Ne bih se reklo za N9 to Vam promaklo ili ?
Printable View
Ne bih se reklo za N9 to Vam promaklo ili ?
A to bi sa strane korisnika trebala biti pozitivna stvar, a ne nešto na što valja gledati s kritikom ;)
Ne znam što je pozitivnog u činjenici da dam 4000kn za mob i da mi je zaključan na jednu mrežu.
Da si pročitao što sam napisao, bilo bi jasno da se moj post referirao na OTKLJUČANE/(greškom)NEZAKLJUČANE telefone!
A sad nećemo ulaziti dalje o tome da je iznesena cijena gotovo dostatna za bilo koji telefon u slobodnoj prodaji ili pak da ukoliko imaš 4000 za telefon imaš i ~150 KN za otključavanje itd itd.
Ima li koji od ovih mobitela u Tele 2 a koje bi uzeo na bonove da nisu zaključani?
Uzeo bi ovaj koji Dual sim a da su obadva slota otjljučana, ima li tko kakvu provjerenu informaciju?
@lika091, svi uređaji u Tele2 ponudi zaključani su na našu mrežu.
Bolje nekad i presutit nego lagat ljudima u oci.
10 ljudi kazu otkljucan je, oni kazu da ljudi lazu, da nisu...
Nego mene zanima nokia 101 ds, jel uzeo netko, isprobo?
Drugi slot bi moro biti otvoren, al sta je s prvim?
Kad bi neko mogo ubacit jedno t-mobile i jednu vip u njega pa javit mnogima bi pomogo... :)
evo kupio sam jucer htc one x i ubacio vip preplatu i uzivam
Dali je Arc S kod Tele 2 Zaključan i ako je dali se može otključati da radi na T-mobile
samsung galaxy 3 i5800 zaključan na tele 2,otključan za 10€ preko imei unlock coda
Ista stvar i sa huawei u8650, zakljucan u tele2 i otkljucan preko ebaya za 8.98$ u roku 24 sata.
Primjetio sam da su nokije više manje sve otključane pogotvo na kojima piše mobis kao uvoznik!
Pa što nije Mobis jedini dobavljač Nokije u Hrvatskoj?
kupio dvije nokie 101 dual sim u teletu, obje su full otključane, oba slota. :D
Zakljucan ili ne? Vidim da je dual sim. Jedan je slot slobodan, a drugi?
Evo sestra jutros kupila Samsung Galaxy Fit u Tele2 paketu i na ugodno iznenađenje je otključan na sve mreže :-)