hvala... previdjeh to...
Nego, jel se tamo nalaze i driveri za kameru?? :jehon:
EDIT: ako flesham sa main_om i FS-om ili sa tim costum pack_om, da li će mi se izbrisati svi podaci sa mobitela ?? (tipa, poruke, SMS_ovi, imenik)
Printable View
hvala... previdjeh to...
Nego, jel se tamo nalaze i driveri za kameru?? :jehon:
EDIT: ako flesham sa main_om i FS-om ili sa tim costum pack_om, da li će mi se izbrisati svi podaci sa mobitela ?? (tipa, poruke, SMS_ovi, imenik)
Da sve se briše, predlažem back up.
DRIVERI :
http://www.4shared.com/file/26862023...c/drivers.html
Imaš drivere za zvuk, drivere za kameru s 35 fps itd...
Ok... hvala... :japan:
Samo sad par glupih pitanja (pošto to nikad nisam radio na se-u):
kako napraviti backup? (mislim sad je kasno, al svejedno nemam ništa važno na mobu, al da znam za idući put)
i koje od ovih drivera preporučuješ da se stave? 2.77 ili 2.7 sa 35 fps-a?
EDIT:
kad sam fleshao sa K810 softom, fleshao sam prvo FS, pa main, ali sam izgubio hrv jezik...
kako ga mogu vratiti?
Flešaj Main, FS i custum i sve će biti u redu, važno je da ti imaš odgovarajući FS i custom što imaš.
Back up : Ja uvijek sve podatke s telefona prebacim na komp, back up imenika možeš spremiti na memory karticu.
A postavke nažalost moraš ponovo podešavat.
btw : MAIN = main firmware, FS= filesystem, custum je za custumizaciju FS-a.
Više manje su ti isti driveri ja trenutno koristim ona kopritis 3.5, jedina razlika je ako želiš malo kvalitetniji video tada si stavi 35fps. i imaš drivere koji imaju prefiks ff=force flash = uključuje ti bljeskalicu i kod jakog svijetla pa biraj što ti treba
a šta izabrati pod custum?
koji Europe?
jer bilo koji da izaberem, nigjde mi nepiše hr... :-/
EDIT: našao sam...
trebalo je samo prekopirati ono što si mi dao u own_custpack i to izabrati u izborniku... to nisam vidio... :notooth:
EDIT 2: izabrao sam own_custpack, i izabrao da je model k800.. no i dalje nemam hrvatskog jezika... jel mi može netko reć gdje sam pogriješio?
možda u postupku fleshanja? :jehon:
EDIT 2: izabrao sam own_custpack, i izabrao da je model k800.. no i dalje nemam hrvatskog jezika... jel mi može netko reć gdje sam pogriješio?
možda u postupku fleshanja? :jehon:[/QUOTE]
Odaberi customize file system, zatim se vrati na prvi tab (Settings) i označi BreakXS. Nakon toga se vrati na drugi tab i odaberi custpack koji ti odgovara ili ubaci svoj.
Custom pack koji si skinuo mora bit u foldetu xs-a
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=642100&postcount=23
je... tako sam i napravio...
za custom pack sam stavio onaj što si ti dao u svom jednom postu iznad...
ali opet nema hrv jezik... :-/
da li možda netko zna kako staviti nazad hrv jezik? da li postoji neki "pack" pomoću kojeg bi dobio hrv jezik (s tim da je K800 fleshan u K810, pa mi treba za K810)
nemam to custom/custom...
kako to ubaciti sa setoolom??
sa xs++ _om znam... samo ubacim u folder, ali sa setool-om neznam... :-/
BIG EDIT:
riješio sam stvar...
Bila je očito greška u postupku... jer sam prošli put fleshao fs - main - custom
a ovaj put FS - Custom - main
i sad imam hrvatski jezik i soft od K810...
hvala svima na pomoći... :) :respect:
Ico reci kakvi su utisci, zasto je soft od K810 bo:tomato: lji?
Ma ono... nekih velikih razlika nema...
Dobio sam trackID funkciju (za prepoznavanje isječaka pjesama, ali se to naplaćuje), drugačija je slika kod poziva poruka (sada je malo manja). Druge neke značajne promjene nisam primjetio...
jedino sam još stavio drivere za glazbu, tako da mi je zvučnik malo glasniji sad, i za kameru sam stavio nove drivere tako da je kamera malkoc bolja...
A soft od K810 sam stavio jer sam htio isprobati kako radi... uglavnom sve super.
jel bi neko mogao postat ili dati link za skidanje main i fs w610 sa costumom naravno
hvala
MAIN i FS imas na iprotebe.cz.
Pozdrav svima, evo ovako ja sam njub u svemu ovome pa pokusavam staviti nove drivere(zvucni,za kameru,itd.) za K790 CID 52 pa jel mi netko moze objasniti kako to napraviti sa XS++.
Ako se kome da moze mi poslat PM ili postat meni je svejedno.
može neko objasniti own_custpack, za kaj to točno služi
jel moze netko sa topsony skinuti K800 R8BA024 firmware cid 52?
evo i najnoviji firmware za K800 R8BA024 cid 52
MAIN: http://rapidshare.com/files/92139501...C_WI_RED52.mbn
FS: http://rapidshare.com/files/92142759...ROPE_RED52.fbn
CUSTOM: http://rapidshare.com/files/92143029...S_E_EUROPE.zip
@Imatic: jel to sa Hrv jezikom??
EDIT: kako napraviti backup poruka na k800?? :jehon:
ovaj custom je HR jezik i imam ga sa ovim R1KG firmwareom. Nisam jos stavio taj novi firmware, pravim backup :)
Mislio sam da su zaboravili na k800 :) bas mi je drago sto su i za k800 izbacili novu verziju sw :)
Uspio sam naprviti backup poruka i imenika pomoću My Phone Explorera, i onda vratiti to nazad na mob... :)
Što se tiče nove verzije firmware-a za K800, malo sam razgovarao sa članom Imatic preko MSN-a...
Osobno sam primjetio da je mob sa novim softom puno brži što se tiče ulazaka u poruke i galeriju, malo brže izoštrava slike...
I jedna malo primjetnija promjena je u veličini slike pozivatelja koja je manja nego na prijašnjim verzijama firmware-a od k800 (sad je iste veličine kao i kad se stavi soft od K810)...
Ali, mislim da se isplati staviti, ako ništa zbog brzine ulaska u poruke i galeriju... :)