Sve bolji i bolji .... u 6 mjesecu iduće godine prelaze na T-Mobileovu infastrukturu ... što znači još bolja pokrivenost
Printable View
Sve bolji i bolji .... u 6 mjesecu iduće godine prelaze na T-Mobileovu infastrukturu ... što znači još bolja pokrivenost
Nisu fer ti maderfakeri u teletini jer kod mene doma non stop gubi signal dok vani tj cim izađem iz kuce imam i po cjelom gradu normalno signala osim u importaneu i sl zgradama, nisu normalni, do kada misle oni to odugovlaciti sa signalima??? :angry: :crazy:
Imam problem sa roamingom.
Bio sam jučer u Italiji, i nisam mogao uspostaviti poziv nikako. Javljao se je automat koji na talijanskom kaže da imam uključenu blokadu poziva, neka odblokiram i pokušao ponovno.
I stvarno, išao sam gledati u postavke, i bili su blokirani svi odlazni pozivi. Pokušam ja to staviti na deaktivirano, unesem šifru telefona (0000), ali svaki put piše neuspješno.
Tu blokadu nisam ja aktivirao već se je sam uključila.
To sam provjerio još jednom kad sam se vratio u hrvatsku, bilo je na deaktivirano.
Što je to, i na koji način to riješiti. Prepaid sam korisnik. Idem za tjedan dana na skijanje, i jako mi je bitno da mogu telefonirati.
Poruke sam mogao normalno slati.
Kad sam pokušao zvati sa *133*003859xxxxxxxx# javlajo se je taj automat, a kad sam pokušao normalno zvati bez ovih kodova samo mi se ispisala poruka -Poziv promijenjen.
Molim Vas za pomoć
Hvala
evo, tek kupio i odma kritike:
kupio sam bla bla Knock-out i piše:
e, sada, mogu samo 14 dana koristiti bez da obnovim bon, OK.= Citat =:
Uz početni iznos na Vašem računu od 25KN aktivirana Vam je tarifa s cijenom razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 KN/minuti (bez naknade za uspostavu poziva) i cijenom SMS poruke od 0,29 KN/poruci. Vaš račun vrijedi 14 dana nakon uspostave prvog poziva. Ukoliko račun ne obnovite unutar 14 dana, nećete više moći ostvarivati pozive niti slati SMS. Nadoplatom računa bilo kojim bonom produžujete korištenje početne tarife.
Nadoplatite li račun s bonom od 50 kn, 100 kn ili 200 kn automatski će Vam se aktivirati KNOCK-OUT tarifa s cijenama razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj od samo 0,49 kn/minuti (uz naknadu za uspostavu poziva 0,25 kn/pozivu). KNOCK-UOT tarifa aktivna je 30 dana od dana nadoplate.
(okreni)
Novom nadoplatom računa s bonom od 50 kn , 100 kn ili 200 kn, produžit ćete korištenje KNOCK-OUT tarife. Ukoliko nakon isteka 30 dana ne nadoplatite račun s bonom od 50 kn, 100 kn ili 200 kn, vraćate se na početnu tarifu s cijenom poziva prema svim mrežama u Hrvatskoj od 0,99 kn/minuti, bez naknade za uspostavu poziva
kupim bon od 50 KN i onda imam KNOCK-OUT tarifu, i vrijedi 30 dana ?!?!
i ako mi istekne tih 30 dana, više nikada nemogu imati KNOCK-OUT tarifu?
znaci, ja moram svaki mjesec nadoplatiti najmanje 50 KN ?!?!?!?
koliko vrijedi BON od 50 KN? (90 dana ili)
Hvala!
PS: kupio sam to, al cu tek za par dana dobit mob. otkodirani, tak da nemogu nazvat SKZ (mogu, al je skupo :))
PPS: broj je baš zgodan - nisam ga birao (095xyyyzxx) pa mi je šteta da taj broj propadne
:)
ukinuli su onu šugavu poruku da je pretlplatnik prešao u Tele2 mrežu
:(
ukinuli su popust na uređaj prilikom prijenosa broja sa bonova pa kod njih na pretplatu ... (sada se tretira kao tele2 korisnik koji sa bonova prelazi na pretplatu)
odnosi se na tele2 kod prijenosa broja bilo je mobiteli za 1kn i to su ukinuli i samo isključivo omogućili SAMO pretplatnicima na pretplatu i to bez najave,preko noći,a do 2.1. je bilo moguće preko bona na bon,pa na pretplatu(prijenos napravio prošle godine)...
opet sam presao na tele2, i moram reci da sam opet razocaran sa signalom. recimo u roku i akademiji kod save nema signala, na pola puta kroz slavoniju ga isto nije bilo. ;(
nevjerovatno je koliko je ljudima bitan taj SIGNAL...pa nebi da zive u nigeriji i da da ima smao jedna bazna stanice....jeli signal na mobu nekim ljudima fetiš???
Pa iritantno je covjece kad moraš hvatati signal da bi razgovarao. Kod mene doma telefon mi mora biti u boravku pokraj balkonskih vrata jer tamo ima signala a drugdje ne. :loco:
Ima vipovog, na vipu normalno imam al kad stavim postavke na manualni odabir i pronađe mi vip al nece mi se spojiti na vip kada odaberem, na vip se mogu spojiti tek kad sam na rubu grada tj kad izađem iz grada, ovako u gradu se ne mogu spojiti na vip.
po ovome je zagreb ''zona sumraka''....:)
a dobro dali mi itko moze objasniti zasto u zg nemate signala od vipa i tele2 a recimo split,šibenik, zadar su normalno pokriveni bez problema??!!!pa zg je prekriven baznim stanicama!!!!!!!!!!!
mozda su ipak fetiš problemi..:)
Eh ne znam ni ja, uvijek kad izađem iz zg moram prebaciti na vip i onda je zadovoljavajuce, a dole u zadru bez beda radi na vip-u.
ja sam primjetio da priliko izlasak iz zg....prestaje tele2 signal...ali mob nece prebaci automatski na vip....moram rucno...tako mi ej na svim nokijama koje imam...zasto??
Jel se zna, kad od 1. 6. 2008. budu koristili roaming od T-Mobilea, hoće se onda i u zagrebu moći koristit i T-Mobile mreža ili opet samo Tele2?
To me i ne brine previše. Ne živim u Zagrebu :)