Nasao sam Spigen Neo Hybrid. Cini mi se vrlo interesantan, sto se zastite i izgleda tice. Sad treba vidjet jel dobavljivo kod nas.
Pogledat cu kasnije i vase prijedloge, hvala :)
Printable View
Nasao sam Spigen Neo Hybrid. Cini mi se vrlo interesantan, sto se zastite i izgleda tice. Sad treba vidjet jel dobavljivo kod nas.
Pogledat cu kasnije i vase prijedloge, hvala :)
Je netko vec kupovao novu bateriju da preporuci shop s provjerenim originalom?
Kaj je otisla ti?
Sigurno ima i drugih načina kak se natjerat van. ;)
Ja mislio da je taj ingress mrtav, nitko ga više nigdje ne spominje. :belj:
Nope, scena je veca nego ikad. Samo hipsteri su prestali pricati o tome otkad je sve postalo (pre)popularno :D
pozdrav pps,
kratko samo, mob je pao, ni ogrebao se.. ali ne moze se vise spojiti na mrezu.. :(
SIM uredno cita, rade i wifi, gps, bluetooth...
E sad, di to servisirati, ocito je to gsm reciever chipa... jel to puklo, odlemilo se.. treba mijenjat.. neznam, nisam pametan..
AgramServis i njihov outsource-ani servis zapravo, Smartson, tak nes.. kaze da im treba 5-7 radnih dana samo za jebenu dijagnostiku...
Debil.. Da mogu direktno serviseru iskomunicirati sve, druga stvar.. Ovako preko debila na pultu tesko..
Any hints?
tnx
Meni pada na pamet provjeriti one kontakte oko zvucnika, prikazani su ovdje (step 8)
https://www.ifixit.com/Teardown/Nexus+5+Teardown/19016
Neznam sad napamet je li to antena za GSM ili nesto drugo, ali cisto sumnjam da se cipu nesto desilo. To je smd komponenta i ne moze tako lako mrdnuti zbog pada :/
Izasao 5.1 factory image:
https://developers.google.com/android/nexus/images
Prestala mi radit vibra na nexusu 5. Sve radi, ali ne vibrira uopce. Verzija softwarea 5.1. Jel moguce da je do verzije?
Zanima me koliko ste zadovoljni sa svim Nexusima koje ste koristili?prvenstveno me zanimaju oni koji ih duze imaju i oni koji su ih promijenili nekoliko...jer misljenja sam da Nexuse koriste ljudi koji smartphone koriste na drugaciji nacin...
Dakle zanima me sve,opcenita kvaliteta nakon duzeg koristenja,kvaliteta telefonije,da li imaju neke neispravljene musice koje se provlace kroz sve serije i sl....
Nikad nisam ima Nexus,a vec dugo se razmisljam i uvijek me nesto odvuce na neki drugi model...
Nexus 5 mi je bio najbolji mob koji sam imao (unazad posljednjih 6 godina koliko Android koristim).
Sve je na razini bilo.
Prijasnji Nexusi su okej bili, no petica je jedina koju su savrseno pogodili. Sest su malo previse otisli u dimenzijama, osim toga isto odlican mob.
Imam Nexus 5 doslovno otkad je izašao (od 12. mj. 2013.) i mogu samo potpisati yagera :) Najbolji mob koji sam imao. S tim da ja ipak ne mijenjam često mobove kao neki ovdje :D, ali baš zato ih pomno biram.
Najbolji dio: platio sam ga svega 350 eura :D Koliko vidim cijene u dućanima kod nas su i dalje veće od tog koliko sam ga ja platio prije sad već skoro godinu i pol :notooth:
Kada restartas mob, da li zavibrira kada se pojavi google logo?
---------- Post added at 06:52 ---------- Previous post was at 06:45 ----------
Nexus 7 (2012): kad je izasao bio je to odlican tablet, prakticki mi je zamijenio mob. Prvu update, drugi update, toliko se usporio da ga danas vise i ne koristim. Ne znam sta su mu uradili ali sto god pokusao, ti cudo ima laga da boli glava. Danas ga i ne koristim osim za citanje.
Nexus 5: sve vec receno, odlican omjer cijene i komponenti, ukratko receno jos ne znam koji bi mob uzeo sljedeci. Najvjerojatnije cu kupiti novu bateriju kada ova odapne i bok!
Nexus 4: elegancija ispred funkcionalnosti, ali i dalje super mob. Jedina mana baterija koja ne traje nesto exstra. Barem se brzo puni (jer je mala).
Nexus 6: sigurno ga necu kupiti jer su otisli u krivom smjeru po pitanju velicine.
Ako imaš malo hrabrosti možeš skinuti zadnju masku i provjeriti kontakte vibromotora koji je "zaljepljen" na masku, a kontaktima se lovi na matičnu ploču. Nije problem skinuti zadnju masku ako si strpljiv jer ima dosta kukica koje je drže. Meni pada na pamet jedino da probaš stisnuti mako masku ispod kamere i da će to dati kontakt... Mene je na isti način zezao NFC, nije mi radio i morao sam podignuti pinove da mogu dotaknuti zadnju masku.
Ok,ocekivao sam ovakve dojmove u vezi Nexusa....slicno sam procitao i po drugim forumima...
Ja ga imam već 4 mjeseca. Ok mobitel, ali 3000kn (kolko sam ga platio) ne vrijedi. Kvaliteta izrade je tako tako, za te novce bi očekivao više, Sony M2 mi se čini puno kvalitetnije napravljen. Dok sam bio na kit katu imao sam nekih problema sa aplikacijama, ajde sad se to na 5.1 promijenilo. Baterija traje jedan dan, duže od toga samo ako se ne koristi mobitel. Dakle, sve u svemu ok, ali ništa tako spektakularno kako neki pričaju.
Platio si mobitel više nego ja kad je izašao prije godinu i pol. I ja bi bio razočaran da sam prije koji mjesec platio 3000kn za njega, samo zbog baterije.
Izrada i dizajn moba je super, a pogotovo materijal jer je idealan za korištenje bez ikakvih maski.
Jedina mana moba je baterija. Ne znam kakve si probleme imao na Kitkatu, no to se sve da riješit što si imao.
Nitko ne kaže da je spektakularn, no od svih mobova koje sam imao i koji su mi prošli kroz ruke (a prošlo je 70% dostupnih na našem tržištu u zadnjih par godina) definitivno najkompletniji mobitel.
Samo eto, ti si ga dobro debelo preplatio.
3000 kn? :eek::eek:
Puno previse... Ja sam isto bio zagrijan za njega,ali odluka je tada pala na G2,po meni bolji uredaj.
Ako pretpostavimo da sada mogu dobiti N5 i G2 po istoj cijeni, opet bi išao na N5 zbog materijala izrade i golog Androida. Meni je baterija kod njega solidna s obzirom na kapacitet. Ako ćemo raditi bezvezne usporedbe, ostvarujem skoro pa duplo bolje rezultate nego na SGS2 sa 2000mAh bat. G2 mi nikako nije sjeo završnom obradom i softverom. Za 3000 kn definitivno ne bih kupio N5.
Meni da se dokopat N5 pa da ga usporedim sa mojom Moto X,ali niko taj mob nema,samo Samsung,iPhone ili LG.sve šminkeri oko mene,a nemaju za kavu...:D