Pa kaj? Baš nitko nema i8910 da isproba!? :(
Printable View
Pa kaj? Baš nitko nema i8910 da isproba!? :(
pun youtube ti je usporedbi geyfon vs omnia hd vs ostali .. pa udri brate ..
Ali mene zanima hrvatski rječnik za t9, a to na jubitou nisam našao.
Btw, važem već duže vremena između raznih android mobitela, ali zbog kvalitete kamere odabrao sam i8910 i symbian. Za sad... :)
razmisli još malo ..
također sam mislio uzet hd .. međutim odabrao sam na kraju desire ..
hd ima bolju kameru .. ali zaostaje u svemu ostalom - a ta kamera i nije bas toliko dobra kako reklamiraju..
izasao je android 2.2- potvrđen je službeni update za desire .. pa ono vidi što donosi froyo pa razmisli još jednom
Ok, ali meni je kamera bitna, a desire se baš i ne može pohvaliti sa kvalitetnom kamerom. Posebno video snimanjem. Sumnjam da će smrznuti jogurt to popraviti...
ako ti je bitna kamera,onda definitvno x10,naj fotkanje+jos neko vrijeme pa novi andorid gore i hd video ,ako se mozes strpiti..makar je i sada video skroz ok :)
Ok je x10, samo kaj me malo sar value muči. 1.4 prema 0.4 od omnije. A kako puno koristim mob, cilj mi je da se čim manje zračim. A i baterija nije baš za pohvaliti...
Jesam picajzla, znam... :)
koji je firmware kod za balkan, i koji je poslednji? i još nešto jel se puno razlikuju po regionima što se tiče same stabilnosti i funkcionalnosti? našao sam negdje XXIF1, pa me interesuje je li ima neki noviji, tj. bolji od ovog? hvala.
A zna li netko kakav je fw na ovim uređajima što se prodaju na njuškalu?
Da malo podignem temu...
Pronašao sam na nekim stranim forumima da ovaj uređaj ima problem da ponekad ne zvoni tokom dolaznog poziva.
Ima li netko od cijenjenih vlasnika takvih iskustva?
BTW, trenutno sam na Omniji 2 ali bih prešao na Omniu HD. Nekako mi je Symbian lakše za koristiti... :D
dobio sam omniu hd i samo me zanima kolko vrjedi to cudo po oglasima ima svakakvih cjena
kupujem Samsung Omnia HD i8910 , pa me zanima koja navigacija je najbolja i gdje bih mogao tu na forumu naći
tutorial s potrebnim file-ovima ?
hvala !