Možda može pomoći - nije aplikacija koja pravi ikone na springboardu, ali ima photo dial sa 9 slika i odlično radi - "Favorites - Speed Dial"
Printable View
jel mi moze netko bacit link koji radi na krekanog iron mana ? brijem da je iron man 2 nezz tocno
Treba mi neki program koji se moze staviti slika i napisati neki tekst ispod. Kao cestitke i da se moze slati mms-om (nije ni bitno to slanje mms-om, jer kad se napravi slika, svejedno se stavi u mms editor)
Ma imam njega, ali treba mi nesto jednostavnije (nije za mene). Nesto kao ono na dummy telefonima, kad se dodaje tekst ispod
Ima li kakva aplikacija jednostavnih recepata na hrvatskom jeziku, neka kuharica i to? Zna netko?
Ima na engleskom koliko hoces, na hr tesko
Mislim da ne..
aplikacija ˇprehranaˇ s time da se to odnosi na neke bolesti pa možeš dobit recepte za hranu neku..možda pomogne
Hvala :)...drugo ima li kakva aplikacija za gitariste za uštimavanje žica da služi kao štimer? Čini mi se da sam vidla nešto tako, ali ne mogu naći...koristi li ju tko i da li vrijedi?
ima ih tona...preporuka l&m guitar!
ima i super app tab toolkit kaj ti moze citat gp3,4,5 i tablature! totalno coool
treba mi za frenda nesto da moze spremati slike sa fejzbuka i inace sa neta boo?! hvala i sorry ako je na krivom mjestu :/
jeli ima neki program da kad protresen mobitel da mi se ugasu svi programi u pozadini?
e vidis to je jako dobra ideja :)
a dal postoji isti takav program samo da je ikona na mobu? da ne moram svaki put klikat dva put home i onda jedno po jedno gasit
valjda se zajebavas, ali ako ne...neće ti se gasiti programi dok hodas jer je zaključan a i dok hodas ne stvaras takvu tresnju koja bi pogasila aplikacije...
jeli ima neki program koji pokazuje koliko se trenutno trosi baterija? (ima san to na n95 ali neznan za iphone)
A kad trcis? :P
To ti jedino moze mjenjati pjesme kada ti je iPhone/iPod otkljucan ili ako si slucajno pritisnuo neki gumb pa ti se pokazuje "Slide to unlock"..
Osim toga, imas na Cydiji tweak, ExtendedButton (tako nekako se zove) gdje mozes koristiti tipke za stisavanje/poglasnjavanje za mjenjanje pjesme (dugim pritiskom na njih)..