Misliš da ju zamjeniš?? Neznam, nisam pitao u Mobisu, no znam da crne N96-ice kod nas nema. Pošalji mail Mobisu ili ih nazovi pa napiši pls na forum.
Printable View
Misliš da ju zamjeniš?? Neznam, nisam pitao u Mobisu, no znam da crne N96-ice kod nas nema. Pošalji mail Mobisu ili ih nazovi pa napiši pls na forum.
OK , budem nazvao jedan dan...
Dali netko zna di kupit nekakav držac za N96 koji ide na guvernal od bicikla??
lol imas i sokovnik koji se spaja na usb xD :banme:
salu na stranu nesto ovako trazis ???
kod nas toga ima po pijacama... (BiH)
hehe ... e tako nesto da..... tesko je to za nac kod nas ,ali pogledat cu negdje
trenutno vž .....inace pž :D
dakle kad ugasim i ponovo upalim mob prvi upuceni poziv prema meni nema zvona,sljedeci normalno zvoni,probao rjesit sa hard resetom,pa vracanju na tvor.postavke.slao u nokia servis(oni takodjer resetirali mob)al problem je i dalje tu.zanimljivo da se problem javlja samo na mojoj sim kartici,koju sam uredno klonirao kod svog operatera misleci da je do nje.zena me je uvjeravala da je moja ispravna al da otklonim sumlju ja sam ustraja da mi klonira novu (50kn baceno) i naravno opet isto.kad stavim drugu sim karticu sa drugim brojem sve radi normalno.nisam siguran al mi se cini da je problem poceo kad sam uredno s nokinih stranica preuzeo i instalirao zadnju verziju softwera 12.043 ima li ko kakvu pametnu ideju sta da dalje radim
ima li kakva sema da izbrisem detalje moje sim kartice jer mi de cini da je vjerojatno tu nastao kakav bug
Meni je na N96 baterija trajala 3 dana i noći dok nisam ubacio Garmina, sad jedva izdrži 15 sati, od toga prosječno stigne i pošale 5 poruka i obavim 15 minuta razgovora...
probao sam po uputama riješiti neke stvari ali nisam uspio... Pomagajte tko može...Šaljite pomoć na PM.
izašao novi fw za N96 v30.033 upravo stavio instalirat preko FOTA-e dostupan je mislim za sve p. codove
http://www.symbian-freak.com/news/00...are_update.htm
change loga trenutno nema...
Ovako FOTA ti je Firmware over the air, dakle instaliras novi FW preko interneta...
No mozes ga i instalirat preko NSS-a.
Evo ja imam taj v30.033 FW i nisam nista novoga osjetio da su promjenili.
Ubrzali su internet i opcenito svrljanje po mobitelu te je sada ugodnije mjenjanje iz slide up u slide down.
Maknuli su iz opcija "Navi wheel" te sam siguran da su ga definitivno odpisali od ovog modela...:(
Ubacili su novi "skin" u TV Uzivo no to nam nista ne pomaze posto se na podrucju RH ne emitira nikakav DVB-H signal :cry:
Jos cu napisat sto su novoga metnuli posto cisto sumnjam da ima puno toga kao i poslje v20.. Ipak je samo 6MB FW..
pa s interneta ne skidaš cijeli fw vec samo nadopune i izmjene v12 je bio 3mb , onaj breathing (disanje ) su stavili u postavke ->personalizacija->način aktivne pripreme->statusno svijetlo. a FW je znatno brži sami ulazak i radu u onom multimedijskom izborniku je brži x puta i samo surfanje (igranje) po izborniku.
Zanima me, jel ima netko iskustva s korištenjem onih turbo sim kartica za otključavanje n96?
tnx .... radi uredno iako mi se nakon updatea mobitel pali dva puta kada ga ugasim i ponovno upalim:hm:
hack radi sa v30
koji hack??? helloox??
ja sam to pokušao sa v1.3 i nije uspjelo :(
Normalno da radi ....samo treba promjenit rompatcher , tj skinuti ga bas za n96 jer onaj koji se instalira sa hellox 1.03 ne radi ....
Daj pls link za taj "poseban" Rompatcher za N96 =)
evo
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=337896
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=361690
btw ... nije mi jasno kako ti ne znas napraviti jos hack i tvrdis da je nemoguce , a na n96 hack radi vec par mjeseci :scool:
WoW
Pa to fakat sljaka =)
THX
E jel itko updato na v30?
Ovak imam jedan problem. Naime kada idem u imenik mi se na 3 sec otvori (mogu sve normalno scrollat i sve drugo) no poslje mi se automatski zatvori :S
Jel zna itko u cemu je problem?
da li netko zna kaj bi bilo tj kaj je kad mi blica ikonica poruke u desnom gornjem čošku,kao kad je pristigla nova poruka ali ova blica. sve poruke sam obrisao pristigle poslane,spremljene...