Nema beda. svi smo tu da se nesto naucimo.
Mogu sad dobit prednosti i mane omnie u odnosu na iphone
Printable View
Šteta što sam bio u banani kada se vodila gadna diskusija o tome sta je bolje(iphone,SE,symbian nokie),vidim da svako svoj uređaj hvali i to je normalno ali izjava wildbabea da je lud onaj ko koristi bluetoth je u najmanju ruku debilna i nemoj tolko branit iphone bas zato sto ces ga ti kupit,evo mjenjo sam se s frendom na par dana i furam iphone i mogu rec da sam faca di god ga izvadim(svi me gledaju sto nie slucaj s n95) ali te ogranicene funkice(prvenstveno bluetoth i personalizacija zvona) bodu u oci i jedva cekam da dobijem svoju nokiju nazad,display je naj jaci sto trenutno postoji i prava je uzivancija tipkat po njemu,posebno kad zumiram sliku bas mocno izgleda ali eto ja sam navikao na funkcije tako da za mene iphone nije...ali svaka cast amerikancima na reklami,pravi su doktori u tome...
imam verziju 16gb i istina je da te onak svi gledaju dok ga izvadiš ali meni mob fakat nikaj posebno. rekel bi jedna vrlo izreklamirana fancy igračka. prvo kaj me iritiraju oni usrani iTunesi za svaki drek koji hoćeš staviti na mob. nemogućnost odabira tj blokiranja za svaku aplikaciju o načinu spajanja na net. a posebno to kaj ako hoćeš instalirati čak i free aplikacije moraš otvoriti account na itunesima. nije tolko to problem nego kaj me traži da im se navede broj kreditne kartice uključujući i code za karticu. to nema šanse da napravim. btw takvim unosom ujedno se krše ugovori koje kako korisnik potpišeš s bankom tj kartičarskom kućom jer svoj security code s kartice nesmiješ dati nikome.
pa šta se nemože account na iTunes i Appstore-u otvoriti ako nemaš kreditnu karticu?
:jehon:
iTunes account se može napravit bez kartice, samo odeš na store u iTunes i klikneš download free app, i tamo kreiraš account i ponudit će ti kad te traži broj kartice NONE, i to je to
meni neće prihvatiti bez kartice :(
onda nes krivo radis...
jao, upali iTunes i odi na store, tamo odaberi bilo koju FREE APLIKACIJU, i onda će ti ponudit da napraviš account, i sve napravi normalno daj podatke i kad te pita za karticu odaberi NONE i to je to, moraš to imat.
kako da stavim creckane igre sa kompa na iphon a napravio sam jalbreak
najavljen je kompletni ofis za ajfon i android...pregledavanje i uredivanje podataka...
uskoro :D
http://www.bug.hr/vijesti/iphone-3g-...can/94611.aspx -->Iphone 3G unlock (info)
Jedno pitanje za korisnike iPhone-a 3G
da li ajFon ima mogućnost "pamćenja riječi" kod pisanja SMS-ov? nešto kao što ima WM ili P1i
tipa: kad se prvi put piše poruka da uređaj pameti upisane riječi, te kad se ide drugi put pisati poruka, i kad se utipkaju prva dva-tri slova izbaci riječi koje si već koritio u prijašnjim porukama
da...ne pokaze ih onak gore kao listu...ali one rijeci koje najcesce koristis ti izbacuje nakon jednog ,dva slova...
Horizontalno pisanje SMS-ova
Moguće je pomoću programa iRealSMS.
Puno je lakše na taj način pisat poruke, koristio sam Omniu i tamo je unos texta bio teži i spooooriji.
= Citat =:
Mali savjet: instaliranjem programa Vibrus dobijete i vibraciju prilikom tipkanja slova što daje nekako puno realističniji dojam kod pisanja poruka. Probajte!
ne znam jeste li već vidjeli, ali gotov je software unlock za iPhone 3G. trebao bi se pojaviti na Novu godinu... i besplatan će biti
http://www.gsmarena.com/worlds_first...o-news-713.php
da vidili... pojeli nokte čekajući :)
Imam problem, Iphone mi se zblokirao sam od sebe odjednom i home gumb ne radi i nemrem ga ni isključiti. Što da radim?
pritisni home i gumb za gašenje te drži desetak sekundi.
Puno hvala, uspjelo je al me zanima zašto se to dogodilo?
koliko je proslo odkada si ga posljednji puta upalio/ugasio ?
Pa neznam, od kad sam ga dobio nisam ga ugasio znači cca 3-4 tjedna.
Zelim kupit Iphone no prva stavka koja me zanima dali mu se baterija puni stalno dok je na kompu,ili se event. moze iskljucit.
Naime mob svakodnevno spajam na komp npr na Se P seriji se moze iskljuciti kao i na vecini Winmobile uredaja.
Unaprijed hvala.:cry:
daj 1 razlog zašto se nebi punio kada je priključen na komp?