Imas neki savjet...kupio bi mob jer ga mogu dobit za manje para,a necu koristit t-mobile
Imas neki savjet...kupio bi mob jer ga mogu dobit za manje para,a necu koristit t-mobile
Možeš probati naći drugi tip turbo/universal SIM kartice ili se raspitati o dekodiranju moba (ako je to uopće moguće). Bojim se da ti više od ovoga ne mogu savjetovati, samo sam podjelio iskustva vezana za USIM.
Mozes malo pojasnit?jesi ti vec tako dekodiro mob.....
F-bus kablom spojis mob sa boxom(cyclone,genie,mt,jaf,atf,UB,hwk,mx key) i obavis radnju koju trebas...PM 308 rekalkulacija za sl1 i NCK i RPL kalkulacija za sl2....
gdje u Zagrebu ili Splitu mogu otključati nokiu x6 da radi na sve SIM-kartice? hvala
Vip karticu
pozdrav,imam priliku jeftino dobit n900 al iz austrije A1 mreza.e sad,moze se to dekodirat za nasu t-mobile karticu i kolko para?dal se gubi nesto dekodiranjem ili ostaje sve isto?
hvala
n900 ti se nemoze dekodirat za sad....
mozda DM3 poslovnica u Becu al cisto sumnjam i za njih....
Pozdrav,
u Sarajevu sam tekodirao svoj telefon za 10KM, sto je vrlo jeftino (ner negdje traze i po 20KM). Pa eto ako neko iz BiH cita, mozda mu pomognem. Pozz :)
N93? On se može i doma otključati tako da je to ok cijena, ali ništa novo što bi zanimalo ekipu sa Nokijama novijeg datuma:
http://www.noeman.org/gsm/news/24896...king-free.html
dakle, imam nokiu xpressmusic blokiranu na tele 2 i želim je odblokirati tako da mogu u nju šibnuti vip. mi možete nekako pomoći a da nije nosit mob na servis nego da si to sredim sam doma?????:sos::sos::sos::sos::sos::sos:
kratko i jasno, dal se može unlockat nokia 6131 doma?
ako da, može smjernice, ako ne, nosim lokalnom unlockeru..
da li trenutno postoji mogucnost da se otkljuca doticni mobitel i ako da gdje i koja je cijena. da li postoji koja turbo sim kartica koja moze otkljucati ovaj mobitel? Hvala
N97 mini cijena dekodiranja i gdi bi se moglo, bez posebne opreme predpostavljam nejde?
kakvo je sad stanje sa 2700c? koliko su cijene unlocka?
Bokic!
Imam jedno pitanje, mozda mi netko od vas tu moze pomoci! :sos:
Dobila sam na poklon novu Nokiu 5230 ali ne mogu staviti drugu karticu nego od t-mobile. Pretrazila sam skoro cijeli internet da nadjem kodove ali neuspjesno :cry:
Bila sam kod servisera za mobitele ali je dekodiranje bilo dosta skupo. I tu po forumu sam nasla hrpu linkova ali nijedan do sada nije dao valjani rezultat.
IMEI je *************
Mastercode koji sam cesto dobila je 0556001020 ali sa tim kodom nisam uspijela otkljucat mobitel.
Haval na pomoci!
*nomomo*
Nove Nokie se ne mogu dekodirat preko beplatnih kalkulatora na netu.
SL3 modeli koji se mogu dekodirat u servisu s bilo koje mreze su trenutno:
2690, 2700, 2730, 5130, 5730, 6303, N97, * N97 mini ( *samo neke verzije)
SL3 modeli koji se mogu dekodirat u servisu samo se nekih mreza su trenutno:
5230, 5530 ,5630 , 6700 , 6710 , 6720 ,6730 , E52 , E55 , E72 , N900 , X3 , X6 c5
Naveo sam samo modele za koje je dekodiranje skuplje od uobicajenog.
Pozdrav !
Telefon je iz T-mobila i trebalo bi ga otkljucat .
Zanima me da li se moze sa nekim kodovima od doma otkljucat ili se mora nosit nekom od unlockera .
U slucaju da se mora nosit unlockeru na otkljucavanje na podrucju Zg koji je za to najjeftiniji ?