ma da kak ne!:funny:
Printable View
nece lili nikog nista molit....:D :respect:
..ma daj kaj ti je .Meni to lici na ono kad ides radit pa te drze do roka kad te moraju prijavit,a onda odjednom nekaj nestima,pa bas i nema posla ,pa ...evo tebi otkaz...:)i opet ce uzet nekog novog i stvar se ponavlja....pihhh
Fatal ne prica nebuloze, ako zelis lovu pokusaj bar, znam i ja ljudi koji su tako cinili :google: :)
zanima me koliko ste u pocetku dobivali po kliku ja naprimjer prva dva dana sam dobivao 0.03$ po kliku a sad cetvrti dan sam dobio za 3 klika 0.50$. oce li se nastaviti povecavati cijene klika, ako oce dokle, posto nekako mi je malo ovo sad?? necu do 100$ stici ni za godinu :S LOL :D
ovisno o keywordsima. sa losim sam dobivao kao ti u pocetku no evo sada se zarada po kliku krece od 0.80 do 2$
evo ja sam se jucer registriro jucer i cekam jos da pogledaju moj blog i tak...
a zanima me dali ja mogu npr. promjenit stranicu na svojem acc. na adsensu?
Možeš dodati još neke stranice osim te koju si već dodao prvu...
izgleda da se google razbacuje banovima...evo i ja san ga popusia...:cry: :suicide: :gimmebeer:
I mene izbacili, odmah sam priložio žalbu ;)
jel ko dobio nakraju placeno, neda mi se citat sve stranice...
koliko treba cekat da ti se ovi jave sa googla da kazu jel oce ili nece, meni evo proslo 2dana.
imas prikazana 2 moja ceka na predhodnoj stranici, terbalo bi ti danas doc oce li il nece
EDIT: evo i meni bannanka :D
a banovi se dobivaju zbog...
kaje deco , stavljali ste oglas di nesmijete a http://img116.exs.cx/img116/8935/s6vhaha.gif
EDIT: komentirati rad, princip, djelovanje i režim cafe.mobil foruma zabravnjen je van foruma M#F#O. što ti to još nije jasno?
zbog cega ste pokupili ban?