-
Pitanje - jel ima kakav program s kojim radi mjuza kodirana u looseless FLAC formatu?
Naime, kupujem novi sony radio i namjeravam ga povezati stereo bluetooth linkom sa mobom, pa bih radije slušao ziku u FLAC.u nego u mp3.u, imam 6gb karticu, tak da memorija nije problem...
btw. jel uopće tko probao povezivanje moba i radija u autu?
Tipa ovo - http://youtube.com/watch?v=SSZVS2gNCMQ
btw. radio je - http://www.sony.hr/view/ShowProduct....oth+Car+Stereo
-
Hm, sad baš gledam po wikipediji... pitanje je da li ovaj bluetooth 2.0 koji podržava A2DP stereo prijenos zvuka uopće podržava FLAC...?
ili recimo ATRAC?
-
Danas sam u Vipu koristio Tytn II i super je.
Samo imam jedno pitanje pošto samo koristim VodafoneLive:Koliko se na Tytn-u plaća pretraživanje interneta uz IE?
-
Mislim da ti VIP svoj GPRS promet naplaćuje, svako spajanje na VodafonPortal, odnosno odlazak na VodafoneLive 50lipa.
A surfanje preko WiFi konekcije ti je free
-
kako sam skužio taj IE je free
ako je tako,hvala!
-
Ne. Spajanje PocketIE-om na Vodafone Live portal ti se naplaćuje tj. ne naplaćuje se 50 lipa ulaz, nego GPRS promet, kao što ti i piše kad se spojiš.
-
ma mislio sam google i take stranice,ne VodafoneLive
-
koliko ovaj PDA kosta u Americi?
-
U svakom sličaju dođe ti jeftinije nego kod nas, od 600$ pa na više.
link1, link2, link3, link4.
-
jeli mozda mozes naci ducan u Houstonu.thx
-
Mogu ga pronaći isto kao i ti, googlanjem. Neznam niti jedan da bih ti napisao. Ali imaš u USA Best Buy (imaš njihove dučane, svoda po Americi), dosta su povoljni i popularni, vjerojatno, ali te ne garantiram dalo bi se nać u njihovoj ponudi i TyTN II. Također imaš i trgovine mobilnih operatera, gdje bi se našao aparat, ali vjerojatno brendiran.
Ja sam svoj HTC uzeu preko neta u jednom od navedenih web stranica iz gornjeg posta (kad sam boravio u USA), mislim da su sve to web dućani.
Sve u svemu, ako ideš u USA ili ti netko od tamo dolazi neka jedno 4-5 dana prije naruči preko neta uređaj i neka ti ga donese.
-
Kakva mu je baterija tj. koliko traje?
-
zar mi nije bolje kupit ga brendiranog i ovde ga otkljucat?
doci ce me jos jeftinije.
-
Neznam ti cijene, odnosno puna ili vezano za ugovor??? Vjerojatnije je nešto jeftiniji od običnog, čistog.
-
http://www.wireless.att.com/cell-pho...sku=sku1060009
nekuzim zasto je ovo ovako jeftino sto treba napravit?
-
Ne moraš se ništa čuditi, u USA ti je sve jeftinije od 20% do 50% u odnosu na Hr ali i EU. Ja kad sam prošlo ljeto plačao svoj HTC P3600 kod nas je novi iz dućana koštao oko 1000$ a i danas je nekako tako, dok sam ga ja platio u USA 600$, a i vjerujem dobio više opreme nego da sam ga u Hr uzimao. Eto toliko o USA.
-
ovo gore nije na neku pretplatu ili nesto.
kad ga uzmem jedino je brendiran jel?
-
Maloprodajna cijena ovih 500$ dok je na ugovor od dve godine 300$.
I jedinio što mislim (sigurno) brendiran je na AT&T mrežu, što znači da je softverski prilagođen, kao i kod nad MDA (T-mobile) i vjerojatno prima samo AT&T SIM kartice.
Vjerujem da ako im pošalješ e-mail upit s nejasnočama da će ti rado odgovoriti ili ako ih osobno pitaš, ista stvar.
-
jel dosao vec jednom bilo kakav update???
barem na wm 6.1 ???
-
Službeni 6.1 je dostupan još od 23.5. u HTC e-Clubu
-
skuhani romovi su bolji nego sluzbeni, provjereno
-
Pitanje - nikako ne mogu pronaći gdje točno mogu podesiti ime svojg titana koje će mi se prikazivati kad se spojim na neki wlan... recimo kućnu mrežu... samo mi prikazuje neke šifre, tj. brojeve...
-
za wlan ne postoji ime kao što postoji za Bluetooth. Wlan koristi samo MAC adrese koje ne možeš mijenjati
-
Hm, ako to mogu podesiti na kompu, onda mi je malo glupo da ne mogu i na titanu, kad ionako koristi windowse...
-
Siguran si da možeš? Možeš promjeniti ime AP-a, ali ime računala ne možeš