Udjem u iGo,cekam da otvori aplikaciju i loaduje dodje skoro do kraja i samo me izbaci ... ?
Printable View
Udjem u iGo,cekam da otvori aplikaciju i loaduje dodje skoro do kraja i samo me izbaci ... ?
pozdrav svima,
skinuo sam preko torenta nove mape NTQ_2012.Q1 i ne mogu velike file (npr. Austria ima 30000kb) kopirati sa PC na mobitel. imam desire koji nije rootan, a do sada sam normalno prebacivao karte od 2011 god. imam sd karticu od 8g i od toga je preko 4g slobodno.
molim pomoć. :blush:
To je do kartice ili do filea.
Koji error ti javi?
....javlja "the path is too deep"
Mala pomoc ako moze?
Naime instalirao sam igo na Hyuawei U8110 i sve je proteklo u redu, ali sada kad pokrenem aplikaciju fali mi deo ekrana naime kao da sam skinuo veliku rezoluciju, a ja sam ubacio 320x240 toliko je rez. mog ekrana?
Kopiraj sys.txt ovdje (otvori ga Notepadom) pa da vidimo o čemu se radi. Ovako na prvu ruku, da nisi zamijenio visinu i širinu?
Pozdrav dečki! Cijelo večer sam poludila tražeći na forumu imaju li gdje karte za zapadnu europu ali ništa nisam uspjela naći ili linkovi ne rade ili...:)? Sve sam dobro instalirala po uputama kako ste napisali i sve mi je ok, samo mi trebaju još karte Austrije i Njemačke, pa molim pomoć? Hvala unaprijed!
iGO R3 NAVTEQ 2012.Q1 Austria & Germany
Download - PART 1
Download - PART 2
moze li mi ko dati link od .dem(planine i ostalo) fajlova za igo?
trazio sam po forumu,ali nista nisam naso,hvala ..
Slabo si trazio, ovdje ima sve:
http://cafe.mobil.hr/threads/76636-i...=1#post1026739
skino sam sve to i tu se nalaze maps/pois/hnr/fda/fpa i bildings a meni treba reljef,tj izgled zemljista ..
da ova oba skinem?
CGIAR-Premium-06.06-09.03.part1.rar - 500.0 MB
CGIAR-Premium-06.06-09.03.part2.rar - 364.4 MB
puno je to,manje dem. zauzima
skonto sam ono,netreba pomoc
izvini, prebrzo sam procitao pa sam profulao da trazis .dem, znaci trebas ovo:
http://cafe.mobil.hr/threads/76673-R...63#post1027163
e to,hvala ti druze
Još jednom molim da se sve vezano uz karte stavlja u podforum Karte.
PS Uskoro neću više moliti, a onda ....
trebala bi mi pomoć... sve sam pratio po koracima i stavio na sd karticu, ali problem je da kad mi otvori aplikaciju, onda dođe početni zaslon s igo vizualom i sve ali se puni crta i zastane na cca 40%!! I ne ide dalje, nakon toga sustav ga sam prekida i kaže "Activity iGO (in application iGO) is not responding."
Hvala na pomoći...skinuo sam prvi skin i imam htc desire 2.2
PS. inače na onim svim fajlovima gdje se sve nalaze, NOD32 je detektirao 2 Android trojanca te još jedan virus
da li treba biti uređaj rootan?
NOD32 paničari bez veze. Kad se radi o crackanim programima isključi antivirus, uglavnom će ti uvijek naći nekog trojanca.
Da, trebaju ti oba dijela. Skineš ih u istu mapu i pokreneš raspakiravanje prvog. Drugi se automatski raspakira.
Pomiješala si karte od Navteq-a s nekim drugima. Zato ti to javlja grešku. Imaš u ovom postu detaljnije objašnjenje.