Samo sam pitao...
Mogli su malo bolje da to sklope.
Printable View
Samo sam pitao...
Mogli su malo bolje da to sklope.
Sinoć, 20-ak minuta prije ponoći zatražih Jako veliki internet. Pošaljem DA na *121# i čekam li čekam.
Nakon toga sam ponovio stvar ali mi je došla poruka umjesto 45kn prije dvije minute kako je pisalo, sada za 50kn. Naravno, odustao, spomenuo Boga prije spavanja i pošao spavati.
Od sada se tvoje neiskorištene jedinice sele u sljedeći mjesec. Nemam sad vremena otići na njihove stranice... što im to znači?
Ako imas dovoljno na racunu reaktivirat ce ti se taj isti paket i prenosis sve sto je na njemu ostalo....
Fora. Odlično na bonbon sada, uvijek pomalo poboljšavaju. Bilo bi dobro kada bi uz pretplatu išao jeftinije mobitel - kada već volim imati pretplatu, odgovara mi tarifa, bilo bi ok da dobijem jeftinije mobitel, ili ako sam kupio mob da se dobije određeni broj paketa...neznam, neki možda novi način refundiranja toga što sam platio mobitel... Nije malo 5040kn dati za S7 recimo.
Sada bi odgovor bio: prijeđi negdje na pretplatu pa kupi mobitel ak ti nevalja bonbon... Nažalost to sam i morao raditi, da bih kupio mobitel MORAO sam uzeti T-mobitel pretplatu (iako mi odgovara bonbon). Da sam mogao kupiti mob u bonbonu i dobiti npr 24 paketa interneta u 2god možda bih ostao..
210kn/mj. na 24rate. Nije to ni malo. 5gb/mj vrijedi 50kn, bilo bi lijepo da je gratis njesecno. Ili paket razgovora... Poanta je da nije samo mobitel za 5000kn i prst u uvo. Naravno oglasnik postoji, od frenda u pol cijene, pa pao s kamiona i sl...
210kn mjesecno samo za mobitel? Galaxy s7? Ili je u to ukljucena i tarifa?
Ne kužim kak je isplativ bonbon prosječnom korisniku pokraj tomata i njihove 2gige, 1500 poruka i 1500 minuta za 39kn.
Takvom nije, sl onom kome je 1500 poruka nepotrebno, a 2Gb neta malo... jest :)
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Nisam nasao a sto ako prebacujes se sljedeci mjesec na manji paket, da li i onda prebace Mb/min/sms?
I opet jeftinije od bonbona gdje bi 1000min, 1000sms-a i 1,6GB platio 100kn, a imas 500min manje, 500sns-a manje i 400MB manje
Prebacuje se samo kod automatske reaktivacije istog paketa.
A 1000 smsa je potrebno kolikom broju korisnika? Mizernom broju.
Sms nije vrijedan spomena uopce.
Velikoj vecini korisnika ne treba ni 1000 minuta, vec iznosi 3-4-5 manji od toga.
Govoriti sto je bolje je nezahvalno. Svatko ima drugaciju potrosnju i to su nepotrebne rasprave. Svatko si bira sto mu bolje odgovora, ne postoji najbolje ili bolje, vec samo ono sto je bolje za mene.
Kako god okrenes, vecini ce i tomato biti dovoljan i jeftiniji. Onaj kome treba vise od 2GB, gledat ce bonbon, onaj kome je to dosta, nece gledat bonbon nego tomato. To je racunica ugrubo.
Tomato koristim, ali recimo ne pruža 4G brzinu. 39kn jest manje, ali je po meni i navlakuša. Svi su prešli na xxxx "jedinica", jer, kako Yager kaže, SMS malo tko šalje više.
Eto, ja recimo, ne znam pošaljem li 30 poruka u mjesec dana, a imam ih 1500.
Bonbon je konkretan i, ono najbitnije, paketi su odvojeni. Znači ako uzmem 5GB koji su mi zbilja potrebni, ne moram i 5000 SMS poruka uzeti.
