Puno hvala,posto sam u procesu uzimanja N95 8Gb iz vipa to mi je bilo krucijalno...:respect:
Printable View
Puno hvala,posto sam u procesu uzimanja N95 8Gb iz vipa to mi je bilo krucijalno...:respect:
Evo nabavih si i ja N95 8Gb,bez brige nije iz vipa neg je preg oglasa:hrv: ,4mj koristena 3200kn...e sad vec imam problem,na njoj imam V15 soft i kaze mi da nemogu updatat na V20,kao da je ovo najnoviji soft za moj mob,a ne zelim mijenjati PC jer imam vipovu garanciju,jel zna ko kad ce V20 za moj mobac???:respect:
Hm,jos jedno pitanje + jos nisam dobio odgovor na prethodno,moze li se ikako pokriti,zapuniti necime one mikroskopske crtice na ekranu i na masci,stvarno su male al me zivciraju...:wall:
EDIT:Jel ko vec "popravljao" slide na N95 8GB u kucnoj radinosti?Jel ima kakav filmic kak se to radi?Jel kaj drukcije od na obicnoj?
firmware v20 je worst shit koje sam imao na telefonu !! strashno nista ne valja,2 puta je zapucao,i kad mi stigne poruka dok gledam video prekine mi video zapis i pise unable to play pa moram sve ispocetka !! >:\ ..jel se jos nekom to desavalo?!
Ovo će biti pomalo off topic pa se ispričavam, ali je vezano uz Nokiu N95 8GB. Sada sam t mobile pretplatnik i koristim Nokiu N73 koju sam uzeo kada sam potpisivao ugovor, ali me zanima dali mogu kupiti Nokiu N95 8GB preko oglasnika i koristiti ga u t mobile pretplati umjesto sadašnje N73?
Hvala
Naravno da možeš. Pretplata nije vezana uz mobitel nego uz broj odnosno karticu
OK.Hvala puno na odgovoru, to sam i mislio, ali sam se htio još uvjeriti prije kupnje.Hvala.
pozz svima, neznam dal ima, ja nisam naso...jedno pitanje u vezi sa GPS-om
kako to iskreno radi...jel to sta losije od ostalih uredaja bas namjenjenima tome...???
E zanima me moram li ja ima soft V15 da bi updateao na soft V20, jer trenutacno imam V10 soft na mobu.
Pa normalno da je losije,ipak je to "samo" mobitel,nije mu primarna funkcija GPS kao sto je to kod GPS uredaja koji sluze iskljucivo toj svrsi...ekran je manji,GPS chip je puno slabiji,stabilnost je losija,ali mozes li na GPSu telefonirat,gledat videe i sve ostale mogucnosti N95ica...:respect:
pa dobro za sta si ti to dao 3200 kn, jel ima nesta na njemu sta nije osteceno? :crazy: i ja sam prije davao masne novce za mobitele ali nakon samo mejsec dva mi bude zao, radje pricekat malo da to pojeftini i onda kupis rabljeni ako vec tako nabavljas, jer kolko god je mocan n95...nemoj se ljutit ali ipak
edit: al ajd kad vec jesi nabavio te crtice se mogu "popravit" sa kremom za motoristicke kacige, ali to racunaj da ces svakih tjedan dana ponovo morat mazat :-)
Da bas,kao sto rekoh mikroskopske su,a inace se krecu cijene do 3800 tak da...a i neki dan sam imao 3 N95 8GB u rukama i moj slide je bio najbolji od te tri,a ove su bile novije od moje,tako da sam cisto zadovoljan svojom...
a dobro, samo kazem da si mogao i bolje proc, moj n80 je bio star preko godinu dana kad sam ga kupio pa nema ni mikroskopske. nije skuplje uvijek nuzno u obljem stanju. dobro, n80 se ne moze s nicim osim displejem mjerit sa n95 ali upravo zato sam i uzeo njega a ne n95
HEEEEEEEEEEEELP
Jedno :crazy: pitanje.. Budući da imam N95 8GB tek tjedan dana, jučer sam primjetio u tišini da kada otvorim slide gdje je tipkovnica, prije nego se u potpunosti otvori, stanoviti KLIK :adminrulz:
E sada mene zanima, jel ja to nisam primječivao do sada, ili se KLIK pojavio naknadno heheheh..
Imajte razumijevanja, obožavam svoj mobitel, ne želim da mu se išta dogodi :respect:
Dakle, može li netko testirati čuje li se klik. Hvala
Meni se klik čuje kad otvorim i zatvorim mob. I to je normalno i tako treba biti
ma da, taj klik kada dođe slide do kraja je uredu, ali kada slide prođe razinu na tipkovnici gdje su 4,5,6 čuje mi se neki tihi klik.
probija me :cry:
To se ne čuje. Bar ne kod mene
bemu miša.... :cry:
hvala....
Klik na slideu se mora cuti inace nije dobro,pogotovo kad ga otvaras prema gore ili prema dolje,kad ga zatvaras nije toliko izrazen ali je ipak tu...
da, ali ne mislim na onaj klik kada dođe slide do samog kraja, nego kada slide pređe red tipki 4 5 6, čuje se neki klik kojeg sam primjetio jučer, možda je i prije bio tu al nisam obračao pažnju.
Ma postao sam lud za makinom, i još mi je nov, pa me smetaju takve sitnice ukoliko nisu uobičajene :crazy:
Pa ak čuje još netko to, da mi olakšate hahahhaha