Pitanjce
ima li tko slijedeće widgete:
HTC Notes
HTC Tip Calculator
(downloada mi HTC Notes, ali ga neće instalirati)
Pa ako netko ima HTC Notes, neka pošalje... Hvala
Printable View
Pitanjce
ima li tko slijedeće widgete:
HTC Notes
HTC Tip Calculator
(downloada mi HTC Notes, ali ga neće instalirati)
Pa ako netko ima HTC Notes, neka pošalje... Hvala
hvala prijatelju ali nema opcija i za alarm, media volume, notifikacijski volume i tak to.. nije mi toliko bitan odabir tipa melodije koliko razine glasnoce pa da to sredim preko 4-5 profila kao sto sam imao na nokiji i pici.. heh
trazit cu, sigurno ima negdje neki dobar..
@ Ico.. ja sam uspio skinut oba widgeta i uredno ih instalirao.. pa ako postoji sad na mobitelu sama instalacijska datoteka, a ja iskreno ne znam gdje bi bila ( trazio ali uzalud.. :( ), javi lokaciju pa cu je uploadat negdje.. ;)
Možeš napraviti backup pa tako dobiješ apk :)
Npr. ES File Manager to može, između ostalog.
I Astro File Manager isto, ako se dobro sjećam.
Naravno, postoje i programi samo za to- ali ova dva su i inače korisni.
@cedika: jesi probao Audiomanager Widget?
Ove aplikacije je malo teze izvuci. Mislim da ce ti trebati malo znanja u android SDKu, dunno.
izvolite:
http://www.megaupload.com/?d=KDG2MZCM
;)
hvala xlr, isprobat cu ga.. ;) dobio sam i preporuku ovog managera: http://www.appbrain.com/app/com.probeez.profiles
a ove aplikacije gore sam normalno preko astro file managera backupirao i samo ih povukao sa sd kartice.. :) valja je to to :) javite da znam jesam li dobro sve uradio :) ;)
imam xperiu x10 i nemogu nigdje naci neke dobre programe i cijele igre za skinut, ako netko zna neka napise link. Hvala
imam problem na mojoj xperiji x10 hocu instalirati fifu 10 i pise da je nemoguce instalirati na mob. probao sam skinuti sa vise linkova i uvijek isto. el mi moze netko dati link za tu igru za x10 ako znate? hvala
Ima koja kvalitetna aplikacija za Telnet na android mobitele? naime,na GMu sam našao jednu jedinu al ko za vraga nece se spojit na uređaj,izbacuje da je krivi username koji je provjereno dobar......
Jel ovo možda?
Još nema. Trebao bi doći tokom ove godine.
Koliko znam, na Marketu postoji iznimno jednostavna i spartanska ali zato 100% funkcionalna aplikacija jednostavnog naziva Telnet.
Ako ti s tim ne radi, onda vrlo vjerojatno problem nije do klijenta...
EDIT:
Vidim da je yager linkao upravo tu aplikaciju... Iskreno, ne vidim zasto ovako, po meni je bolje skinuti s Marketa...
BTW, ne znam sto ce ti uopce telnet klijent, ako trebas samo komandnu liniju (terminal) na Androidu, bolje onda instaliraj Terminal Emulator.
@ravilov: vidiš,ta aplikacija,se jednostavno neželi spojit na moj box,odbijajući username kao krivi.... šta joj je,to neznam.
Googlanjem sam došao do programa zvanog ConnectBot koji sa tim istim usernameom ulazi ko iz pee*hke :D
Uglavnom,sa time i AndFTPom su moje remote želje ostvarene,hvala svima na pomoci ;)
jel zna ko za kakvu aplikaciju za vibraciju, kad ukljucim da mi vibrira i pozivi i sms odmah
Daj preporučite neki normalan media player, ovaj tune wiki je ok, ali playilistsi se sami brišu, samo nestanu pjesme, nekad se vrate, a sad evo ima već par dana nijedne više nema. Neznam kako to i zašto, ali me užasno nervira jer sam sve jednu po jednu pjesmu ubacivao u playliste.