Ej ljudi, da vas pitam! Potpisao sam pretplatu za mobilni internet Vip mobilni internet 1GB 3.10.2009 i evo danas je 20.11 i još mi nije došao račun za platit promet u tom 10-om mjesecu. Kada vama dolazi račun?
Printable View
Ej ljudi, da vas pitam! Potpisao sam pretplatu za mobilni internet Vip mobilni internet 1GB 3.10.2009 i evo danas je 20.11 i još mi nije došao račun za platit promet u tom 10-om mjesecu. Kada vama dolazi račun?
Vidis i ja sam isto u to doba potpisao i nije niti meni dosao racun....
Zvao sam službu za korisnike i tuka tamo gdje sam potpisivao ugovor stavila mi e-račun, tako da sam to sada isključio i onda ću dobivat uplatnice kući. Ovaj račun od 10. og mjeseca platio sam preko opće uplatnice.
ni meni nije dosao racun,al glavno da dodje sms upozorenja,taj nikad ne kasni,mamu im,i kaj da radim sad,zvati ih?
Novo (smanjeno) trajanje VIP bonova:
Rok uporabe Vipme računa iznosi 8 dana za bonove od 30 kn, 10 dana
za bonove od 35 kn (bonovi od 35kn dostupni su do isteka zaliha), 75
dana za bonove od 50 kn, 150 dana za bonove od 100 kn, 180 dana za
bonove od 150 kn, 225 dana za bonove od 200 kn, te 300 dana za bonove
od 400 kn.
Uglavnom da su oni uveli bon od 400kn!!! :D
Eto, dragi prijatelji, dobili smo sto smo trazili...
Kada je Tele 2 dugo vremena drzao tarifu 49 lipa prema svim mrezama uz samo 50 kn mjesecno, svi su bili mrtvi hladni... Operateri su shvatili (ocito) neke stvari. Da su Hrvati doslovno opcinjeni mobitelima i mobilnom telefonijom opcenito i da im cijena ocito nije previse vazna. Dakle, pametnom dosta.
Rezultat se vidi... Svi operateri poceli su polako dizati cijene usluga, a eto VIP koji je vjerojatno najskuplji, moze si priustiti i smanjenje roka trajanja bonova (nakon nedavnog zaokruzivanja cijena kratkih poziva na 1 minutu, kao i T-mobile).
Ovo je trzisna privreda i tu nema milosti. Svi operateri se u biti ponasaju veoma racionalno i samo nastoje maksimizirati svoj profit i tu su 100 posto u pravu. A sretni su i korisnici. Jer njima, kao sto povijest mobilne telefonije kod nas i pokazuje,cijena ionako puno ne znaci... Dakle i vuk sit i ovce na broju...
na njihovim sluzbenim web stranicama ne stoji nista o tome.
Rokovi uporabe Vipme bonova stoje po starom.
Od kud ta informacija?
Ja sam tu informaciju nasao na news grupi hr.org.vipnet ali evo imam i link (stavka 3.):
http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/uvjet...nal_content/56...
A na stranicama jos nema jer vrijedi tek od 15.2.
Pa to su mogli i ranije uvesti,čak i skratiti rok trajanja bonova.Imali bi isti broj korisnika,ništa se nebi promijenilo.Ovaca za šišanje ima uvijek!
Evo što piše kada idem pogledat preko Moj Vip, vip bonus
http://img513.imageshack.us/img513/4779/ddcaptured.jpg
I što je tu čudno?
Na Vipu sam od 01.01.1970!?!?
1.1.1970. je ekvivalent 0 na unix sustavima. Baci pogled tu za vise informacija ako te zanima.
U ovom slucaju je cisto lijeno programiranje :D
Jel tko zna šifru za isključivanje VIP sekretarice?
ponisti sva preusmjerenja.
##002#
zivim ja u neznanju ili vip nema nikakve + bodove? ove silne tisuce kuna koje sam im dao do sad,da pretvore u neki mali popust od 200 tinjak kn,,al nista..t-mobile to ima bolje rijeseno..
Kako ne, pa imaš Vip bonus.
Dali je netko ovde kupio bon od 400kn? LOL
Jučer sam otišao u VIP u nadi da ću bez problema dobiti Mobile CARNet, ali ne ide to tako kod nas. Nakon što sam jedno 10 puta ponovio da želim Mobile CARNet nekom pametnjakoviću iza pulta, on naravno nije uključio CARNet opciju, nego VIP mobilni internet, a svaki put me gledao kao tele što mu stalno spominjem riječ CARNet (već sam doživio i prije takve slučaje pa sam mislio da ću stalnim ponavljanjem i dosađivanjem imati uspjeha). :rifle:
Predao sam naknadno zahtjev službi za korisnike da mi uključe CARNet i sada čekam uključenje. :hm:
Evo napokon mi uključili CARNet opciju.
bezobrazni su s onim uvidom u stanje računa pretplatnicima. pol mjeseca se ne može vidjet koliko je ostalo besplatno
Apsolutno se slažem. Dodao bih da mi je užasno mrsko kad i zadnijh nekoliko dana mjeseca ne možeš viditi ažurirano stanje potrošnje, već ti stoji, primjeric 30. 6. da je potrošnja do 26. 6. u 18:00 h bila xxx,xx !!!
pošaljem poruku za potrosnju i veli mi da sam potrosio 97kn od cega je 88kn data (2,197 MB) pa kaj su poludjeli??
al ne kuzim 2,2mb 88kn?? samo sam par puta bio na f,nikakav promet..kad mi dojde racun idem k njima,ovo je nemoguce
edit: 100kb je 6kn,ajme meni,to nisam znao :cry:
budala nisam neki paket uzeo,konju!!