po neznem koji put 9/10(odlican film sa super zamisljenom priciom)
evo kako smo svi razliciti,...upravo sam se vratio iz kina pa sam jos svijež...= Citat =:
Izvorno postao vjeko
pomeni je film blaga katastrofa,bez price,totalno nerazraden sa ukupno 3 "stresne" scene nazovimo to tako...imam dojam kako je snimljen samo u jednu svrhu a to je nagrtanje jos novca....btw.krug 1 mi je odlican,no ovo je bilo veliko razocaranje
Sve mi se čini da ću imati isti sud o dvojci, kao i sodom, kada ga pogledam. Ako ću i htjeti dat 12 kuna za DVD.
The bourne supremacy početak dobar pa sve gore i gore ali ipak 6/10
I pirati s kariba 10/10
po mom mišljenju katastrofa 10 je ali -10= Citat =:
Izvorno postao zeus
treba li pogledat "Bilo jednom U americi" film je dug 3h a neznam kakav je
Preporuka nemojte gledat remake teksaškog masakra motornom pilom dosadan da sam zaspa gledajući ga
i (malo off) jel BTW znači bay the way ili nešto drugo?
Što si ti sad mislio pod ovim, daj mi objasni, molim te. Katastrofa, pa 10.= Citat =:
Izvorno postao ??????
-10 jel sad vidiš?
Meni je Saw iliti Slagalica Strave predobar ali nije za one slabijeg želudca.
Jel tko od vas gledao??
Jel sad ovo bilo potrebno? Napišeš katastrofa, pa mu daš -10. Zanimala me je logika toga. Nema veze.
Sve Je Ok :thumbup:
Onda fajn. :) Nego, danas posudim "Gospodar neba i svijet sutrašnjice" i vidim da je u stereu, a ne 5.1. Ova domaća DVD izdanja su više-manje za qu*atz.
Gledao sam ja, film je odličan, 9/10, najbolji film koji sam pogledao u zadnjih pola godine, ako ne i više, toplo preporučam... Da sam gledao u kinu možda bi mi bio još i bolji, ali doma se barem mogu izvaliti u krevet ;D= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Constantine, pogledao danas drugu polovicu, film je slaba katastrofa, 3/10...
...e super,imam doma saw a nisam ga pogledo,sad ste me oraspolozili za dobar film :spin:
pa kak ne kužiš, mislio je -10 ispod 0!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
da ti nacrtam brojeve od najboljeg prema najgorem:
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0, -1, -2, -3, -4, -5, -6, -7, -8, -9, -10.
E ovaj zadnji je znači taj koji označava katastrofu. Nije to ko ocijena u školi npr. -4.... ;) ;D
U kinu sam zadnje gledala Pasiju a na dvd Djevojka od milion dolara- dobar film ali treba maramice za kraj(bar je meni trebalo)Gledala sam Razbijač (po istinitoj priči)tak da se pogledat,pa u tuđoj koži i na površini(koji mi baš nije previše jasan)Uglavno Milion $ je dobar film.
To imam doma ko i onaj van helsink(dobila)živa katastrofa!!!
Ako ocijenjujemo od nule do 10, nisam niti išao razmišljati da bi to moglo biti 10 ispod nule.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
"Alien vs. Predator"
3/10