...:hm: no comment ...a šta ti ono slušaš - ah da - no comment ... a što nosiš - ah daaaaaaaaaa - NO COMMENT ...:crazy:...
...čekam film na HBO-u...
Printable View
meni je super ta s brusnicom!!:banme:
em.. pa di si ti meni? nikako da se sretnemo online..
:kiss:
eh... dobio 2 paketa... (po jedno 20ak komada) :)
tj one manje, što je u biti sam jedan red... ali opasno fino... :licklips:
ima i sa crnom čokoladom i mini smarties-ima, ali ove sa bijelom su neusporedivo bolje... :)
daj mail pa ti mailam jednu čokoladicu... ;D :p
a vidio sam i one "standardne" veličine bijela čokolada i miniSmarties u Bosni u Konzumu...
@mala: to su ti kao zimske cipele?
a vidim, imaju hlađenje/luftanje prstiju naprjed... to kad se uznojiš jel... ;D :p
s tim cipelicama u ribičiju ili po snijegu... ;D
et me, ljencari se, kao i svake nedjelje, na poslu je oukej, odbrojavam jos sitno otkaznog roka pa u drzavni, jupi jeeeej ;)
kako je kod tebe? citala jucer da u ljubavi opet cvatu ruze :D mi hepi for ju!!
...vratio se na posao nakon 10 dana godišnjeg, a ljubav, eto, opet tu :D ...i da, drago mi je za posao - ipak je to državni ;) , a mislim da bi se ja mogao također tak zaposlit - prijavit se u policiju :) ...
kaj si ti neka zvijezda zvijezdica pa govoriš no comment? bah
samo kažem da mi se ženska grozno oblači. koji dio ne razumiješ?
bokte ja se ne oblačim ovak
http://www.nypost.com/gossip/celebp/...07/photo07.jpg
nitit mi se ova haljina sviđa
http://i195.photobucket.com/albums/z...ds-2007-01.jpg
ico, ma nisam mogla odoljeti. hodam iz kuće do auta, iz auta do kluba i to je to :) nigdje po vani ;D
@mala: pa kaj sad, rihanica si je zabrijala na sm (prva slika), ne mora odmah znaciti da je to ruzno.. npr, moj sodom bi odusevljen bio da se ja u takvo nesto utegnem, lol :crazy: a ako se tebi njena haljinica ne svidja, to opet nije mjerilo da rihana nema ukusa.. mozda se njoj tvoje suze ne svidjaju, pa sto, jel smije ona rec da ti nemas ukusa ;)
@em: u policiju? a jeeeel? ;) nije to losa ideja, oni imaju benificiran staz!! :respect:
em, uzivaj :kiss:
a mala, misicu, kaj se odmah palis tako? zar je bitno jel ima ukusa ili nema?! kad je iovako ionako odjevaju stilisti, i to citava garda njih..
meni je ona preslatka, a sto se oblekice tice, najbolja mi je u umbrelli di je gola ;D
ebiga, neda mi se tražit ;D
pa sam sam rekla kako se meni ne sviđa njen stil, za pjevanje nisam ništa rekla. a em je odmah počeo kak se ja oblačim, kaj ja slušam, di izlazim itd...de btk
mala, on je to rekao zato kaj si rihanu nazvala cajkarosicom, a ti kao slusas cajke.. zato valjda.. mir, bejbe ;)
Neeeeeee! maknuli su dr. Kuću s programa! :cry:
..ne to on mene uhodi ,da nebi kakvu glupost opet izvalila;):banme: