ako ima tko pozivnicu za demonoid bio bi jako zahvalan!
Printable View
ako ima tko pozivnicu za demonoid bio bi jako zahvalan!
Imaš pm....
A, evo još 3 ako nekome treba:
Code:v96eaxoshzxq4vzej61vuizd2zkdixr3uirsbf2tvwe
h9oyp3z4mihdyayga0k3de5u5cqhi3gd6wv1
eifo3ys4y2asp4dvytrw05ny4hihahqqij9c3fc2kgi
:hrv:Poštovanje,
Molim vas jednu pozivnicu za Torrentleech na mail: startmenow@net.hr
Imam flat, upoznat sam sa pravilima na privatnim torrrentima, znam da treba održavati ratio itd ...
Zašto vas molim za pozivnicu, pa evo odgovora:
- bio sam član ovog torrenta (3 godine) do prije 3 mjeseca i kako sam podijelio 2 pozivnice, ljudi koji su ih dobili nisu se pridržavali pravila tako da sam izbačen i i ja i oni koji su zabrljali;
-sad sam na nekim drugim privatnim torrentima i nemam problema oko održavanje ratia i sve je ok, tako da sam upoznat sa pravilima;
- zato vas molim ako netko ima neka mi pošalje.
Unaprijed se zahvaljujem
Hvala još jednom
Molio bih pozivnicu za torrentleech
na mail:gremlincina@net.hr
Ako ima netko pozivnicu za torrentleech bio bih vrlo zahvalan da mi posalje na mpinta3@gmail.com. Imam brzinu 5mbita i flat tako da upload nije problem imam ratio na demonoidu 1.07 bio bi i veci ali njihov traker nije bog zna sto.
Molio bih pozivnicu za torrentleech
na mail:d2m2.drago@gmail.com
HVALA !!!!
bok svima!!!
Molim lepo ako ima neko pozivnica ili kod za demonoid bio bi zahvalan!!!
rzsolt81@gmail.com
ili na torrentleech ali vise bi voleo na demonoid!!!!
Unapred hvala.
cool je forum!!!
Caos
mijenjam 4 pozivnice od privatnog iptorrent-a za torrentleech ili njemu slični,mjenjam samo ozbiljnima uz potvrdu o "Ratio"
otvorene reg. za demonoid :comp:
Ako neko ima molio bih da mi posalje pozivnicu za torrent leech na stimoglavi@gmail.com, hvala unaprijed;D
ratio neće bit problem pošto imam max adsl flat rate i pola dana provodim na kompu!
Evo jos pozivnica za demonoid:
weqljdv81oxlq6h512szn85eiug2mino7o7yvem
po87bjbry2ntok5si1nryb7yqm22f3ivk7fw
bhfxl2s2263pa4ctyt66inza769jkgpi7
k3xkyzkk0eft6nj28ui35on3ba7kci0c4cafjq9apa8
lnsdqr6ikh7qr2y0fazz1034wmrhovwphu24u7pzs
Molio bih ako može pozivnica na torrentleech ! Nemajte brige za share ratio, flatrate je a komp radi po cijele dane!
Unaprijed hvala! mail321@net.hr
Zamolio bih vas ako može pozivnica za torrentleech na [ivkrznar@gmail.com]. Hvala svima.
ako ima netko neka mi molim vas posalje inv za torrentleech na [Drogerija@net.hr].
unaprijed hvala
Molio bi vas jedan kod za demonoid ili torrentleech, tražim već tjedan dana pa vas molim ako imate pošaljite na kristijan.vidovic@gmail.com
ja bidna nean nishta za ponudit... ni prvorodjenog... mozhda polovnog muzha... a tila bi pozivnicu za torrenthr... ima li koja dobra dusha... unaprid hvala... eh... mail je tratinchitza_guru@yahoo.com
Tražim pozivnicu za torrentleech zauzvrat dajem demonoid i torrentHR. Za upload neće biti nikakvog problema. Moj mail je guster89@gmail.com
Ako moze jedna pozivnica za Torrentleech na mail armagedonnokia@hotmail.com nudim Demonoid,TorrentBytes,MT
Pozzz
Trazim pozivnicu za torrentleech, mogu razno razne zamjene, kupovina acc ili slicno tome.
moj mail: trutyf@gmail.com
Hvala :)
Torrentleech pozivnice.
Na PM!
moze mi neko hitno na pp poslati demonoid pozivnicu....
Pozdrav svima. Ako može jedna demonoid pozivnica na pm ili mail aleksamaki@yahoo.com. Unaprijed zahvalan.
Edit: Stigla pozivnica. Hvala još jednom. ;D
Može jedna Torrentleech pozivnica na pm pls :hrv:
Trebala bi mi pozivnica za Torrentleech na PM. HVALA!
Bok!
Ako može jedna torrentleech pozivnica na mail guster89@gmail.comili na pm...
Hvala puno!!!