Nije da pljuvam po Tomatu niti da branim Bonbon, na kraju krajeva koristim 091 broj, ali čista logika ti nalaže što je isplativije i za koju namjenu.
Potpuno mi je nebitno to sto ima 1500 sms-ova, ali mi je bitno da ima 2GB i 1500min (iako bi mi bilo dovoljno i manje). I to za 39kn. Ta tarifa bi mi bila dobra i da nema sms-ova.
Bonbon je ok za one kojima treba vise interneta i imaju jako puno kratkih razgovora.
Btw, nemam tomato. Imam vip pretplatu, a i jedan bonbon broj.
Svatko sebi bira sta mu pase. A bonbon ima u paketima da se iskombinira sta ti paše za male novce. Pa tako moj tata uplati 40kn bon, aktivira 10kn 50min i to njemu dosta, eventualno za 15-20 dana aktivira opet 50min...kad kažem pa aktiviraj srednji - kaže zašto da mu propadne 10kn više kad mu ne treba. A ovih 20-30kn ili kad se nakupi više prebaci mami koja aktivira 5GB net (instalirala fejs, viber, wacap, youtube). Mama isto uplaćuje mjesečno 40kn - kao i tata radi 1000min prema bonbonu. Bonbon koristim i ja - jer mogu kupiti 10-15GB ako mi treba, imam 1000min, ako mi treba mogu kupiti i 5000min. Fleksibilnost je ono što je odlično. Imao sam T-mobile 5GB, što je puno, ali pred kraj mjeseca usfali, pa kupuj 1GB za 30kn i nakon toga kapak.
I sada kako da mi paše 39kn 2GB? Ali ima kome je to upravo sve taman pa zašto onda da daje na bonbonu 100kn upravo za tu kombinaciju?
Amex rata za mob na 24mj, bez tarife - u tom je problem.
Na simpi dobiješ na račun npr neke pare kroz mjesece, ajd fora je ak ti paše.
Zašto da moram kupovat mobitel na oglasniku, koji je netko kupio na pretplatu pa prodaje, ja bi baš ganjc novi - zapečaćen!
Vidim da imaju foru valjda 3 gratis paketa kad kupiš mob... Zašto ne 24 gratis paketa po izboru...pa kad zbrojim izašlo bi povoljnije..
Tebi i tvojima tako odgovara. Ne sporim to. Svakom odgovara nesto. Meni bi tomato bio "idealan", tebi i tvojima je bonbon. Meni je bonbon idealan za drugi mobitel.
Preskupo si platio mobitel, prakticki isto kao u ducanu.
Ja sam do sad kupovao mobitele uz pretplatu (flagshipove, za 2500-3200kn). Sad bi u "svojoj" tarifi flagship platio prakricki skoro kao u ducanu, oko 2000kn skuplje nego prije 2 godine. To mi se ne isplati pa gibam s pretplate, a mob kupujem u ducanu.
3 gratis paketa je premalo. Iako je i to vise nego sto nude ostali...
Nisam kupio mob. 5040 kn? Ne hvala.
Samo da naglasim da u Tomato brutalno pise ovo (sto oni koji navijaju uvijek zaborave spomenuti):
Unutar Brutalne tarife ostvarit ćeš dodatnih 500 minuta, 500 SMS-ova i 500 MB uz promotivnu cijenu tarife ### od 39 kn i tako 12 mjeseci### uz uvjet da redovito produljuješ tarifu.
Istina. Al bonbon pakete mogu promijeniti do kraja godine i tako ih napraviti da budu lsiji nego sada...
Da, ali u brutalnoj po novom imaš fore mjesec dana da je produljiš.
Ako ti istekne tarifa jer nemaš na računu, nadoplatiš račun unutar mjesec dana, i ona se sama reaktivira.
Pri takvom produljenju također nastavljaš koristiti promo akciju.