Isto kao i citanje tvog odgovora koji nema veze s pitanjem...
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Back on topic -
11:51:44| DBID: db2010
11:51:44| OTP CID: 36
11:51:44| EROM CID: 36
11:51:44| EROM color: Red
11:51:44| IMEI: 35655300xxxxxx
11:51:44| Phone: K750
11:51:44| Operator: EMEA_2
11:51:44| CDA: R6A
11:51:44| Firmware: R1N035
11:51:44| EROM: n/a
Dakle u mom slucaju preskacem korak za mjenjanje CIDa kod flasha na w800?
I ako netko ima slijedece stvari da mi maila na rise000@gmail.com (ne mogu skidati sa rapidsharea)
- w800 main firmware
- w800 fs firmware
Puno hvala :jump:
always ready 2 help...;););)...
Moze li mi netko poslati prebaceni w800i cid49 main i fs file na adresu josip.sucic@yahoo.com Hvala unaprijed
mislis cid prebacen iz 39 u 49? ako da imam ti ja.
ok, ocekuj mail za par min ipak ima vise od 10mb.
Hvala Mario
YES... uspio sam staviti soft od w800i na svoj moj... sada me samo zanima dali na njega mogu preko xs++ promijeniti ikone.. i moze li mi neko objasnit u par crta kako to ide...Josip
ne možeš. šalim se, ne možeš preko tog nego preko FAR managera.
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3749&hl=
evo hvataj link. al baš ikonice ćeš malo teže nać neke super, najbolje su na topsony, zapravo sve su na topsony a tamo moraš bit registriran za skidanje i to mjesec dana ili 20 smislenih postova. Moguće je nać i neke "sa strane" al s tim ćeš se morat pozabavit sam
Ali taj tu govori za cid 36 mobitele.. na tom tutorialu... mogu li ja to koristiti i za cid 49???
http://sek750i.pl/component/option,c...id,58/lang,en/
Tu se moze skidat bez cekanja mjesec dana ili slanja 20 postova.
@ pvc u pravu si odatle i ja skidam..
@ most wanted pokusao sam s xs++ ali mi nije islo.. onaj tvoj tut sto si napisao i objasnio.. sve sam tako napravio.. ali kad udjem u mob nista mi se ne promijeni.. neznam zasto.. danas sam prebacio svoj k750i u w800i.. pa mi jos samo ostaju ikone.. Mozes li kako objasnit???
Promijeni soft a nemogu ikone.. Isuse..E vako... U XS++-u uradim ovo: Skinem ikone te koje cu da stavim na mob i njih raspakujem i stavim u folder kada otvorim xs++ pa idem files_to_upload/menu/tpa/preset/system/menu i u ovaj zadnji folder stavim sve slike i menu.ml file neki. Zatim otvorim xs++ i spojim mob,a kada se on spoji izaberem dole pod kruzic odnosno u polju CONFIGURATION (FSXtm).. Kada mi se to otvori kliknem samo na Start FSX i slijedim daljne upute.. a kada to zavrsi.. iskopcam usb kabal s mobitela izvadim bateriju upalim ga.. i vidi cuda NEMA TI NOVI IKONA.. U CEMU GRIJESIM????? I ZASTO MI TE IKONE NE STOJE????
@josip_su
zašto ne mijenjaš ikone Far-om?
puno brže nego XS
KRIVO SI NAPRAVIO path,ovo je pravilno
files to upload/tpa/preset/system/menu
ako želiš ikone i menu za k750/w800,ovo nije moje nego s drugog foruma,93MB
http://momupload.com/files/32218/Men...ShaRa.exe.html
A znas li mozda kako da napravim za media player.. kako ide path..
istina da se može sa xs, ali s farom je brže za CID36, sori al nisam vidio da je mob CID 49, u tom slučaju je lakše sa xs, a šta se tiče media playera postupak ti piše u svakom skinu kojeg skineš ali ne preporučam to radit jer će ti u tom slučaju mob postat nestabilan. dogodit će ti se ovo i to svaki put: prvo će ti nestat skin u plaayeru, zatim kad ideš slikat s kamerom će ti uslikat ali ne i spremit sliku već samo izać u standby a ako i nakon tog koristiš mob nećeš moć gledat ni već uslikane slike. to se sve popravi svaki put kad restartaš mob al po meni ne isplati se s obzirmo da bi to u prosjeku morao radit svakih pol sata-sat. samo upozoravam
Ok.. hvala...
pozdrav,
pošto nemogu sa topsony-ja skinit fileove za stavit software od w800i, jel može netko bit tolko dobar da mi to pošalje, inaće imam trenutno vodafone software,
mail je ctwinvest@gmail.com
zahvaljujem