E ovakav identican problem imam i ja!!!
Ceo dan trazim po forumu,ali ne vidim negde resenje.
Moze li neko da pomogne?
Pozdrav!!!
Mozete imati maksimalno 3 karte i Base mapu na mobitelu:
1. gmapsupp.img + gmapsupp.unl
2. gmapsup2.img + gmapsup2.unl
3. gmapprom.img + gmapprom.unl
jesu li ovako slozeni kljucevi i mape?
Imam samo Adriaroute i SCGRoute 1.6 , nemam nista vise,a ubacio sam sve mape preko mapsoure-a.
Evo ovako sve odgovore koje ste ponudili prijašnjim "kolegama" meni nisu pomogli. Kompletna instalacija je protekla uredu ali kada upalim aplikaciju GMobileXT u postavkama nemam opciju INTERNI GPS samo mi piše spoji novi GPS. Molim Vas pomozite iscrpio sam sve odgovore, sigurno je neka glupost.( u postavkama telefona mi je uključen samo interni gps ). Hvala
pitanje kak stavit POI na adriau 2.0?
Riješio sam problem. Hvala.
delboy1 koji mobitel imas?
jedno pitanje il dva , il tri.... ako si u Mapsourceu napravim kartu kojom mogu npr. od Zg do Trsta, dal mogu izbrisat adria route koji sam na pocetku instalirao prek one power point prezentacije? ak ne, kak da se prebacim na tu kartu jer se meni automatski ukljuci adria kad startam garmin??
delboy1 ako ti navigacija jos nije proradila na internom gps onda nadi u mobitelu upravitelj datotekama, unutra garmin i u garminu datoteke GMAPSUPP.UNL i SW.UNL stisni opcije i preimenuj itad makni onu oznaku txt i sad bi sve trebalo raditi , ako te pita dali zelis to napraviti stisni samo da.
upomoc e ovako skinu sam mape uk and irelank trebam ih odljucat kako sad da znam koji je map id za te mape
Instalirao sam još davno adria route u N95 8GB, sad mi treba Austrija.
Ima neko Austriju?
Ola! Kak Da Loadam City Navigator I Adria Route U Mapsource? Kad Sam Pokrenuo Mapsource Ponudio Mi Je Samo Otkljucat Cne. Ja Bi Spojio Te Dvije Karte U Jednu. I DAL UOPCE ONDA MORAM IMAT BASE MAP I ADRIU U MOBU ?
Pozdrav,
Da li su ovi linkovi , tj. fileovi od City Navigatora pogodni za koristenje na Gmobile XT. Da ne skidam bez veze 1,4 GB ako mi nece koristiti
P.S:Code:http://katz.cd/download/1978606/App/Garmin-City-Navigator-Europa-NT-2008/
Ako se ne smiju stavljati ovakvi tipovi linkova, javite i brisem odmah (ili nek obrise admin)
pozz
pozdrav svima...eto, mali problemi sa garminom na n95...naime, nikako uloviti signal (znam vec je sto puta prozvakano) ali....uhvati mi jednu crticu na signalu, koja je crvene boje....probao sam po pola sata vani stajat ko kreten pod vedrim nebom, na čistini (naravno s otvorenim slajderom, stavljeno na interni gps i svim ostalim savjetima za hvatanje signala), sto kombinacija i nikako da upali....jedno 200 puta sam reinstaliravao garmin nanovo i mijenjao one kodove (neznam dal to ima veze)....ima netko kakvu soluciju za pomoc?
p.s. ono s ekstenzijom txt sam riješio odavno....
Jesi li ikak uhvatio prijem satelita?Znaci mislim na one Nokia Maps i pozicioniranje?Ako i u tim programima ne mozes uhvatiti prijem onda ti je nesto s mobom u banani...al sjeti se da prvo spajanje s Garminom poprilicno traje,meni je osobno trajalo 15-ak min,a onda nakon tog prvog se unormali na nekih 2-5min...:respect:
@sashaL: Imas link na manual za Mapsource u prvom postu. Zasto mislis da ako ti nemas vremena procitat uputstva, neko ima vremena tebi objasnjavat kako se nesto korisit.
@moj_N95: trebalo bi raditi
@TomZG: Pitanje: da li ti radi sa njokijinim softwareom, odnosno da li sa njim hvata signal? ako je odgovor NE: probaj sa updateom firmware-a. Ako ni onda ne proradi, pozovi se na garanciju u mobisu...
ma kakvi, samo jedna crtica i to crvene boje (umjesto zelene)...
nista, stavit cu ga na neku površinu na čistinu jedno pola sata ako ne bude onda idem u mobis (jednom mi je mob pao pa se bojim da se nije nesto smrdalo te je mozda to uzrok)..:angry: :angry:
firmware sam stavio najnoviji...nista, probat cu jos jednom na tih cca pol sata, ako ne uspije, via mobis....hvala na odgovorima obojici :)
E sorry sto opet gnjavim sa ovim mapama, ali sad sam saznao da mi frend ima orđiđi DVD sa city navigator mapama za svoj GPS Garmin uredjaj. Da li se te mape mogu koristiti i kod nas na mobitelima ili ovdje ide posebno nesto (za mobilne).
By the way, RimtuTiTuki tnx na odgovoru
Skinuo sam zadnju kartu Europe (1.3 gb) iz prvog posta.
U mapsourceu sam označio Austriju i Italiju, i napravio transfer.
Gledam u mobitel, tamo mapa Italije, Francuske, Njemačke, a nisam ih označio.
Austrija koja mi je bila i najbitnija (EURO 2008:hrv: ) nije mi u mobitelu.
Ne vjerujem da sam nešto krivo napravio u mapsourcu jer sam pročitao manual od vrha do dna.
E sad, jeli uopće ima Austrija u ovoj karti Europe, ili sam nešto krivo napravio?
Btw. radi se o Nokii n95 8gb
Koliko vjerujete Adria Ruti? Ja ne znam da li da joj više vjerujem,. Iz Zagreba do Rogaške Slatine (gradić u Sloveniji, 10ak kilometara ljevo od Macelja) me poslao preko Kumrovca umjesto preko autoputa Zagreb-Macelj, a od Bille na Novoj Branimirovoj u Zagrebu do Ljudevita Posavskog me slao na Zvonimirovu, i kada sam nastavio do kraja Nove Branimirove, poslao me desno u Heinzlovu pa na Kvatrić, a se tamo polukuružno okrenem i tek onda skrenem desno u Banjavčićevu, a svi znamo da se s Heinzlove može na semaforu lijevo u Banjavčićevu....
To su moje impresije...