To su sve više manje nadogradnje na stare, ali tko voli...
Printable View
To su sve više manje nadogradnje na stare, ali tko voli...
Nadogradnje su mi i trebale..pogotovo za onaj v ibramark. Taj mi je nekako pokvario cjeli software prosli put :)
Sad radi savrseno. Jedino mi se nije posebno svidila ova sa profilima..vise volim da u trenutku podesim ono sto mi treba :)
jel se moze staviti down arrow key za sim location?
Vjerojatno može, probati ću se malo poigrati sa tim kad stignem...
napravio sam svoj prvi graficki meni, cini mi se ok, ima tu puno posla, ali opet imam problem sto ga nemogu ucitati!
ajde pošalji mi na mail, pa ću ga ja probati ubaciti.
tau6@net.hr
EVO PA MI JAVI
stavim samo patch i upalim ga i radi normalno(kreces se po meniu na slijepo ali sve je onako kako treba biti) stavim slike i kada ga upalim on trazi mrezu i ugasi se!
Meni radi super
http://free-zd.hinet.hr/avukic666/si...x_coma_zgb.JPG
BTW, dobar ti je menu, ako nemaš ništa protiv stavia bi ga na svoju stranicu.
ma stavi, uz napomenu ko je autor naravno!:D
daj napravi gif animaciju menia pa je stavi na forum! ja neznam kako
meni nece da ga jebeš!!!!!!!!!!!!!!
cim promjenim sliku neradi i gasi mi se! POMOZI
pa jasno.
ako ti ne ide sa gfx makerom, probaj ovako:
ubaci slike sa ffmod
flešaj mob (unisiemens ili neki drugi program)
i onda sa starim gfxMenuMaker-om v0.1 samo definiraj gdje je što i ubaci patch sa V_Klay-om
evo kako ja radim, imam osnovni full flash, flasham ga u mobitel, napravim u gfxmenu makeru ko goga i zasto, ubacim patch, radi, izvucem taj full flash, stavim slike menia, i vratim ga u mobitel i ne radi! sada skidam full flash sa gsm-free pa cu sa njim probati!
di da nadjem taj stari gfx menu maker v.0.1?
Evo ovdje
evo ubacih tvoj gfx menu na svoju stranicu, sa navedenim autorom, naravno :)
ajde mi ga mejlaj nekompresiranog ili bar zazipanog molimte, neznam zasto ali mi komp nikad rar file nece dekompresirati!
evo slike meniahttp://web.vip.hr/markica007.vip/coma_zgb.gif
Ako moze i meni ovaj menu na mail, ali ne u rar-u?!?!
zoran@telfon.net
tnx
@com & zoro
provjerite mail (ako vam tako ne odgovara, javite, pa ću vam poslati cijeli .bin file)
znaci ja sad uzmem svoj full flash, ubacim slike i preko vklaya ono sta si mi poslo?
Evo ovako, ubaciš slike sa ffmod-om, spremiš taj .bin file.
Sad ga ubaciš u mob (sa V_Klay ili UniSiemens-om)
Kad je flešanje završeno, upali mob pa ga ugasi i sa V_Klay-om ubaciš onaj patch što sam ti poslao i trebalo bi raditi.
Ako ti i onda ne bude radilo, javi pa ćemo probati malo drukčije.
hvala probat cu!
neide, evo poslo sam ti svoj full flash, pa daj molimte probaj ti to sa svojim! ima 2mb zazipan je!
OK. Znači to je fullflash (od 000000 do 600000)?