Dobio sam SMS čestitku od mreže sa koje sam se prebacio na Bonbon i gratis neke kune kao navodno, koje se logički nisu pojavile :D Prebacio sam se na bonbon prije 4 mjeseca.
Nije mana ali eto, da spomenem taj "bug" :)
Printable View
Dobio sam SMS čestitku od mreže sa koje sam se prebacio na Bonbon i gratis neke kune kao navodno, koje se logički nisu pojavile :D Prebacio sam se na bonbon prije 4 mjeseca.
Nije mana ali eto, da spomenem taj "bug" :)
Htio bi pohvalit BonBon mrezu,preporodio sam se nakon Tele2,puno vise pricam,a manje trosim :D.
Jedino mi se ne svidja sto nemozemo aktivirat neke druge pakete tj. da odaberemo drugi paket moramo cekaj mj. dana sto je definitivno previse,bilo bi dobro kad bi to malo sredili.
@Symbeq, možeš mi poslat broj na PM pa provjerim. Trebamo starog operatera zamolit da te makne iz baze...
@Edge, javi se korisničkoj podršci pa se to može riješiti i prije 30 dana ;)
ma odlicno je meni i ovo s linkom :D samo da nemoran 12 poruka slat, jos samo da je signal dobar ka na vipu bili bi savršena mreža :D al nemos sve :p
Ima li kakve naznake za neke ljetne akcije (vidio sam onu da moram dovest prijatelje, ali ne to)?
Recimo neke dnevne tarife opet ili neka sniženja, akcije?
Krenuo sam se prebacit na bonbon, već sam se htio odjavit s mreže, kad najednom ukinuta dnevna tarifa.. Pa evo, još sam u iščekivanju nečeg što bi me stvarno privuklo :)
Trenutno za 300 kn imam 1500 min, 300 smsa i Gigu prometa, u iščekivanju sam nečeg jeftinijeg :)
@OC
Meni u Omišu (povrh omiša) nije bilo uopće signala na vipu, dok na t-mobile/bonbon hvata normalno 4 crtice :)
mbusic a za 180kn 200min prema svima + 300min bonbon (manje nego sad) + 500 sms (više) + giga (jednako) nije dobra ponuda? :) Ipak je to oooosjetno manje love.
Plus što pozive riješiš lako ako se ekipa s kojom komuniciraš prebaci na bonbon pa ti se trošak od 300 može spustiti i na 120kn.
To te ne privlači? :D znam da nije lako sve prebacit u bonbon ali moraš priznat da u ponuda izgleda primamljivo. Samo je pitanje kolko primamljiva ponuda treba biti za tebe. Očito extra jako primamljiva. :D
Druge ljetne akcije nisu u planu za sad.
Ma sve to stoji, ali u imeniku od cca 50-ak ljudi s kojima komuniciram na nekoj, amo reć, tjednoj (3-dnevnoj) bazi, na bonbonu je 1 (jedan) dečko..
Razlika je u onih 1000 (1300) minuta koje me koštaju 120 kn trenutno.. Kad sve zbrojim i oduzmem, i dalje mi je ovo jeftinije. Ali pošto imam 15-ak ljudi koji koriste skype na svojim mobitelima, u slučaju dnevnog paketa (300 MB po danu), mogao sam sa svima pričati koliko sam htio (Više manje), i to je bilo puno jeftinije. Upravo zbog toga sam u iščekivanju nečeg novog, recimo ponude za flat (znači flat - neograničen internet promet na maksimalnoj dostupnoj brzini) za 60 kn ili slično.
Podsjećam da je prijašnja ponuda izgledala otprilike ovako
90 kn (+- 3 kn ovisno o mjesecu)
cca 9 GB prometa (+- 300 MB ovisno o mjesecu)
9000 min prema bonbon korisnicima
300 min prema ostalim mrežama
300 poruka prema ostalim mrežama
Danas
180 kn (100% veća cijena)
1 GB prometa (90% manje prometa)
200 min prema svim mrežama (33% manje)
300 min prema bonbon korisnicima (97% manje)
500 sms-ova (66% više smsova)
Ukratko, za duplo više para, dobio sam 9 puta manje prometa, trećinu manje poziva prema svim mrežama, 30 puta manje poziva prema bonbon korisnicima i 1.5 puta više smsova...
Čista matematika :)
ah gle, možemo tako okretati sliku do besvijesti jer se svakak da okrenut. :D sve što je napisano stoji također. da, dnevni paket je bila super ponuda no i promotivna i nije bilo realno da ostane duže na tržištu. no moja poanta je da je 120kn osjetno manje od 300 ali da bi ti u potpunosti odgovaralo čekao bi te zadatak da se ekipa prebaci u bonbon. mislim da bi ti to odmah potpisao.
Misliš 180 u odnosu na 300?
Prosječno mjesečno napravim oko 600 kn računa na svojoj tarifi. Cijene poziva su iste, a imam 1000 (1300) više minuta tako da u nijednom slučaju nebi bilo jeftinije :)
Hvala na ponudi i odgovoru. U iščekivanju neke jeftine ponude ostajem na ovoj tarifi :)
Mislio sam na 120 jer ako bi se ekipa prebacila na bonbon onda ne bi aktivirao pakete razgovora...
