ne
evo ti najjednostavniji način dobivanja goldcarda
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=714855
za rootanje koristim Universal Androot
i onda preko Rom managera instaliram ROM
ne
evo ti najjednostavniji način dobivanja goldcarda
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=714855
za rootanje koristim Universal Androot
i onda preko Rom managera instaliram ROM
Pozdrav!
Evo ovako, u kratkim crtama, planiram prelazak na android i možda bi uzeo G2 Touch, ali pošto se tek upoznavam s androidom imam par pitanja da vidim dal sam sve dobro razumio...
1. Ovim postupkom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=714855 bi G2 Touch postao Hero i imao bi 2.1 android?
2. Samim time dobivam opciju slanja i primanja podataka putem bluetootha, stabilniji software i ostale blagodati?
3. Gore navedenim postupkom ne gubim garanciju?
4. Mogu li ikad iz bilo kojeg razloga napraviti obrnuti postupak (znaci vratiti na 1.5 i klasični G2 software)?
5. Ako ga rootam gubim garanciju nepovratno ili je moguć povratak na klasični ROM bez vidljivih tragova bilo kakvih "ne dozvoljenih" radnji?
1) G2 Touch nikad nece postati Hero jer on Hero zapravo i je.....i da,imace Android
2) Neznam za bluzub,radio mi je i prije,o stabilnosti rađe nebi a blagodati bi imao,da
ostalo nek odgovore iskusniji :)
1.) ja sam od G2 Touch-a dobio Hero-a...dakle najnormalnije može osim što na prednjem ekranu i dalje gledaš T-Mobile reklamu i nemaš garancije više
2.) Da. Možeš slati i primati bluetoothom. Nije baš nešto stabilniji softver.meni je bio stabilniji na 1.5 t-mobile smeću nego na visokohvaljenom 2.1 villainrom 12.0.0. Osim stabilnosti koja se tu i tamo zbrejka, prednosti su da možeš instalirati i novije programe
3.) Gubiš...osim ako ti ne izgori matična ploča i memorijski čipovi pa neskuže što si radio po njemu :D iako teoretski nebi trebao izgubiti garanciju, ali to je već za diskusije i polemike drugdje
4.) Možeš
5.) Da.Gubiš garanciju. Za sad koliko sam skužio nema povratka nazad
BTW uzmi si g2 touch/Hero jer je super mobitel :)
Hvala na odgovorima ali slobodno se još netko nadoveže...
Ne znam, mislio sam uzet G2 Touch, ali nekako me odbija sad taj gubitak garancije, a ostati na 1.5 androidu i čekati t-mobileov update kojeg ni neće biti mi nema smisla...
ja sam ga mjesec dana koristio da se uvjerim da je sve uredu s njim, kad sam se to uvjerio nadam se da ako mi krepa da će pregoriti matična ploča pa da se neće moći skužiti da je softverski prčkano po njemu :D
ostatak na android 1.5 verziji je glupost jer verzija (za t-mobileovu govorim jer sam jedino nju imao) iako stabilna (barem meni) nudi ograničavajuće faktore kao : beskorisnost bluetooth-a (osim za h-free), malo "zaostali" softver, nema delivery (i read za mms) reporta...ma jednostavno ako kupiš G2 Touch nećeš požaliti ako ga digneš na 2.1 odnosno 2.2 android...
ja sam trenutno na 2.1 VillainRom 12.0.0. jer sam navikao na HTC Sense i nekako mi više paše od verzije 2.2.koja nema HTC Sense nego LauncherPro ili tako nekako iako kažu da je ta "uradi sam" tj. cooked verzija 2.2 brža i stabilnija od 2.1
Ako se pitaš što je HTC Sense : to ti je UI odnosno korisničko sučelje :)
Što se tiče mobilne telefonije odsad idem u jednom jedinom smjeru : HTC i android...za mene WIN WIN situacija nakon mnogo godina korištenja dummy-ja, WM-a, Symbiana i raznoraznih proizvođača od Alcatela do Sony (Ericssona)
Hvala ti... Znam što je HTC Sense, proučio sam vec sve oko njega... Evo vidjet ću još malo pa ili ću ubost G2 ili Legend mada sumnjam da će njega dobit u T-mobu... Ubiti ubo bi ga bez razmišljanja da naš T-mobile izdaje update kao i ostatak svijeta, odnosno da ne moram izgubit garanciju...
Sutra dobivam T-mobile G2 Touch, pa me zanima sta bi bilo najbolje da prvo napravim s njim? Instaliram 2.1? Rootam ga? (prije sam imao Pulse tako da sam dosta upoznat s Androidom)
I ako netko ima neke korisne informacije u vezi tog moba...
ocu, ocu... i onda prvo instaliram HTC Hero 2.1 Update, pa tek custom ROM-ove (i koje?)?
Sluzbeni 2.1 za T-mobile G2 Touch je izasao preko OTA, samo odite na system softvare updates i check now, meni se pojavio 2.1 i sad ga upravo skidam....
Zasto su mi izbrisani postovi? Mucim se da napisem dojmove i sljedeci dan mi nestane post, ma super...
Onoo najvaznije ja mislim je da imam Flash u browseru, upravo igram flash igrice na njemu
Da, flash, i ja sam bio u soku, mislio sam da to dolazi "u paketu" s 2.2 ali da mogu pokretat samo jaci procesori (1GHz).
Brzina opcenito je odlicna, browser je nesto sporiji, pretpostavljam zbog flasha, ali se moze ugasiti, malo je "ulickan" sense, nova verzija officea, interface od kamere je drugciji i ima vise postavki, nazalost nema Live Wallpapere, market steka za pop*zdit, neznam sto mu je, mao skida normalno, ponekad traje 2 sata da skine app od 1mb, pa onda se zaustavi i kaze instalation unseccesfull...
To je to sto sam sad vidio, mobitel imam ustvari tek 2 dana, cim sam dobio mob mi se pojavila mogucnost updata 2.1, tako da ni nisam bio puno vremena na 1.5...
Ako vas nesto zanima slobodno pitajte ;)
To ovisi iskljucivo o OS-u/ROM-u.
jel mi moze netko reci, pod pretpostavkom da sam ''stari'' G2 Touch apdejtao na 2.1 verziju, dali je moguce vratiti na ''staru'' 1.6 verziju?
dakle gore navedenim postupkom bi se ja teoretski mogao s villainrom-a vatiti na T-mobile 1.6 verziju i time "vratiti" garanciju?
Imam problem,nekad kad pokrenem Dolphin HD i ocu nes utipkat unutra jednostavno nakon prvog dodira po slovu tastatura nestane i nemrem niš upisat pod milim bogom..... ima li ko sličan slućaj? HTC Hero & 2.1 official