onda ocito moj mobitel ne valja. ili je skener sa nekakvom greskom! ili su prsti sa greskom. registrirao sam samo otisak kaziprsta, a otkljucava ga i palac neznam malo mi je to cudno posto je kao paypal verified
Printable View
onda ocito moj mobitel ne valja. ili je skener sa nekakvom greskom! ili su prsti sa greskom. registrirao sam samo otisak kaziprsta, a otkljucava ga i palac neznam malo mi je to cudno posto je kao paypal verified
Ne bi smio otkljucat ako nisi registrirao otisak palca.. nesto ti ne stima. Daj nekome da proba otkljucat svojim prstima
Ma kad je stavljal prst na skener da memorira proso je s drugim prstom i sad mu je ostal u memoriji
Ponovo registriraj samo s jednim prstom
Ja imam po dva prsta na svakoj memoriji
Nekak mi je bolje tak
I nos na zadnjoj
:D
Meni je zapravo toliko naporan za koristit da ga stalno stavljam pa micem. Fora je, ali kad trebam brzo mob otkljucat poludim pa ga maknem. Puno bolje je to Apple implementirao.
pa samo jedan prst sam registriro pa znam kaj pricam. nece nikome drugom otkljucat a ni meni sa ni jednim drugim prstom osim kaziprst i palac. snimit cu sve sa drugim mobom pa cete vidjet
Radije odi na neki institut da ti uzmu DNA i ostale uzorke, možda si jedini (ili rijedak) primjerak koji ima isti otisak na dva (ili više) prsta. ;D
Pa radi se o senzoru koji košta 4$ tako da ovo nije nimalo čudno.
A što se tiče ovoga s otiscima, zabilježeno je nekoliko slučajeva da je otisak 2 različita prsta dva različita čovjeka dovoljno sličan da se standardnim metodama ne nalazi razlika.
Krenula nova nadogradnja za S5, dolazi u dva navrata, prvi je 194 mb te odmah nakon njega sitni od 1 mb....Naznaka je na performanse uređaja..
Krenula vec i kod nas ili? Na t-comu nema jos nista...
Nema ga jos kod nas,krenuo je od UK,no to je novi "val" updatea koji ce svi S5 dobiti :)
Jeli netko primjetio lako grebanje ekrana? Moj je star mjesec dana, nisam stavljao cover za ekran, ali pazim da ga ne stavljam s kljucevima i kovanicama. Nije se imao kako izgrebati, a opet ima onih sitnih, laganih crtica koje se niti ne vide dok radi...
zašto ne staviš cover pa si miran?
Pa kako se izgrebao ako se Nije imao kako?
Pa Nije ga prst izgrebao:)
Od danas je dostupan update za S5 VIP....
Evo ja sam ga skinuo i za sada nisam skuzio neke novosti osim redizajniranih ikona kada se otkljucava prstom. Mozda cak sada i malo bolje i brze to sve funkcionira.
Gorilla glass 3 ima tvrdocu na mohsovoj skali 9 od 10. Kljucevi i kovanice imaju 6. Tako da ga metalni predmeti nece ozuljati. Tebi ga je vjerovatno ozuljao pijesak koji ima u sebi minerala koji imaju tvrdocu 9. A pijeska ima u svakoj kuci, svakom podu i stolu pa cak i na majici kojom pokusas obrisati ekran. Eto tako sam ja negdje procitao..
Samo da pitam jeste rootali svoj S5 i ako da, kojom metodom?
Gledam na XDA i nasao sam dosad 3, pa me zanima koja sigurno nece aktivirat KNOX
U pola godine samo jedan update? Barem sto se T-coma tice...lose
Pa koliko bi ti ako imaš posljednju verziju Androida?
Pa mislim da se postojeca verzija moze ipak jos malo ispeglat. Nije bas da radi savrseno.
To ovisi o Samsungu a ne o T-Mobileu.
Znam...al krajem 7.mjeseca je izasao update za Vip. T-com ga jos nije dobio. Na to sam se odnosio.
Ja imam otkljucan mob, i zadnji update je bio mislim par dana prije 8.mjeseca i tu su ga dosta ispeglali. Prije update-a je trzao u settings-u i meniju tokom scrolanja. Taj update je to ispravio i koliko ja vidim u ova dva mjeseca, bugova izrazenih nema.