Ugodan boravak na staroj tarifi ti želim ;)
Evo od mene jedna pohvala i jedna kritika.
Prvo bih vas pohvalio za obracunsku jedinicu od 1 sec za razgovore u paketima, buduci da su mi razgovori gotovo uvijek kratki to mi je fenomenalno.
A kritika ide za signal. Mozda sam ja previse ocekivao jer sam bio na tele2 gdje su ljudi govorili da je signal los pa sam ocekivao dramaticno poboljsanje, medutim ispalo mi je da je signal na tele2 bolji nego ovaj vas. Govorim o Zagrebu. Evo sad sam na faksu i imam jedva EDGE signal na 2 crtice, dok sam na tele2 imao sve crtice I 3G. Mozda da sad tmobile iznajmi stanice od tele2 (ko prije par godina kad je bilo obrnuto)? :D
P.S. smanjite obracunsku jedinicu u paketima na barem 10 KB. Van paketa mi je jasno zasto je zgodno da bude 100, medutim za pakete nemate nikakvo opravdanje. A i vjerujem da to vise odbija ljude nego sto vama donosi neku zaradu ;)
Sa ovime se slažem. Također imam isti problem, tj 70% vremena mi je EDGE a na edge-u mi se sve stvarno presporo vuče kada trebam net...i govorim samo o Zagrebu...na svim logacijama...Tu i tamo ima dobar 3G signal, ali uglavnom mi je EDGE :/
A navodno se priča da T-com za godinu dana uvodi 4G...dajte prvo sredite 3G molim :)
Boysi, što se tiče EDGE/3G problema, jel možete reć na kojoj se to lokaciji događa pa da provjerimo jel to normalno ili nije? Ali ako može, što točnija lokacija, čak koji je kućni broj u pitanju. Možete i na PM i tamo ću vam poslati odgovor.
Sniper, za obračunsku jedinicu znamo i super su ti zapažanja. Sve što si rekao stoji. Svjesni smo toga i gledamo kako to riješiti. Stvar je tehničke prirode ali kad već imamo najpovoljnije cijene u prepaidu za data usluge, logično da nas ovo (100kb obračunska) svrbi i da gledamo kako to riješit
ufff meni bi odgovaralo da iman i edge, jer kad me neko zove ja moran trcat iz kuce do balkona da bi moga normalno obavit poziv, onda sami znate kakav je internet :D
cak su mi dali nadimak "korisnik je trenutno nedostupan" :p
sta je je vipu jedino priznajem kvalitetu mreže tu su definitivno vrh
Imam zamjerku na vasu pvoezanost ili bolje receno ne povezanost dok sam u drugoj drzavi, tocnije ceskoj... Prva dva dana je radilo ok slanje poruke, pozivi... ali sljedeceih 5 dana, sve dok nisam stigo u Hrvatsku nisam mogo niti poruku poslat... U cemu je bio problem ? Makar se nisam mogo cut sa nikim 5 dana sto je bio problem...
Jesi imao para na računu? Na kojeg si češkog operatora bio spojen? Jesi probao ručno odabrati nekog drugog operatora?
SimeRossonero, jako teško je sad reći bilo što jer više nisi tamo. Tako da apsolutno ne možemo ništa provjeriti ovako. Mephisto ti je postavio neka super pitanja koja su logična ali prošo je vlak, sumnjam da sad išta možemo saznati.
ako ti se takva stvar ubuduće dogodi a imaš mogućnost poslati mail javi nam se na taj način.
mnogi misle da je banalan savjet gasiti i paliti mobitel ali to često može pomoći kad su problemi s pozivanjem.
meni je glupo ovo kratko trajanje bona,imam više brojeva pa ne mogu bas stalno nadoplacivat za sve,80kn bi trebalo trajati pola godine,a ne 80 dana,a 40kn barem 2 mjeseca.
Očigledno nadoplaćuješ račune samo zbog roka trajanja jer ti u protivnom ne bi bilo žao tih 80kn (potrošio bi ih u tom periodu, jel). Zašto ne pukneš gore 160kn i miran si godinu dana - to ti je kao da si uplatio 2 bona od 80kn, a s obzirom da malo trošiš, trajat će ti puno duže. Ako ih i potrošiš, kasnije samo nadoplaćuješ one male bonove (tj onoliko koliko ti treba) i oni ti neće poništiti onih godinu dana valjanosti kartice.
Metoda je malo hardkor, ali jednom to napraviš i miran si godinu dana + kasnije ne moraš uzimati velike bonove već onoliko koliko ti zaista treba.
nije da malo trošim,naprotiv,imam skoro sve operatere pa hvatam te neke akcije/pakete :D
samo velim da kod svih ostalih traju duže,pa nije baš fer od bonbona ova shema "kolko para tolko dana"
Ah gle, tomy23, od HAKOM-a je kupljena samo 0977 numeracija, imamo izbor broja i ne raspolažemo tolikim kombinacijama brojeva kao ostali operateri. Zato je to tako...
Realno, broj korisnika nije toliki da bi trebali 10 milijuna kombinacija koje se mogu izabrati. Kad narastemo, možemo uzeti još ali za sad smo uzeli samo tu opciju da uz 0977 ima još 6 znamenki tj. tih milijun kombinacija.