Onda factory reset jedino(napravi backup prije onoga što ti je bitno).
Printable View
multitouch uskoro dolazi na gaosp,drakaz je reko da će možda već biti u beti 3 odnosno pinh to zoom
Otkad sam stavio Galaxo, baterija jedva izdrži dan...
Jutros sam ga skinuo sa punjača, i sveukupno danas sam slušao muziku na slušalice kojih 20 min, surfao internetom preko APN-a (3G isključen) koja 2-3 sata i baterija crkla danas oko 16h, znači nije ni pol dana izdržao, a sve što sam radio jest bio na fejsu danas...
Ikakvo rješenje?
hmmm stavi galaxo 1.6.3.4 i recovery 6.xx
Meni sa Galaxo 1.6.3.4 baterija 2 dana minimalno !
Pogledaj sa Spare partsom koje ti aplikacije najviše troše, koristi task killere(iako ih ja sve manje koristim).
Imam Galaxo 1.6.3.3
Kako da ga sad upgrade-am na 1.6.3.4.?
ljudi!! kupia san mob koristeni, ali bez cd-a za instalirenje pc-suita i sad naravno ne mogu spojit mob sa compon pa je li iko zna odakle mogu to skinit, neki link...ista!!!!!!
A sta bih trebao sve spremiti tj napraviti backup, osim naravno svojih stvari ... i aplikacija , nes posebno ???
oce mi opet biti gmail, market, youtube... koji su vec bili na mobu ..???
koji je najbolji program za slikanje a da ima zoom,ako ima takav program i ima li program za plavi zub
Imam dva jednostavna pitanja, ali na njih ne znam odgovor:
1) kad se spojim na WI-Fi mrežu, npr. doma na bežični modem Adsl-a, da li sam tada isključen s mobilne mreže odnosno da li surfanje internetom ide samo preko tog adsl modema (ikonica 3G na display se pretvori u ikonicu spajanja na Wi-Fi)?
2) skinuo sam weidget sat s datumom. da li taj sat guta internet promet odnosno da li košta?
HVALA PUNO!
Teoretski da, tocno. Medjutim bilo koja aplikacija moze zatraziti da se spaja bas odredjenim putem, npr. Market se za trenutak spoji preko 3G (radi ocitanja operatera i mreze) makar je telefon trenutno na wifi.
Huh, a otkud bi to mi mogli znati? To ovisi o samom widgetu...
Sad opet nisi nista rekao. Sto mislis, da na Marketu postoji jedan jedini sat? :jehon:
Ako je trazio dopustenje za spajanje na net, onda ce se vjerojatno spajati. Naravno da sinkronizacija vremena kosta, to je internet promet kao i svaki drugi.
Free aplikacije/widgeti cesto trebaju internet radi reklama - to takodjer kosta jer koristi internet.
Tu piše sljedeće:
Ali nigdje nevidim linkova za download potrebnih materijala.. Gdje su?= Citat =:
If you're upgrading from 1.6.3.3 all you have to do is:
Done!
- Push the new recovery (v6.1) to your phone
- Copy the recovery.img and RECTOOLS.tar.gz to your \android-sdk-windows\tools\ directory
- Copy the "update.zip", "RECTOOLS.tar.gz" and "gapps-galaxo-signed.zip" files to the root of your SD card
- Boot in recovery mode, apply update.zip, apply gapps-galaxo-signed.zip
I hoću li dobiti išta na bateriji s novijom verzijom?
Di da nabavim bateriju od Galaxy-a ? Ispao mi mob i izgubio sam bateriju i sad neznam kakvu da kupim i gdje ??
Bas mi je krivo sto nema updatea na 2.1... bio bi extra mob :)
Danas je bas tesko naci mob da mu sve valja... :D
Wildfire ima malu rezoluciju,ovaj ima staru verziju androida...onaj ovo onaj ono :)
ne znam sta bi kupio.izgleda da cu morati skupljati za hero
Jučer stavio Galaxo 1.6.3.4 i Recovery 6.4.
Imao sam Galaxo 1.6.3.3 i Recovery 4.6.3
Razlika-novi mobitel!
Nisam mogao vjerovati da će ova nova verzija donjeti tolike promjene!
Baterija uz intezivno korištenje u dva dana se potrošila nepunih 40%!
Sutra ću još vidjeti kako će se ponašati kad slušam muziku i idem na fejs (tako radim svaki dan kad idem u školu, obično jedva dan izdrži pa ga punim svaku večer).
Još što me je iznenadilo je da je puno brži.. Ma drugi mob!
Stavim sutra slike kako mi izgleda Home Screen, stavio sam neku temu i prelijepo mi izgleda!
Pokušavam iz ovog posta napraviti audio hack, ali kad utipkam kod *#197328640#* ništa se ne dešava...
Ako stisnem zelenu slušalicu, uspostavlja poziv. Radio sam audio hack na "čisti" 1.6, ali sad imam Galaxo 1.6.3.4, dali zbog toga nemogu napraviti audio hack?
Dajte mi recite za dekodiranje Galaxy-a jel zna itko ista ? KOliko kosta otprilike i di je najbolje da napravim ??
Ja sam kupio Turbo SIM, mob je lockan na VIP a ja koristim T-Mobile i radi sve bez problema :)
I da vas pitam, jel se ikome dešava kada slika sliku da se pojave neke sitne kockice i slika se nemože prikazati, bude onaj trokut, znači kao da ju nije ni slikao već neki error bude i onda moram ponovno slikati.. u zadnje vrijeme mi se to sve češće dešava..
nadogradio sam softwear (i nesto sj... ) pa sad mob uopce nece da se upali. sta sad da radim???
radi se o samsungu galaxy i7500
pozdrav,imam isti problem kao i ForzaMilan. isao sam brisati google account,google maps...i poslije toga su mi se izbrisali svi kontakti. kada idem na import all(da sve kontakte prebacim s kartice na mob) pojavi se ovo:the process com.android.phone has stopped unexpectedly. da napravim factory data reset,ako to uradim da li ce mi mobitel i dalje bit dekodiran? pomognite ljudi :)
Imam ovaj divan galaxy skoro 9 mjeseci.I takvo smeće od mobitela dugo nisam vidio. Sporo , ne valja, nikakva podrška ( ostao na 1.5,a cijeli svijet prelazi na 2.2) , sam od sebe se resetira,freeza se, itd. Baterija se potroši sam tak, zato sam kupio neku od 2200 mAh... al i ta se potroši sam tak... sve u svemu drek
Fotić ima pristojne slike, to mu mogu priznati, ali brzina paljenja i gašenja je kriminalna.
Videokamera je katastrofa, 352 sa 288, toliko je imao moj D600 koji je sto godina stariji.
No, dost pljuvanja, zapravo imam pitanje za vas kaj ste stavili Galaxo 1.6.3.4 ...
Jel taj Rom besplatan? Odnosno, treba li se nadoplatiti da bi se dobila full verzija?
I je li bolji Galaxo rom ili Gaosp?
thx
Može brisanja ovog mog posta iznad!
Pitanje, kako maknuti taj Galaxo i staviti original 1.6.??
preko odina naravno skineš jb2 software.....