Izvorno postao
Topol
Pozdrav ekipi!
Vidim da imate hrpu znanja vezanih uz root-anje i ostale stvari kod androida pa bih vas molio da mi netko pomogne:
-kupio sam milestone prvenstveno jer mi se po svim testovima cinio kao izvrstan mobitel i uglavnom sam zadovoljan, pogotovo od kada sam napravio update softwarea na 02.036.0 (zahvaljujuci vasim savjetima na ovom forumu). S tim sam riješio one gluposti vezane uz kvalitetu zvuka i alarm. S druge strane ne mogu vjerovat da se motorola nije udostojala izdati froyu do današnjeg dana, a meni se više ne da čekati službeni izlazak pa sam odlučio sam staviti android 2.2. Do sada sam napravio sljedece: Kupio sam EasyRoot i tamo napravio Root (pise da mi je sada mobitel root-an). Poslije toga sam kupio i ROMManager gdje sam mislio da cu skinut Cyanogenmod, instalirat ga i to ce biti to.... ali nije :hm:
Ne razumijem da li moram na nekakav nacin prvo instalirat Froyu pa onda mogu stavit Cyanogenmod zbog izgleda sučelja ili? Prekopao sam cijeli forum, ali ne nalazim na jednom mjestu na koji nacin se to napravi step by step.
Hvala na odgovorima i isprika na duzem postu!