Hvala za info. Ja na to ciljam. Da mi dodjele popust na ove sto koristimo, 2 nova uzmem jos telefona a ove sto sam uzeo nove u drugo razgovoru raskinem i brutala.
Ako ovo prođe kao tebi, Božić! :)))))))
Printable View
Pozdrav ljudi, imam par pitanja u vezi mamine poslovne pretplate. Pročitala sam cijelu temu i nisam pronašla odgovore, nadam se da mi nije nešto promaklo. Here goes:
Mama mi trenutno ima poslovnu pretplatu u Tele2 (uređaj je plaćen jednokratno) koju bi sad raskinula ako već može. E sad, pitanja:
1) Ako raskine tu pretplatu, jel može odmah potpisati drugu i zadržati broj ili postoje ipak neka ograničenja?
2) S obzirom da je njena potrošnja uglavnom u pozivima, i to oko 1500-2000min, max 2300min u posljednjih 20 mjeseci, koja bi joj tarifa bila najpovoljnija? Uzela bi i neki pristojan smartphone uz novu pretplatu. Meni se od onoga što se trenutno nudi čini da je najbolji izbor Revolucija za poslovne korisnike uz opciju Uređaj pa da uzme S3 (uz opciju uređaj prvih 12 mjeseci bi plaćala 164kn, a zatim 214kn).
Međutim, ako neka druga mreža nudi nešto bolje za njene potrebe, molim vas da podijelite informacije sa mnom :)
Hvala!
uspješno raskinut ugovor sa Tele2 uz ukidanje broja :)
Zašto nisi ostavio broj? Da li su ti pravili probleme oko toga?
nisam htio!
vidim na mail su mi poslali kod za otkljućavanje mobitela i ja sam time zadovoljan :)
Sinoć sam bio u City Centre One (west). gužva nenormalna. škvadra je radila i nakon radnog vremena (21h). stvarno za svaku pohvalu, iako bi vjerojatno više od pohvale željeli da su se debosi koji dolaze u 20:50h pokupili i došli sutradan....
Kaže momak da mi neće ništa gasiti i otvarati ponovo nego da će samo maknuti obveze sa brojeva i ponovno zavesti na nositelja 24mjesečnu obvezu.... Složili smo se da me formalnost ne interesira nego da mi je bitno da izvedem što sam naumio.. Potiho se pričalo, pa sam dobio dojam da imaju više šema za hendlanje novonastalih situacija, ali s obzirom da sam relativno dobar potrošač i da sam oduvijek kod njih - dogovorili smo se. :) Rezervirao sam s5. Kad stigne, nazvati će me, pa ćemo onda sve to izrealizirati. Isto tako, možda će nekome koristiti, nije bitno da li se zatvaranje/otvaranje radi početkom ili krajem mjeseca (barem mi je tako komunicirano)...
propadaju, ako ih ne iskoristiš prije prelaska na prepaid
evo update. sve prošlo po planu. 3 nova ugovora raskinuta. telefoni ostali. nikakvi penali. nista nada zero njet. :D :D čak sam pristao da mi raskinu sa krajem mjeseca platit cu im jedan račun nije bad. :D
postojeći brojevi svi ugovori raskinuti i od 01.07. idu na novu preplatu, sve isto kao i do sad osim tih 10kn po broju. naravno uzeo opet 2 5s i 2 fame samsung 198kn/kom na članove i jedan ostavio bez uo kao član u obitelji :))
hrvatskitelekom je najbolja firma ikad igdje. :)
125 kn popusta na tarife 2 godine. 500kn iphone u single tarifi i 1100 u grupnoj.
suma sumarum. ovo je bila prilika koja se neće ponoviti nikad više. :) sretno svima ostalima. zovite ih na 0800 na retention i daju sve, sta god sam trazio su mi dali a vide da sam im maznio par telefona i sve ful korektno i prolazi. nisam bio u tcentru i nisam imao kod al sam rekao da su me zvali sa ovog broja i sve moze. :D :D :D :)
sretno svima!
Jel imate sto novosti za VIPnet? Kad on objavljuje povecanje naknade/cijene/novi namet pa da raskinemo ugovor?
Kako ste došli do te službe koja Vam je postojeći ugovor prekinula i samo napravila novi?
Aha, znaci taj s kojeg zovu. Ali jednom sam zvao (kad sam pokusavao dobiti agenticu koja mi je nudila odredene uvjete, te se rekla javiti za nekoliko dana dok ne odlucim) i nisam bas bio zadovoljan s uvjetima. Agentica koja se javila mi nije nudila iste uvjete kao kolegica koju sam pokusavao dobiti kada sam okrenuo broj.
Idem im napraviti upit preko facebooka pa da me zovu nakon sto prouce detalje pa da ne moram objasnjavati detalje.
Nitko ne kaže "jao, povećanje cijena. Zašto??", nego svi samo jel ću moć raskinut da mogu novi napravit ahahha
Baš... svi bi odmah raskidali i odmah radili drugi, može i na 24 mjeseca, može sve, samo da se dobije mobitel jeftinije :)
Ja svako odlazim na bonove u 7 mj mi se službeno izlazi ugovor u vipu,tako da se neču zamarati sa 10kn više na računu! Ali kod mene nema više pretplata ni na jednoj mreži!Ljudi sretno sa raskidima i sklapanjima novih ugovora!
Čitam ovo i ne vjerujem, na što smo spali :Puke:.
Da smo složni trebali bi bojkotirat operatere, ali najprije vladu, zatim INU i drugo, ali ne!
Naš mentalitet je ''radit ću za 1500kn mjesečno i dost mi je, a operateru nek plaćam 300kn mjesečno za 5min besplatnih razgovora, gorivo nek bude 35kn po litri, svi će i dalje telefonirat, svi će se i dalje vozikat...
Tako tužno da mi se više ni ne živi. Treba otić odavde tko ima mogućnost (nekog vani)...