@coma...pa tak i mi mislimo bit....dooooooooooo jjuuuuutttraaaaa:beer:
Printable View
@coma...pa tak i mi mislimo bit....dooooooooooo jjuuuuutttraaaaa:beer:
coma uvijek nesto komplicira, a ja se bas zazelio nove doze njanjanja :)
= Citat =:
Poslao: whiteboy
neuru na rebru.
vidim skupljaju se bodovi za razmjenu... :D
javi se prije sastanka pa te možda pokupim negdje...
sve znas! edsa!
moze, ak ce ti biti usput! :)
******, ali ovaj put cu stvarno morati ici, ne ko prosli put kad sam otiso 2h kasnije od planiranog
javite kak je bilo!
da javite, ja isto ovaj vikend nemogu
a zakaj sad svi ne možete **** vas!? Pa ja sam razne planove odbacio zbog toga... ajde ovak - ide se u subotu navečer, kam još se ne zna, ko dođe bit će mu super, osim ak je dosadan, onda ćemo kao mi morati ići doma a u stvari ćemo ići dalje u provod ;) Ove subote ide i zappan pa vam je to jedinstvena prilika da s njim promjenite koju riječ! :D
ja nazalost imam dogovor i sigurno necu doci :cry:
@big boss...jel to zbog WB-a :)
.....čudno je kak baš ti i Andrea nemrete dojti:),jel to vas dva nešto...........
@wb...ja dolazim sigurno
nije zbog WB nego sam u ivani?u na otvaranju disca, a i andrea dolazi. Jel tak Andrea?? ;)
ajde ko ce sve doci?
@coma...a kaj misliš?..pa ti,wb,gog,nered i ja
....i ZAPP isto
coma ti moraš doći i popit bar pol pive jer nam trebaju nove fotke za novi Mobil... ;)
vidim ja da spominjete ime zappanovo uzalud!!!
:jump: :jump: :jump:
zar i ti sine brute? :)
nisam rekao da ne idem... rekao sam da se ime zappanovo spominje uzalud ;D ;D ;D ;D
ja neću doći jer Mobyfanica neće doći, ni mjehurić, prema tome ja protestiram. a i sezam picika neće a i njega bi htijela upoznati.
predložila sam mu da sl pokupi i uspud dođe da ga vidimo...znači dvije muhe jednim udarcem....
Kazem, ne mogu :(
razbit cu vas sve
ja cu vas najvjerojatnije pocastiti mojim dolaskom, al nemojte da vas sada euforija pere... kada i gdje?
kasnije vjerojatno idem u sokol, tulum stomatologije i farmacije... ;)
onda ja neću doć... frka me!= Citat =:
Poslao: coma_zgb
razbit cu vas sve
jeb vas, ajde cure niste ferrrr.... fanica i bubbles ajde dođite... baš bi vas htio upoznat! :)= Citat =:
Poslao: andrea
ja neću doći jer Mobyfanica neće doći, ni mjehurić, prema tome ja protestiram. a i sezam picika neće a i njega bi htijela upoznati.
predložila sam mu da sl pokupi i uspud dođe da ga vidimo...znači dvije muhe jednim udarcem....
...bezveze su spike tipa on/ona nejde pa nejdem ni ja.....dajte ljudi dođite na meeting,pa nitko ne grize..........opustite se i dođite cure,pa ne zovemo vas na modnu reviju......pozovite i dečke ak se bojte da netko od nas nije potencijalni serijski ubojica:).........
ma one se boje da netko od nas NIJE sex-manijak - one žele da smo SVI sex-manijaci!