ludacris act a fool
Printable View
ludacris act a fool
Meni je ta pjesma tako debilna(još se pojavila u 2fast...:rolleyes: )kao da ju je neki klinjo sklado= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ludacris act a fool
good charlotte - day that i die
kaj briješ dobra je pjesma= Citat =:
Poslao: IggXy
Meni je ta pjesma tako debilna(još se pojavila u 2fast...:rolleyes: )kao da ju je neki klinjo sklado
dobro zvuci,ali idu mi na zivce rijeci vidi se da je teska komercijala i da je skladao bogati crnac
pjesma je ok ali je ne bi mogao slusati vise od jednog puta vise mi se svida ona od lil´jona i eastside boysa - get low koja je ujedino i u nfs - underground soundtr.
meni sve te reperske idu na...(nemojte se uvrijedit,ali meni se ne svidaju),ti hiphoperi snime pjesmu u 3 dana na kompu i onda to prodaju klincima poput mene koji pi*de za tim(ali ja ne;D)
gangstarr skillz
istina. ali daj reci koja mjuza tak ne nastaje
95% tih pjesama se radi u progamu fruitty loops(imam ga),i na tom programu ako se razumijes napravis rap pjesmu za 3 dana,a pogledaj klasiku:U2,Tina Turner(One of the living;)),Rolling Stones...
a zašto onda ti nisi tak poznati slavni glazbenik kad kazes da mozes za 3 dana napravit pjesmu.?
Nemojte se ljutiti,nekažem da je ta vrsta glazbe loša,ali ima previše onih koji se samo žele obogatit na tome,čast izuzetcima(Jay Z...)
jay z ti je primjer onoga koji se zeli ili ne zeli obogatiti?
primjer onoga koji živi da bi pravio glazbu ne brzo zgrnuo lovu i zbrisao,on je vec na sceni 10 god i normalno da se povukao
on bi prije trebo biti primjer onoga koji pravi ziku da bi zgrnuo lovu
pogledaj malo domacu rap, hip-hop scenu
e nebi!Jer da to radi otisao bi za 1-2 god,pogledaj "Shakiru", "Tatu"...svi otisli za god dana
zato što ih je tržište pojelo..
Jay z je znao dobro iskoristi svoj novac, covjek je vlasnik RocaWear-a, Co Vlasnik New Jersey Nets, Roc-a-Fella Records ....
budi malo odredjeniji, ko ti je komercijala od njih?= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
slazem se= Citat =:
Poslao: coma_zgb
on bi prije trebo biti primjer onoga koji pravi ziku da bi zgrnuo lovu
Imamo dosta slabu domacu rap scenu,skoro da je i nema:(= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
pogledaj malo. ne izdaju album svake godine nego svake cetvrte.
a sto se tice slabosti, pa bas nismo brojan narod ko amerikanci
pa nismo brojan narod ali bi se scena svakako mogla povecat a pogledaj koliko pjevaca imamo tipa severine,minee...
istna, trenutacno je rap scena u hr u k...= Citat =:
Poslao: IggXy
Imamo dosta slabu domacu rap scenu,skoro da je i nema:(