Meni se cini da je upravo u tome problem.
Hm, sad sam provjerio i vidio da sam napisao glupost. :blush:
Zapravo sa RED telefonima zna biti problema, a BROWN su (ili bi trebali biti) OK.
Sorry na krivom navodjenju. Ne znam zasto ti flash ne radi.
samo se meni moze dogodit takvo s*anje!
znaci niko nezna u cemu je problem
pa problem je u tome da imaš BROWN mob a upute i datoteke se odnose na RED (kao što lijepo piše u vodiču). Brown se NE može flashati već ga je potrebno prvo pretvoriti u RED ali navodno za to treba posebni servisni kabel...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ighlight=brown
Nitko ne može ovo napraviti?
= Citat =:
Jel može netko napraviti ove patcheve:
1. da je ona traka pri vrhu displaya gdje piše izvođač i ime pjesme stalno na displayu, da ne nestane
2. da ona lampica kod ic svijetli onako kao da je prazna baterija dok je na displayu screensaver, a kada nestane screensaver i pojavi se sat i lampica prestane svijetliti
:( kolko ja znam, to ne rade na servisu :(
@ muva moras odnest u 'privatni' servis , kod lokalnog unlockera ... u EM-u bi mogli jer imaju opremu ali ne budu jer su gamad...
Frend je obišao pun ku*** servisa da bi mu k750i brown pretvorili u red. Pola ovih "lokalnih" servisera to uopće ne zna napraviti. Na kraju mu je to napravio frend iz razreda koji se malo bolje razumije u to.
ja bi sa svoga k750i samo rado maknuo one wap linkove iz svih menija.. ono u temama, pa u slikama,pa u zvukovima.... bez da ista drugo diram ! je li to moguce? to se spominje u prvom postu ove teme .. tnx
samo napravi customize file system, k750, emea_2 i stavi kvačicu na don't upload se wap links, ali pričekaj da to još netko potvrdi
@crni
što se tiče ovih ikona, ikone treba staviti samo u mapu GFX u Drugo, u nikakvu podmapu?
EDIT: Riješio sam to. Kako da napravim ovo iz posta #3 fullscreen animirani meni? Samo da promijenim ikone?
hoce li mi ko odgovoriti na pitanje u vezi krcanja slusalica na d750? hoce li to rijesiti nadogradnja fw na w800i? slusalice su hpm-70 i jaran kaze da one sto su dosle na d750 originalne rade perfekt, ove ni da zucnu, samo krce. a sto se tice mojih slusalica oid k800i rade perfekt, dakle rijeseno
si stavljo možda koji sound driver neki,probaj neki drugi staviti,ili možda slušaš na meggabass na najačem slušalice,onda će naravno krcati!:headbang:
ima kvalitetnije drivere.
blizz, daj ti napravi one patcheve iz posta #257, please
ili Most Wanted?
Di ima za skinuti nove fullscreen teme i ikonice za dotične?
Jel se ikone izbrišu flashom maina?
EDIT:
Koja je oznaka za memoriju uređaja u prečacu do ikona (za memory stick je card), htio bih da ikone mogu mijenjati s uređaja, a ne s memory sticka? I još nešto...jel treba putanju u uređaju pisati na engleski ili hrvatski?
imas patch:
= Citat =:
; W800 R1BC002 EU_EMEA
; Change tpa/preset/system/menu -> tpa/user/other/menu
; Place menu.ml in /tpa/user/other/menu before applying this patch
;
+44020000
1CBD96: 7400700061002F007000720065007300650074002F00730079 007300740065006D002F006D0065006E0075 7400700061002F0075007300650072002F006F007400680065 0072002F006D0065006E0075000000000000
Sad samo to što si napisao kopiram u notepad i spremim kao *.vkp file?
Nisam baš neki expert s patchevima.
tocno,ne ide se tu tko je expert sa patchevima nego tko zna dobro sa windowsima,a nije to bas neka velika pamet.
znaci kopiras u notepad i nadodas na ime.vkp i flesas
Ok, a zbunjuje me ovo user u pathu. Taj patch premješta menu u memoriju uređaja u drugo?
Flashao sam prečace za menu u mob pa mi nije radilo i onda sam flashao obični menu u mob i sad mi kada uđem u meni piše poruka:
Imam one tvoje ikone. Prije su mi normalno radile. Sada mi se vide samo dvije ikone, playnow i walkman, a sve drugo je crno.= Citat =:
DynamicMenuError
Error occur in the menu.ml file. This may render the menu unusable
Hoće mi raditi taj patch s obzirom na ovo?