Jel moguće ikako preko Wlana gledat TV na mobu?
Inače T-Mobile sam.
Printable View
Jel moguće ikako preko Wlana gledat TV na mobu?
Inače T-Mobile sam.
Grrr.. 3. put zaredom post :angry: sorry moderatori...
Na koju foru radi čitač kodova? Pokušavao sam na 100 načina ali nikako da skužim kako radi.
mozes preko ovoga , trenutno vrh
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=364825
Hvala, radi super, ali samo je moguce gledati 5 free tv programa. Dali mozda znas registration key? EDIT: nasao sam registration key. Dali je moguce ikako ubaciti hrvatske tv programe?
zanima me jedna stvar kod mobitela
koko je brz kad kopas po memorijskoj kartici i dali su datoteke iz memor. i mamorije telefona odvojene pa moras posebno ulazit u memorijsku???
evo ja sam jako "zagrijan" za taj mob i imam par pitanja:
1:kakavi su mu zvučnici?
2:s kojim modelom od sony ericssona se mogu mjeriti po glasnoci?
HVALA!
Zvučnici su jako dobri i bolji su od većine onih na SE mobitelima.
1. N82 je nasljednik N73, koji ima najjače zvučnike od svih symbiana (ako ne i Nokia). Na N82 su zvučnici malo tiši nego na N73, ali opet su dosta jaki. Imam mob mjesec dana i rijetko slušam na zvučnicima na najglasnije (100%, 90%) i još uvjek zvučnici su kao novi (nekrče, zvuk je čist).
2. Na ovo nebih znao odgovoriti pošto neznam s kojim bi Sony Ericssonom mogao usporediti, jer N82 ima stereo zvučnike.
neznam ja nikad nisam imao u rukama n73 i nisam cuo kakva je glasnoca zvucnika . a jel ima bar jace od nokie 6220clasic?
EDIT:jer ja mislim slusati dosta muziku na njemu pak mi je dosta vazna glasnoca zvucnika! trenutno imam sony ericsson v640 i ima stvarno dobar zvučnik!
imam mozda jedno glupo pitanje ali...nekidan sam stavio u dzep svoju n82 sa zipo upaljacem sto inkada ne radim i naravno ogulila se malo maska i to kod kamere gdje je ona leca okvir koji je sive boje postao je malkice bijel pa me zanima kada se kupi maska dali se i to zamini ili to ostaje na mobu kao sto je i kupljen nigdi nema nikakve ogrebotine samo na tom cudu i nekako me jako nervira :) hvala na odgovoru
Oprostite sto sam dosadan s tim zvučnicima al mi je to jako vazno kod takvog high-end moba! zanima me dali su jaci po glasnoci od n95 8 giga?jer sam navikao da mi mob ima jaci zvucnik za slusanje glazbe! hvala
Vuki je sve odgovorio.6233 i N73 imaju najbolje zvučnike na svijetu i to ne može nadmašiti niti jedan SE.
N82 ima samo malo slabije zvučnike.
N95 8GB ima bolje zvučnike od N82.Oba sam imao pa znam.
ok tnx na odgovoru.!ma nema veze sto su malo tisi! glavno da je kvaliteta odlična jel tako?
EDIT:evo bash gledam na youtube kako n82 dere sony ericssona k850i po jacini zvucnika!
Našao sam u oglasniku auto držač i auto punjač za N95 8GB.
Dali to paše i na N82?
Često mi se dešava slijedeći problem:
Kada spojim mob s kompom, USB kablom, Prijenos podataka, prebacim nešto i kada odem na Safely Remove Hardware on mi izbaci:
http://www.imagesforme.com/out.php/i641750_untitled.JPG
Pokušavam par puta ali svaki puta isto..
To me jako naljuti pa par puta isčupam USB i izgubim podatke s memorijske..
Kada restartam komp, onda mi na mobu izbaci: sada možete odspojiti podatkovni kabel.
Ovo mi se često događa, jako me nervira i stvarno mi je dosadilo...
Jel zna itko u čemu bi mogao biti problem?
evo kupio sam prije par dana n82 i vec sad imam problema
mob ima v31.0.016 i hackirao sam ga jucer, onda sam stavio 4 ili 5 aplikacija i na kraju ostavio samo dvije jer mi se ove ostale nisu svidale/nisu radile. i samo da napomenem da mob ima garmin 5.00.50 otkad sam kupio mob. i onda sam isao uslikat nesto bzv (kamera je prije radila) i otvorim onaj poklopac od kamere i od jednom samo crni ekran! mislim ajd mozda je mob nesto zablokirao ovo ono. i probam stisnut crvenu tipku i nista se ne dogada. zatvorim onaj poklopac i opet nista. probam ugasit mob i nista. i nista izvadim ja onda bateriju i probam ponovo upaliti, a ono opet samo crni ekran! i nisam ga mogao onda ni ugasiti nego opet vaditi bateriju. onda sam par puta probao upalit ga, pa sam radio hard reset (zelena tipka + tipka broj 3 + * i probam upaliti) par puta i nista.
onda trazio po internetu i vidio da treba izvaditi bateriju na 5 minuta i onda vratiti i trebalo bi raditi. napravim to i radi
neki su pisali da je otisla maticna, da je bio u vodi, da je garmin problem, ovo ono, milijun opcija...
i sad me strah oce se to stalno desavati? kupio sam rabljeni mob sa garancijom 6. mj. na software, al nisam siguran jel ta garancija opce valja jer nigdje ni ne pise da je to garancija pa ako mi mozete reci jel to opce garancija
i evo idem sad slikati tu garanciju sa n82 i uspio sam uslikat par slika i sve je radilo. spojim pc i n82 i odaberem pc suite i od jednom samo crni ekran :(
sad me strah da ne bi kaj otislo na mobu pa ga mislim prodat, a mob mi se bas svida
sto da radim?
EDIT: i da kazem da mob ima neku memorijsku od 4 gb
i evo upalio je mob i evo slike:
http://www.imagesforme.com/show.php/...2092009012.jpg
Hmmm prvo sam pomislio kad si rekao da ti je garancija sumnjiva na onaj privatni dućan Donum u Hondlovoj.. Ovo ti je iz MESC-a, Mobisovog servisa. Ja mislim da je ovo samo račun kad je nošen na servis.. Jamstveni list ti je manji od tog papira, ima stranicu na otvaranje, ugl. jamstveni list ti neizgleda tako.. Na njemu baš piše sve, kad je mob kupljen, koliko ima jamstvo, pečat i potpis. To ti je račun kad je mob nošen na softversko anžuriranje, i vidiš da je cijena 120 kn!
ma taj lik mi je nesto objasnjavao za garanciju al ja nisam slusao nego sam prckao ko debil po n82. :D pitat cu ga kad dode sa posla kakva je to garancija.
a dal da prodam mob ili sta? oce se to jos desavat?