Pozz.... dobio sam iphone 4 prije par dana i vidim da je mob bez jailbreaka bzvz, na svakom koraku se sve placa itd. eh ima jedan problemcic a to je sto mi je to mob od firme i sad ako stavim jailbreak gubim garanciju. Medjutim manje vise to sto ima garanciju bitno da nesto ne zeznem, eh sada posto se bas i nekuzim previse u mob dal ima netko da objasni par stvari jer ovo mi je prvi iphone i opcenito takav mob. Nadam se da necete sada reci odi na google pa vidi , jer sam stvarno googlao i citao dosta foruma al dosta ljudi prica svatko svoju pricu. Eh sada ja imam verziju 4.3 softvera , dosta toga na netu pise o verzijama 4.3.1 neki kazu da ta verzija trosi vise baterije , neki spominju da verzija 4.3.2 da je bolja, brza ....baterija je u normali i tako, sta vi savjetujete koja verzija. E sada kako bi ja mogao mozda updeatat na noviju verziju ( naravno ako je to potrebno ) i kako da napravim update iTunsa posto sam vidio da mora biti na nekim odredjenim verzijama. Drugo pitanje dal prije svega trebam napravit neki backup jer na nekim forumima se to nesto spominje ( ako da ...kako se to radi) Onda trece sta je to Baseband i Cydia vidim da ljudi to dosta spominju a nikako da skuzim za sta je . Jos me zanima dal se mozda otkodira mob kad se to sa jailbrakeom napravi ili treba opet nesto dodatno i kad se sve to napravi kako bi se stavljale applikacije na njega preko tih programa. Posto vjerujem da necu dobit odgovore na sva pitanja bar ko zna nek odgovori na 1-2 pitanja :) bit ce mi od velike pomocu i jos ako ima neko neke linkove za skinuti taj jailbereak jer sam nasao par linkova al pise nesto beta verzija ili linkovi nerade itd.... hvala jos jednom ;)