Danas je lijep dan 863.30/157.46kbits :turn:
Printable View
Danas je lijep dan 863.30/157.46kbits :turn:
Ajd malo pojašnjenje meni kao "stručnjaku". Kaže: vaša brzina u uploadu je 664.41kb/s što znači da možete prenositi podatke brzinom od 83.05 kB/s ????
Joj jesam stvarno glup, radi se o bitu i bajtima , hrključ !!!
Sorry
P.S. Doma mi je na dial-up vezi download sinoć bio 15kB/sec, a do sad je iznosio svega 5kB/sec ???? Jel se što promijenilo (a da ja nisam upoznat :wstupid: ) ?
Prvo su bitovi, a drugo bajtovi... Najrašireniji pojmovi su bajtovi, kilobajtovi i ostali bajtovi... E, jesam ko Vuk... ;D
... a jes pametan ;D ...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...uglavnom, bit je osnovni dio nekog podatka, Byte ti sadrži 8 bitova, a sve ovo dalje (kilo, Mega, Giga) su ti Byte*10 na 3 (za kilo); *10 na 6 (za Mega); *10 na 9 (za Giga) itd. (tzv. dodavanje nula :) )...
A što sam ja rekao? Samo sam istaknuo da se većinom brzine izražavaju u byteovima...
...ok, NHF...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Evo ljudi danas su mi konačno nacisti digli brzinu sa 1mbit na 2mbit (vjerujem da još uvijek nisam zadnji kojemu su povećali :P) :)
Pogledajte screenshot-ove mjerenja brzine, pa vi mi meni recite da li je to stvarnih 2mbit ili je netko lud LOOOL:
http://img142.imageshack.us/img142/9...dbrzine3zw.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/2...dbrzine0co.jpg
Znam da se oni opravdaju sa činjenicom da nikada nije 100%-otna brzina ali što je previše je previše...
čuj, imam zoom, al tak jaki nemam lol
daj to pririftaj
(makni .th na kraju linka)
Evo sada je ispravljeno ;) Ovaj forum ima neku skriptu koja zabranjuje leechanje slika direktno sa imageshack.us servera (ne znam zašto, valjda za one sa 56k modemom :lol: :lol: :lol: )= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
To ti je to... Puno bolje od toga nećeš postići...= Citat =:
Izvorno postao dekoslav
Teoretskih 2Mb/s ti je 256kBajta/s tako da ti je to super. Nije baš vezano za temu ali s kabelskih 2Mb/s sam u 80ak% slučajeva imao DL od 250-260kB/s. Pitanje: jel to zato jer dsl ima neke gubitke ili..?= Citat =:
Izvorno postao dekoslav
Ne, nego zato što oni kod kabelske tebi daju veću brzinu (možda 2,5MBit) i tako ti dobivaš ono što si platio. Isto je tako navodno i kod Novog neta (WiMax koncesionara za Međimurje), za druge ISP-ove neznam.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
...baš danas pričam s ujom iz Norveške - on ima 5 Mb/sec vezu (to je osnovna), a do kraja godine im planiraju dići na 20Mb...
Doma mi je na dial-up vezi download sinoć bio 15kB/sec, a do sad je iznosio svega 5kB/sec ???? Jel se što promijenilo (a da ja nisam upoznat ) ?
Dial up nema veze sa ADSL-om... I nisi mogao imati toliku vezu na modemu... Krivo ti je pokazivalo... Znam da kad sam prije koristio WinMX znalo bi skakati do duplo brže od maksimalne brzine, zato što ne bi cijelo vrijeme prikazivalo punu brzinu downloada, koja bi se "nakupila" i onda odjednom pokazala vrijdnosti koje ne mogu biti točne...
šta je ovo 15.07 a ja skidam sa 40kbps
...čekaj, pa di je 23.59h :) ...= Citat =:
Izvorno postao sodom
a da ,preračuno sam se za 24 h:)
...i, jesu digli...= Citat =:
Izvorno postao sodom
ak nisu ljepo kod njih i :rifle::rifle:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
hm jesu,no došo sam do zanimljive spoznaje a ta je sljedeče: na glavnom kompu mi je 328.30kb/s ( 41.04 kB/s ) download a kada se spajam laptopom bežično na router download je oko 850kbps iz čege mogu jasno zaključit da je brzina za download na kompu negdje limitiranan na routeru pa bi molio nekog da sad ne pretražujem sve i čitam,gdje se to podešava?
Je sad je brz ali kako i drugi kažu brzo i Mb rastu:chatter::envy:
...ovo bi sad moglo :closed: ...
da posto je 15.07 proso,gl :):closed:
:closed: :)