Phono
https://play.google.com/store/apps/d...tservice.phono
Bit ce ti ikona od operatera u status baru
Printable View
Phono
https://play.google.com/store/apps/d...tservice.phono
Bit ce ti ikona od operatera u status baru
hvala djeluje....jos se moram uvjeriti na mjestima gdje je tele2 signal pokriven sa t-mobile signalom.:five::beerchug:
Na tele2 sam, isprobao sam navedeni program, i kada mi se prebaci na T-mobile signal u status baru ima samo logo od T-mobile, tj. ne piše da Je T-mobile HR. Tako da opet teže znati da li je primjerice na T-Mobile HR ili u nekom stranom romingu, pr. T-mobile HU (mađarska). Jedino je sad jednostavnije doći do potrebnih informacija kada se spusti notification bar pa onda ondje piše točno na kojoj mreži je. Nisam detaljnije proučavao program, možda ima neke dodatne postavke za sve to. I meni je dosta bitna ta stvar jer znam često biti u nekim pograničnim mjestima.
Vidi jel se da promijenit gdje ikona od operatera u postavkama pa stavis neku drugu.
Ako ne u postavkama, onda se moze na kompu uz Apk editor i slicne alate vjerojatno.
Al eto, radi :)
evo sam danas bio na mjestu gdje je pokrivenost tele2 signala slaba, pa me je prebacilo na t-mobile hr signal.
pojavilo se cuveno slovo R,u status baru, kod ikone "jacina signala" (kao u roamingu sam....), i zapravo opet isto....
doduse, sada je ipak lakse doci do podataka, povlacanjem info trake, na dole...
ne mogu se sjetiti da li je tako bilo i sa origigi softwerom, ili je ipak do custom rom-ova, sta nekako sumnjam....
i jednostavno mi ne ide u glavu da je nesto tako jednostavno i bitno, kao ime operatera u status baru, ili unutar widgeta vremenska prognoza i sat, tako "tesko"
dostupno na android platformi....!!!???
ima li neki widget (sat-datum-vremenska, kao npr "beautiful"), koji prikazuje i ime tele operatera....?
Moram priznati da ja jos uvijek ne kuzim gdje ustvari lezi tvoj problem. Otkad imam Android telefon, meni je oduvijek pisalo trenutno ime operatera/mreze kad povucem notification bar dolje.
http://i49.tinypic.com/2hre3ag.png
Ustvari nisam jos nigdje vidio nijedan Android uredjaj (koji naravno ima GSM dio, tablete ne racunam) da to nema.
Hoces reci da to kod tebe toga nema?
...mene zanima kad se pojavi taj R (roaming u t-m.) dali je onda cijena poziva i svega ostalog ista ili veća ako mi je domaća mreža tele 2.
Pitaj SZK Tele2. Ali mislim da za pozive cijena nije veće, dok za data promet??? Možda i je, nisam siguran? Pričamo unutar HR prostora, tuzemni roaming
Kod mene nema. Očito to ovisi od roma do roma, tj. do tweaksa. Mislim da na stock romu je bio taj prikaz ili na jednom romu koji sam testirao (ne sjećam se sad više), ali primjerice sad sam već 2 mjeseca na ROMeOSD3D i ondje nema taj prikaz, kao ni postavke u tweaksima za to. Zapravo to se može vidjeti i po screenshotovima pojedinih romova na XDA da nema prikaz operatera. Probao sam i Virtuous Shooter i također nije bilo toga.
Na Desireu na svakom romu mi je bio taj prikaz koliko pamtim primjerice.
@Zdrave
Cijena svega je ista, nalazio se ti na tele2 signalu ili T-Mobile HR signalu.
koristi stock rom dok ne dođe ofišl ICS i riješen problem.
a pa baš toliko neophodno mi nije :)
Naravno da može biti, tj. vjerujem da se prikazuje ime operatera kada spustiš satus bar dolje pod notification. To imam tako i ja sada kod mwakious ICS na kojeg sam prešao neki dan. Ali ne razumijem kako nema opcije niti u romu (romovima), niti u tweaksima da se prikazuje ime operatera u samome stausbaru na suprotnoj strani od sata.
Ja imam po defaultu da kada spustim status bar da mi se prikazuju Quick Settings pa onda moram prvo kliknut ručno na Noticications da vidim ime operatera. Mislim, ok je, neću sad cjepidlačiti. Puno bolje tako nego nikako.
Pa da, to mi je i pod defaultu nakon instaliranja roma bilo da me baca u Notification, ali sam si ja stavio da me baca u Q.Settings jer mi tako bolje odgovara. Nije ovo toliko bitno za operatera, ali bih volio da se može prikazati jer sam na tele2 i znam biti ponekad u pograničnim područjima. Ma sad je ok ovo sa notifications barom.
Samo da kazem,koristim mwakious i danas sam update-ao na v9,stvarno se covjek potrudio oko ove verzije,znacajno fluidnije radi i baterija drzi dosta duze.
ja imam orginal 2.3.4 i kad sam u roamingu preko t-mobile i dalje mi piše za ime operatera tele2 samo imam oznaku R kod indikatora jačine signala.
MIUI GB verzija (a vjerojatno i ICS) pokazuje operatera u status baru kada nema drugih ikona od notifikacija, ali ne znam postoji li za ovaj mob.
Da, na Desiru sam koristio MIUI. Tamo ima.
Ima koliko vidim ima nešt MIUI romova za evo, ali su još u ranom razvitku i ne rade neke stvari.
Ma ok, nema veze. Neda mi se više s time zezat.
Evo meni mobitel javio update Androida 4.0 :icecream:sa Sensom 3.6 :D, provjerite je li vama javlja update:
http://i48.tinypic.com/ina5g5.jpg
Bas lijepo razveseli covjeka. Meni zasad radi lijepo, vidjet cemo kako baterija drzi :)
Ali ok, barem cu jedan dan biti na aktulanoj verziji androida za promjenu, dok sutra ne predstave Jelly Bean!