Još ne.
.
Printable View
Pa kaj ne postoji neki player za filmove?
Kao na v3?
Postoji pod programima Videocentar gdje se mogu izabrati fajlovi koje si prije toga treba prebacio na mob.
NA PC Suiteu ima transfer videos. Tamo odabereš koji filmić želiš prebaciti i to je to. On ga automatski konvertira i transferira.
No, ako želiš imati i titlove onda moraš s nekim od alata prvo "zapeči" titlove na film.
Ja sam jučer pogledao nekoliko teasera i Fringe-a s titlovima i mogu reći da sam zadovoljan kvalitetom.
Koristim priliku da se zahvalim odličnoj ekipi koja je napravila manuale za Garmin navigaciju. Složio sam po uputama i radi "k'o vurica" :respect:
Pozdravljam i imam par pitanja ako mi neko moze pomoci i eventualno provjeriti:
1. Kad gotovinski platim, jesam li obavezan uzimati i onih 12 dopuna po 100 kn, kao sto pise u detaljima simpa mix paketa ili se moze uzeti i u klasicnoj simpa ponudi, :)
2. Jesu li i dalje 5800 XM otkljucani, :hm:
3 Moze li se uraditi povrat pdv-a (javljam se iz BiH). :hm:
Hvala unaprijed :respect:
nema vise u simpa paketima, to je nesto bio zajeb od t-mobilea, samo simpa mix.
ja sam mislim uzet na simpa mix al neznam jel imaju jos problema sa slusalicom
ja sam uzeo neki dan mob i nije odkljucan
sami uređaj u t-mobileu??? znači stigla nova pošiljka,zaključani...možda ti nemaju problema sa slušalicom...
danas sam bila na Iblerovom i gospodin (čak i ljubazan :) mi je rekao da je to bila greška u blagajni i da su ih onda povukli...
programi za zaključavanje,uništi li se mob?
Znaci zakljucana, smrc :(
danas je dan odluke tako da zadnji put tražim pomoć (bar što se kupnje tiče),također zahvaljujem svima koji su mi odg.na pitanja i potrudili se pojasnit neke stvari...
Uz sve informacije do sada,i gl.problem-to da ne želim mijenjat broj (vjerni Vipov korisnik odavno),moram se odlučit između oglasa od 1800 kn u kojem gospodin prodaje onaj simpa paket i tvrdi da je mob zaključan (iako nije provjerio jer su zapakirani :S ) i koji je vjerojatno ona 1.pošiljka s kojom je većina vas imala problema ili teške odluke da ipak promjenim br. i uzmem opciju Simpa mix u kojoj je kartica i sljed. 12 mjeseci dobivam 100 kn (ili dam otključat mob za što mi par ljudi kaže da ću zeznut mobitel zbog raznih "nekvalitetnih" programa)...
Nikad nisam kupovala "ilegalno" i nemam iskustva s time,kao ni s zaključavanjima i čudnovatim opcijama ovog stoljeća (kako je sve bilo jednostavno s Nokiom 3310 ),a pošto je moj k750i star 3 godine funkcionirao odlično,proživio sve i svašta a tako i izgleda danas treba odlučiti za dostojnu zamjenu .
Zato vas pitam za mišljenje,opcija 1 ili 2?
zahvaljujem još jednom
kupi prek oglasnika za 1800 to ti je super cijena i ak je kupljen u simpa paketu onda je otključan 100%, a ako se bojiš problema sa zvučnikom imaš garanciju tako da će ti ga popravit 100% (ako crkne jel)
Kupio ga jučer preko oglasa, prezadovoljan. doduše trebalo mi je malo da se snađem sa ts ali radi besprijekorno. Čovjek ga kupio prije 10 dana u t-com paketu niti brandiran niti zaključan. Račun dućana i 2 godišnja Mobis garancija.
Svakako kupi preko oglasa, gledaj da ima dokumentaciju tako da ti garancija vrijedi i neka te ne brine zvučnik ako ode zamjena je besplatna a mobitel već
nazivaju "I-Phone Killer". pozdrav
po meni je najbolja opcija preko oglasa npr www.njuskalo.hr gdje sam ga i sam kupio od 1700 do 2300 kn se krecu cijene... ja sam ga preko oglasa uzeo, 24 mj garancija, otkljucan, nov novcat i radi ko beba :D mobitel je za 5
Potrebno je slijediti korake sa prvog posta na: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45111
I to koristi za sve aplikacije (programe) za koje ti javlja da je potvrda istekla!
jel neko skontao kako se smanji odnosno kompresuje slika za mms.nikako da skontam
Imas pod postavkama u Fotoaparatu, tamo izabires rezoluciju slike i to. Al mislim da ti ju nemoze niti tako skroz smanjit u format za MMS.
nije mi jasno danema opcija za smanjivanje slike ispod 100kb.ne mogu nikako poslati mms
Jeli se može gdje skinuti original "soundwave red" tema ?
Pitanje koliko kosta GPS? Nezelim ispobavat pa da mi dode masan racun kuc?
Znam da je mislim 100kb 5kn ako se nema ni jedan paket jel tako?
Recimo da koristiš program "Lokacija" koji je standardan kod nokije 5800xm moraš ići u opciju određivanje položaja - način određivanja položaja i u njemu makneš kvačicu sa "GPS potpom. inter." (A-GPS). Neka ti kvačica ostane samo na opciji Integrirani GPS. Tada ti to znači 0 kuna !