Revolucija - ovulacija???
Pozdrav ljudi.
Na proljeće nam stigla Revolucija. Gregor najavio pozive bez limita prema svim mrežama za 150kn. I to bez naknade za uspostavu poziva. Zbilja nešto fenomenalno. Revolucija na našim područjima u doslovnom smislu.Naravno, odmah sam odlučio prebacit se s 091 na 095.
Srećom, bogu hvala imam dobar mobitel pa nisam uzimao ništa i nisam se ugovorno vezao na 2god(zapalit ću svijeću majci mariji na kamenitim vratima i obići oltar u Mariji Bistrici bar tri puta zbog toga).
Mobitel koristim striktno za privatne razgovore i ponekad posao koji uključuje prodaju telefonom. Sve lijepo i savršeno. Dobro ajde ipak nisu beskonačni pozivi več je uključeno 5000min, nije baš ko u reklami ali tih 5000 min je dovoljno.
Zatim te pozive smanjuju na 2000min. Molim, wtf. to se nismo dogovorili i to nisam potpisao u ugovoru. Istina ljudi možda zlorabe tu tarifu ali o tome su morali misliti prije nego su tarifu pustili na tržište. Cijena tarife je ostala ista za bitno smanjanje funkcionalnosti. Predomišljli bi se po potpisu ugovora. To rade samo neozbiljni i lopovi u takvoj državi.
Pregrmio sam i to. Ajde s obzirom gdje živim.... I u petak mi stiže SMS o izmjenjenom načelu pravednosti po kojem su i razgovori tipa marketinga, prodaje zabranjeni. Kažu da je posljedica isključivanje iz mreže i brisanje tel. broja. Pošto mi je taj broj dosta važan odjurio sam u prvi T-centar i prebacio broj kod nji. Ovi, mislim ono... mjenjaju pravila kako im se digne. Ako su krivo procijenili i izračunali troškove to nakon potpisa ugovora nemaju pravo svaljivati na korisnike. Uglavnom ta lopovsko,ovčja kompanija me sigurno više neće vidjeti kao svog korisnika.