to im je postao zaštitni znak :flame: :jump: ;D
Printable View
Bateriju sam 3 puta potpuno ispraznio, punio ga nekih 7-8 sati ugašenog i baterija dura...
Imao sam K800 i slažem se da radi najbolje fotke (ipak on ima CCD čip dok N95 ima CMOS), dok N95 radi bolje slike nego K750...
Kaj kod formiranja nije jasno...kada uzmeš novi mob sa nekorištenom baterijom, prvih 3-4 puta ga isprazniš do kraja (znači da se mob ugasi), te ga ugašenog puniš nekih 7-8 sati...ako bateriju nisi formirao odmah na početku, više je ne možeš formirati i ako to učiniš, svejedno će ti trajati koliko ti i sad traje...
napisao je u postu iznad tvog, tj 3.post iznad tvog (post #260), pa počitaj što piše
No Back on topic: zanima me kakve su one tipke za multimediju? (one gore na vrhu slidea)
Da li se sa njima može premotavati video i pauzirati?
Ili su namjenjene samo za mp3ce... :jehon:
Pročitao sam na više mjesta da K800 ima CMOS tako da ostajem pri svojoj tvrdnji. A CCD ti ima npr. Sagem my X8, neki Sharpovi modeli...
Da se vratim na temu, idiotarija je da moraš ručno unositi smajliće, to sam primijetio i na ostalim novijim Nokijama (N73, N80...).
@El Nino Sad kad vidim tvoj oglas, jasno mi je zašto ti baterija toliko traje ;)
Kao što sam napisao, imao sam par poziva, ali sam ga koristio za mp3-ce, fotkanje, snimanje videa, internet, da vidim kak to sve funkcionira :thumbup:
Slažem se, nije najzdravije kad to radiš stalno, pogotovo nakon nekog vremena...ali u početku nekoliko puta isprazniti bateriju može biti samo dobro za mob...
hehe neznam na koju foru ti toko dura,jer na mojoj n73 koja ima 1100mAh dura maximalno 4 dana a da nepipnem telefon,a ak slusam mp3,snimam ili gledam film 1 i pol do dva dana....
Ne znam, al dura...2 i pol dana izdrži sigurno...
Inače dobro isformiram bateriju i na drugim mobovima, tako da mi baterije traju dosta dugo, a ljudi se čude kak jer ne znaju da bateriju treba isformirati...
Ajde vjerovat ču ti na rječ:notooth:
ja u to ne mogu vjerovati,jer recenzije kazu da cak i uz minimalno koristenje tesko traje vise od dva dana.
Ha dobro, ne moraš vjerovati...
Ne znam kak da ti dokažem, al toliko mi traje...čak mi je i osvjetljenje kerana na najjačemu...2 dana mi izdrži uvijek, to je minimum minimuma...
Ha svaka čast onda,jednog dana kada/ako si ju kupim donijet ću ju tebi da mi ju isformiraš :D
Ja nebi kupovao N95. Loša kamera, ne opravdava 5MPX, mp3 ne baš poseban, bolji je na N73, slide je loš kao i na n80, nikakav napredak, GPS nebi komentirao jer nisam isprobao, a baterija meni nije važna, i uvijek ponavljam: Ako hoćeš muziku, kameru, mobitel, itd. pa kupi: digitalac, iPod, i neki jeftini mob (dobro dizajniran).
Tak volim kad pišu postove ljudi koji nisu ni vidli dotično mob, a kamoli ga imali u rukama...ne znam po čemu je kamera loša, jer ja sam s njom ultra zadovoljan, mp3 je OK itd.
Molio bih da komentare pišu ljudi koji su koristili ovaj mob, a ne da trkeljaju bezveze, jer ovakva prepucavanja nemaju smisla...
Činjenica je da mob ne vrijedi 600 eura, ali daleko od toga da je loš i to nitko ne može pobiti...
Pa zakaj ga prodajes onda?
Imao sam ga u rukama i znam o čemu pričam.